Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Lokál

Příspěvekod Tirage » stř zář 30, 2009 1:13 pm

yohannka: Tir čumí do modrých nápojů skalice modrá, zelená, Stříbrná..., nebo co ...
ale jo, Šmoulinko, to budete fakt pít?
Ale dámy, na ty svátky Vánoční - nevím, nevím, jestli budu tady, my máme ty kancelářsko-rodinné oslavy... a vy v lázních - asi lihovej roztok :) to tu zavřeme, nebo bude konečně taky někdy makat třeba Amon, nebo někdo z toho vašeho harému? Kde vůbec je, už jsem ho dlouho neviděla. to ho ani hlad nepřihnal?

bea: no jistě, to jsou ty měsíce společně prožité po léčebnách :) souznění spiritu - špiritusu... a už zdrhá před mrštěnou botou, nebo sklenicí, nebo tak. baví ji, jak snadno se nechá Beuš vytočit kecama.
vrátí se a nese jim protekční tiramisu ke kafíčku - ukecala kuchaře a on ho udělal, přestože vrčel, že se s tím patlat nebude
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod yohannka » stř zář 30, 2009 1:38 pm

kdyby skalice... tohle je lepšíí, veselejšíí +směje se a je taková plná energie+ kam se hrrabou Pentilky!

to je v pohodě, na vánoce tu beztak budem slavit, tak tady budeme. A je tu ještě Bärbel s Tobim. a Felix taky občas zaskočí nám pomoct. No a přinejhorším na pár dní zavřem a bude. Nemůžeme být taky všude +veme si tiramisu+ ach... tiramisu... +udělá kafíčka a kdo chce, tomu ho dá se šlehačkou, či likéérem+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Tirage » stř zář 30, 2009 6:21 pm

yohannka: no, na to je ještě čas, do vánoc, to ještě nějak domluvíme...

ale já už jsem fakt gumová - si to tu užij a já se jdu vyspat a s holkama našima na nááákupy. teď je na Příčné prý spousta nových kšeftů - no už mám absťák, strašně dlouho jsem nikam nevyrazila.
sundavá zástěru a zmizí ve sprše v šatně. vrátí se zcivilizovaná a převlečená na ven, taky je už chladněji, něž když začla obsluhovat

tak se tu mějte, jak chcete a já se tak pozítří vrátím... Báááj! a vypadne do reje Příčné ulice
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Beatrix » čtv říj 01, 2009 12:11 am

+zafuní nad tirage a vypisuje jí rači výplatní papír a strhne jí bonusy za ty kecy, tak.+

Kellerman - Sucre: Až tak? tak si rezervuju tu slečinku co tam máte. +mávne mu, dopije pivo a de něco dělat+

Bea-yohannka: tak co...+rozhlídne se po prázdným lokále+ nějak sme osiřely...osyřely...+zamüslí se+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » čtv říj 01, 2009 2:01 pm

osiřely... to teda jo. A to prý tu bylo pořád lidí... Zajímavý, sotva někam dojdu, tak se všichni vypaří +zamüslí se+ čím to asi bude.... +Mávne Tirage na rozloučenou, načne si Colu a naháže si do ní ledíky. Pak veme skleněnou misku co je na baru a doplní do ní Pentilky, aby to bylo hezky barevnýý a zásobený+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Personál » pát říj 02, 2009 1:10 am

Beatrix: Co máš z toho. Aspoň je klid a nikdo neotravuje! +kuchař jim donese kuře na paprice, prozměnu prý, a popřeje jim dobrou chuť+ Díky lásko! +dá maďarovi pusu na tvář a hladově se do toho pustí+ mmmh! výborný! já už tohle nejedla leta! dej mi k tomu něco na pití...+dopila skalici a nakukuje co tam yohannka ještě všechno má+
Jsme tu pro vás...
Personál
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Manori » pát říj 02, 2009 3:04 pm

*do lokálu vlezou dva týpci, vypadají v celku obyčejně a neškodně, ale jen navenek, rozhlídnou se a pak si kecnou k jednomu ze stolů tak, aby viděli, když někdo pujde z venku*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Kellerman » pát říj 02, 2009 6:03 pm

+vyjde akorát ze sklepa, rozhlídne se a nakrčí čelo, lapne noviny a sedne si ke stolku a dělá, že zaujatě čte+
Jistě, madam.
Kellerman
Security

Příspěvekod yohannka » pát říj 02, 2009 6:30 pm

jéé kuře na paprice! já tohle taky neměla dlouho.. nechápu na co si všichni stěžujou +ohledně té papriky+ jo... dáme si něco normálního +směje se a namíchá jim nějakej tonikovej drink, jenom s kapkou alku+

+jak tam dojdou ti chlápci tak tázavě koukne na beu, esijí řekne, kdo to je+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » pát říj 02, 2009 6:58 pm

+a ona pokrčí ramenama,ale kývne ke kellermanovi, že je tam, takže si s tím ony dvě nemusijou lámat hlavu+ žejo, paprika je skvělá! +zapíjí to tonice+ mmh, dobrý!
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince