Soukromý pokoj Bilkis Blight

Moderátoři: Creagan Elat, Eillen

Soukromý pokoj Bilkis Blight

Příspěvekod Creagan Elat » pát led 09, 2009 12:33 pm

Zde bydlí Bilkis Blight. Vstoupit můžete jen na její pozvání. Pokud se chcete seznámit, budete mít šanci v čajovně, kde by se v brzké době měla nastoupit.
Když měsíc na svý cestě nebem všechny hvězdy poztrácí
omotám kolem krku šálu nasedám na koberec lítací
(kapela ZAVĚTREM)
Creagan Elat
NEaktivní

Re: Soukromý pokoj Bilkis Blight

Příspěvekod Bilkis Blight » úte led 27, 2009 3:51 pm

Otevře dveře a se zasténáním se složí na pohovku Sladký domov. Postel, koupelna! :D Takový luxus jsem už dlouho neviděla. Vytáhne batoh zpod postele a začne z něj vyndavat věci. Čisté dává na stranu a špinavé hází na zem Uáá, já toho magora Slerenskýho zabiju! vytáhne z batohu obrovský kámen a položí ho na noční stolek
Cože jaká morálka? Tohle je normálka... I anděl potřebuje prachy na kafe a cigárka... a ňáký to povyražení, protože v nebi ho moc není... (Anděl - Xindl X)
Bilkis Blight
NEaktivní

Příspěvekod Creagan Elat » úte led 27, 2009 4:09 pm

Slyší naštvaný výkřik, tak jde zkontrolovat, co se děje. V náručí nese Michaela. Záhadně se mu podaří zaklepat na dveře a vstoupí. Ahoj. Náhodou jsem zaslechl nějaký řev. Nemučíš nám tu draky? usmívá se, protože vidí Bilkis s kamenama v rukou. Doufám, že máš ty kameny na obranu a ne útok dodá
(kapela ZAVĚTREM)
Creagan Elat
NEaktivní

Příspěvekod Bilkis Blight » úte led 27, 2009 4:15 pm

Právě teď jsem v pokušení je po někom hodit, ale není to ani jeden ze zdejších obyvatel, neboj. :) To mi jen ten blázen Rokar nacpal všechno to kamení do batohu... Nevím, kde to všechno posbíral, ale až dorazí, tak si to pěkně vypije! Nemáte náhodou skalku? má kamení v rukou a neví, kam by ho dala
Cože jaká morálka? Tohle je normálka... I anděl potřebuje prachy na kafe a cigárka... a ňáký to povyražení, protože v nebi ho moc není... (Anděl - Xindl X)
Bilkis Blight
NEaktivní

Příspěvekod Creagan Elat » úte led 27, 2009 4:26 pm

To zrovna nemáme, ale můžeš nám ji tu založit usmívá se a pokládá MIchaela na zem. Ten se dává do prozkoumávání pokoje. Jak jsem už říkal v čajovně, brzy bude večeře. už se dozapéká maso, takže až se zbavíš kamenů a převlečeš do domácího, budeme tě čekat ve sklípku. Budeme slavit tvůj návrat do civilizace, jak by řekla Eillen. pousměje se, zvedne mi Michela a jdou do svého pokoje
(kapela ZAVĚTREM)
Creagan Elat
NEaktivní

Příspěvekod Bilkis Blight » stř led 28, 2009 7:31 am

Zastrká kamení pod postel a jde si vyndat věci na převlečení Mrcha jeden... Až dorazí, tak ho roztrhnu jako hada... převleče se do pohodlných kalhot a svetru a vyjde z pokoje Teď jen najít sklípek...
Bilkis Blight
NEaktivní

Příspěvekod Bilkis Blight » stř led 28, 2009 12:42 pm

Otevře dveře do svého pokoje Tak tady bydlím. Bylo to od Eillen a Creagana hezké, že mi vyhradili pokoj, co říkáte? Koupelna je tamhle za těmi dveřmi. Jo, Rokare, to kamení, cos mi tak pěkně zabalil, si vezmeš a vybuduješ z něj venku maličkou skalku... Já do ní pak nasízím květiny. Aspoň k něčemu bude... Za chvíli vás vyzvedneme. A žádné nepřístojnosti v mé posteli!Zahrozí a odchází zpátky do sklípku
Bilkis Blight
NEaktivní

Příspěvekod Tisuli » stř led 28, 2009 12:43 pm

Zaculí se, říkala v posteli? Ale o koupelně nic neřekla, ne? mrkne na Rokara, shodí ze sebe věci a nahý jde do koupelny.
Vítejte v Mlžném království
Tisuli
NEaktivní

Příspěvekod Rokar » stř led 28, 2009 12:46 pm

Rozesměje se Jsi hlavička, mlžánku... svlékne si věci, nahází je na jednu hromadu k Bilkisiným věcem a vejde za Tisulim do koupelny
Zvířetem obdařený...
Rokar
NEaktivní

Příspěvekod Tisuli » stř led 28, 2009 12:49 pm

Chvíli zkoumá jak zapnout vodu. Nakonec to není tak těžké, jak si myslel. Teplá voda stéká po ramenou. Nechtěl bys umýt záda, můj princi zašeptá Rokarovi do ucha a lehce jej políbí
Vítejte v Mlžném království
Tisuli
NEaktivní

Další

Zpět na Pokoje pro hosty