Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Lokál

Příspěvekod Beatrix » ned zář 27, 2009 11:15 am

+trochu smutně se na ni zadívá+ možná příští rok...
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » ned zář 27, 2009 7:48 pm

a... co tak si někam vyjet spolu? třeba kolem vánoc nebo silvestra hm?
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » ned zář 27, 2009 8:36 pm

+zamyslí se a je vidět, že to fakt bolí+ to není vůbec špatnej nápad!
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » pon zář 28, 2009 10:14 am

no vidíš! +usměje se+ mohly bysme třeba někam přes tu naši cestovku +přes fain+ a nebudem muset nix dělat! Jenom lemrařit u krbu s vaječňákem v ruce!
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » pon zář 28, 2009 11:39 am

To by šlo...někdy mezi svátkama na pár dní vypadnout... To abych už začala dělat zásoby chlastu na vánoce...
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Tirage » úte zář 29, 2009 5:27 pm

nese všem pití a jídlo, co chtěli - lehké zpoždění, protože se v kuchyni cpala prominentním masíčkem, co jí podstrčil kuchař - asi ji pro Amona trochu vykrmuje, se snaží. a vyptává se, co vědí o těch kytkách pro ni, co jí stále choděj od "neznámého ctitele" - nic se nedozví

yohannka: vítej, vítej, zlaté děvče! tebe mi seslalo samo nebe - já už nespala ani nepamatuju, o chvíli volna nemluvím ani... ale jo, docela to šlo, sice někdy to bylo jak v bambulárně, ale zase zábava... ty vypadáš krásně opálená, dobrá dovča, jo? jééé díky za náramek, no flaštička - hele Beatrix, na těch náušnicích by mohli hřadovat Jářku s Matoušem.. moc ti to sekne.

Bea: a co bys chtěla k pití? skelnici mléka, kakao, nebo něco ostřejšího? ale podává jí vodu s citrónem a kafíčko, ať si jako vybere
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod yohannka » úte zář 29, 2009 5:47 pm

Tirage: joo dovča byla skvělá! tak teď se můžeš vyspat dosytosti +směje se+ bar si převezmu asi hned... +de si stoupnout rovnou za bar a míchá nějaký podezřele modrý drinky+ ale.. jak to máte domluvený, zůstaneš tu? Potřebovali bysme tu zatím někoho na roznášení pití a jídel.

Bea: žejo! bylo by to skvělý... no joo vánoce a silvestr bez chlastu +pokývá hlavou+ to by ani nešlo! A budem stavět sněhuláky!
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » úte zář 29, 2009 6:48 pm

Tirage: silnějšího, samořzejmě...+uzme yohannce modrý pití+ vidíš? ta aspoň ví za kterej konec to vzít..+ucucává, ale nechá si tam i kafčo a vodu a prokládá to, nemůže se sjet hned po ránu, že...+

yohi: domluvený..to asi nemáme nijak..takže se domluvte spolu..já toho mám až nad hlavu..+a jakoby na potvrzení jejích slov jí někdo volá+ - Nooo? hmmh..bezva..aco já s tím? ale od tohho zaměstnávám vás! +vezme si kafe a de vyřídit telefonát rači ven+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Fernando Sucre » úte zář 29, 2009 7:45 pm

Najednou mu zazvoní mobil, tak ho vezme. Volá mu Alex, že jim schválili salon, tak ať dorazí a alespoň trochu pomůže s přípravama. Hele, já se omlouvám otočí se na Kellermana musím teď mizet. Ale kdyžtak se zastav a máš masáž zdrama.
Fernando Sucre
Člověk

Příspěvekod yohannka » stř zář 30, 2009 12:55 pm

Tirage: v tom případě.. +jak říkala bea že nejsou domluvený+ by to bylo fajn, co ty na to? Lítala bys jenom z kuchyně do lokálu a ode mě přebírala věci.. z roznosem pití ti samozřejmě budu pomáhat +usměje se a taky pocucává podivně modrý pití+ ááá mňam!
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince