Pokoje Mollyz

Moderátoři: Creagan Elat, Eillen

Re: Pokoje Mollyz

Příspěvekod Isamun » pát kvě 07, 2010 2:55 pm

s velkým nadšením, rychle, ale jemně ji svléká z pyžama. když jí stahuje s krku svou šálu, zarazí se, usměje a pak šálu odhodí na zem a krček jí olíbá všude. ale ne, já... s ní... to bylo dávno... teď bych... chvilku přestane se svlékáním, podívá se na ni. myslel jsem si kdysi, že ji mám rád. ale nevěděl jsem vlastně, co to znamená, než jsme byli spolu, Molly... tebe miluju. jsem si jist. odhodí vršek jejího pyžama na zem a líbá její ňadra, na bradavky se vrhne hned, nezlobí ji odkládáním. dlaně mu sjedou pod oblečením na její zadeček a stiskne ho. vdechuje její vůni a je z toho napůl šílený. jsi moje... musím si tě namalovat... a pomilovat... pořádně... a mockrát... strašně ji chce a nezbývají mu ruce, kterými by se sám svlékal. i když se taky snaží. Moll, žádnej jinej zadeček bych si nad krb nepověsil, namalovanej... ruce provádí důkladnou inventuru zmíněné partie. :)
Naposledy upravil Isamun dne pát kvě 07, 2010 3:01 pm, celkově upraveno 1
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pát kvě 07, 2010 3:03 pm

Sam: +Je hrozně šťastná, vzrušená, dojatá...Svléká mu košili, hladí ho, každé jeho slovo si zarývá do mysli.+ Já jsem si taky jista, lásko...Same, Sunny...+přivře oči, každý jeho dotek je pro ni posvátný, užívá si je, když se dotýká jejího zadečku, torchu se nadzvedne.+ Vstaň, Same...takhle ti kalhoty nerozepnu...hrozně tě chci...+a trochu se zamračí+...ty jsi to nevzdal? Malovat můj zadek? + Líbá jeho bradavky.+ Namaluj a pomiluj...mockrát....můj úúžasný Isamune!
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pát kvě 07, 2010 3:11 pm

Molly: dělá úplně omámeně, co mu říká, je vážně tak trochu mimo vzrušením a radostí, že jsou spolu a že ho Molly pořád chce. líbá ji a překáží roztomile, když ho Molly svléká. nemám v úmyslu vzdát se tvého zadku v jakémkoli ohledu, najádo! roztýká se pod jejejími rty na svých bradavkách. a když mu rozepne konečně kalhoty, jde jí vyloženě naproti. tak vidíš, jak moooc tě chci já... šeptá jí, když zavadí Molly prsty o jeho erekci. a snaží se ji zase stáhnout k sobě na klín, sune pomalu po bříšku ruku mezi její stehna a do klína. nepřestává ji líbat.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pát kvě 07, 2010 3:19 pm

Sam: Můj zadek je ti vydán na milost a nemilost, Same! +Samova ruka v ejjím klíně může stejně tak dobře zaznamenat, jak moc chce ona jeho. Nechá sebou manipulovat, jak on chce, stihne ještě pohladit Samovu erekci po celé její délce, prsty se jí třesou, bloudí po jeho bocích, jejich jazyky se proplétají. Molly už nemá žádné pochyby. + Vem si mě, hned, lásko...chci tě mít ještě blíž...chci, abychom byli jedno...+Jeho ruka v klíně jí slastně mučí, Moll zrychleně dýchá.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pát kvě 07, 2010 3:29 pm

Molly: ještě okamžik se kochá hlazením jejího klína, všech citlivých místeček, je naprosto natěšený, z toho, co cítí pod rukama. a pak navede svou erekci k jejímu vstupu a stáhne si ji k sobě. chvilku ji podrží tak, pak se přetočí nad ni a začne si ji pomalu brát. hladí ji po boku a tiskne zadeček. líbá na rty, krk i ňadra. dívá se na ni hrozně vzrušeně a zamilovaně. moje... moje.. odychuje ji do krku a ňader mezi líbáním. zrychluje tempo a zvyšuje intenzitu přírazů. moje jseš, lásko... ujišťuje se činy i slovy.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pát kvě 07, 2010 3:35 pm

Sam: Jsem tvoje...jenom tvoje...+vzdychá šťastně, opětuje mu zamilovaný pohled, vychází mu vstříc, hladí ho po zádech, odhrnuje jeho vlasy, líbá je+...a ty jsi můj...můj Isamun Morff.+ Jsou spolu dokonale sladěni, už je to, že je v ní, jí dovede k orgasmu, zaboří hlavu do jeho krku, vykřikne a ještě více se mu poddá.+

(Musím frčet...ach jo...zrovna teď!)
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pát kvě 07, 2010 3:50 pm

Molly: jako ozvěna opakuje střídavě. moje... tvůj, jenom tvůj! a pohybuje se v ní zdánlivě neúnavně. ale její výkřik a stahy ho rozhodí. snaží se ji ještě víc potěšit, soustředí se na pohyb a výdrž, ale po chvíli už nevydrží a s výkřikem se do ní udělá. chytá dech a hledá její rty, oči má zavřené a užívá si její teplo a hebkost její kůže. zůstane ještě chvíli v ní a drží ji a líbá. když je zase trochu při smyslech, lehne si na bok vedle ní a tulí ji k sobě. jenom tvůj Isamun Morff... lásko... nikoho jiného... hladí ji a odhrnuje vlasy z očí. tiskne se k ní co nejblíž, přesto se musí zapřít nohou o podlahu, aby se vešli a nepadali. mmm, a to mám doma takovou velkou a pohodlnou postel... odpruženou... frflá. a hladí jí od zadečku až k rameni po boku.
Naposledy upravil Isamun dne pon kvě 10, 2010 10:39 am, celkově upraveno 1
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » sob kvě 08, 2010 11:14 pm

+Přemístí se sem za účelem utěšení Molly v jejím žalu, odemkne si vlastním klíčem a má už na jazyku nějakou peprnou poznámku o tom, zda Moll ještě žije, ale už ode dveří je slyšet a z části i vidět, že je živá dost a rozhodně žalem už netrpí. Fab protočí oči a sám pro sebe udělá grimasu, jako že se mu chce zvracet.+ Do hajzlu, že já nezůstal v posteli...+zafrflá si potichu, položí klíč na botník a potichu se ztratí.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod mollyz » sob kvě 08, 2010 11:35 pm

+Ani si nevšimne Fabienova příchodu a odchodu. Je celá opojená a ponořená do Samovy přítomnosti a aktivity, kterou vykonávají.+
Sam: +Tiskne ho k sobě a líbá na čelo, olíbává jeho obočí a lícní kosti.+ Jistě...skvělá postel, veliká, protože jsi tak dlouhej, že v ní musíš spát naštorc, aby ses vešel. Ale miluju jí. Moje postel není tak pohodlná, je pořád přeplněná věcmi, ale...jestli tě do ní můžu na chvíli pozvat...můj Same.+ Na chvilinku ho pustí, aby se mohla posadit a zase ho přitáhnout k sobě.+ Nikam neodejdeš, viď? Budeš se mnou?
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pon kvě 10, 2010 7:56 am

Molly: miláčku, teď jsem na tebe nalepenej jak siamské dvojče. rozdělili by nás jenom chirurgicky... je na ni skutečně natisknut a hladí ji taky a taky líbá a vděčně přijímá její něžnění. pomalu se sbírá a zvedá si Molly k sobě, aby ji přenesl do postele, kde bude pokračovat jejich vysvětlování a usmiřování.
Isamun
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Pokoje pro hosty