Pokoje Mollyz

Moderátoři: Creagan Elat, Eillen

Re: Pokoje Mollyz

Příspěvekod mollyz » úte kvě 11, 2010 10:22 am

Sam: +Miluje jeho divokost a razanci s jakou si jí bere. Dlouhý orgasmus jí k Samovi ještě více přitiskne, divoce mu vychází vstříc s hlavou zvrácenou, křičí nesouvislá vyznání lásky. Trochu se na vteřinu lekne, že Sama moc škrábe, ale orgasmus jí to zase vygumuje z hlavy.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » úte kvě 11, 2010 10:44 am

Molly: je rozpálen doběla jejich milováním a moc toho kromě Molly nevnímá. její orgasmus ho strhne k jeho vlastnímu. při prudkých pohybech a konečném vzepětí doprovázeným dvojhlasným křikem Samovi spadne na hlavu z nočního stolku antologie ruského baletu zvící tvárnice - Sam si skoro ani nevšimne, kdyby nezasáhla nedávno vyléčené oko. co to... jau, Moll, lásko, atentát! svalí se vedle ní na záda. a zase zařve - do lopatky se mu zaryje neidentifikovat - zřejmě kovový - předmět. Molly, začínám se bát pohnout! pomoc... šátrá po ní a snaží se moc nehýbat.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » úte kvě 11, 2010 2:35 pm

Sam: +Sotva popadne dech po dokonalém orgasmu, musí se smát.+ To tady mám nastraženo na zlobivé Samíky, kteří se vykrucují a kličkují, když se jich na něco ptám....+přitáhne ho za přívěsky k sobě a políbí.+ Lásko, tohle není postel pro dva. Je pro Molly a spoustu knih. Ty si je aspoň schováváš pod postel, já vím...líbilo by se mi mít jednu naši...postel...my dva...+trochu se začervená.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » úte kvě 11, 2010 2:47 pm

Molly: vyhazuje opatrně na zem svazky. Slavík... Kafka... teda ty jsi horší, než Tir s havranama, taky samí ptáci všude... vytáhne si z pod lopatky vývrtku. teda, aspoň že to není dýka... podívá se mírně pobaveně na nástroj a pak na Molly. doufám, že flašky jsou pod postelí... abych nedopadl jako Jánošík na hrachu... Moll, já chci taky naší velkou postel, bez pastí a nástrah. tady aby se člověk bál pohnout... lampičky, bichle... nářadí... čekám, co to bude dál? žací stroj? natulí se na ni, neb je heboučká, měkoučká a nebojí se, že by se nějak zvášť otlačil.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » úte kvě 11, 2010 2:54 pm

Samík: + Hladí mu záda, kde se nabodl na vývrtku.+ Flašky jsou asi tady všude. Bylo lepší otupit smysly, když jsem si myslela, že už spolu nikdy nebudeme. ...+Polibek do vousů.+ A to k tomu výčtu ptáků můžeš klidně připočítat i ty vaše havrany, protože Jářku mě přiletěl navštívit a byl moc milý společník....ale trochu si asi vymýšlel...+A pak ho bouchne malým polštářkem po hlavě..+A žací stroj nemám, tedy pokud nemyslíš strojek na holení! Koupíme sem novou postel?...A ještě předtím...co to bude za práci pro Angelinu?
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » úte kvě 11, 2010 3:06 pm

Molly: různě si s ní hraje a kreslí jí po kůži prstem souhvězdí kolem všech pih. vytřeští pohled. nemyslíš žiletky, že ne? novou postel? určitě... nějakou bytelnou, odpruženou... pohodlnou... líbá ji taky za každým slovem. a ignoruje ptáky jenom mumlá. horší než trpaslíci... ty potvory vám vlezou všude... jauuu! a to mě prej miluje! ocitl jsem se ve spárech sadistky... předstírá odpadnutí totální po ráně polštářem. pořád jenom práce, práce a málo zábavy... jsem strádal sexuálně a teď... když to můžeme dohnat, abych mluvil o tý... frflá a lísá se a snaží se u ní co nejvíc pohodlně uvelebit, tak aby na ni mohl pěkně sahat a dotýkat se jí co nejvíc. povzdychne si. musím sehnat nějaké papíry a dokumenty, aby jí dali právníci dědictví po jednom z manželů. nebo jsou to alimenty po rozvodu, nevím ještě přesně. prostě chce prachy. ještě že to není po Tomovi...
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » úte kvě 11, 2010 3:14 pm

Sam: +Trochu jí to lechtá, jak po ní Sam maluje.+ Jestli si myslíš, že jsem sadistka, tak nechápu, proč jsi se mnou...+polibky za každým slovem.+ To je dobře, že to není po Tomovi...a je dobře, že to není nebezpečné. Teda, spoň si to myslím, že ne.+ Pootočí se líp k němu, aby měl dostatečný dotekový dosah a hraje si s chloupky na jeho hrudi.+ Sexuálně jsi strádal? Já tedy spíš citově, ale to první mě taky trápilo.....velkou postel lásko....myslíš, že se sem vejde? Je to už trochu přecpaný pokoj...
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » úte kvě 11, 2010 3:22 pm

Molly: no o citech já už vůbec nemluvím... to bych musel plakat. srdcervoucne se na ni podívá (those beastly eyes) málem mě to stálo játra... a oko... hraje na city. a když jsou u těch her, on si hraje s porostem v jejím klíně. no sem se asi nevejde, ale Samík ti, najádo, zařídil moc hezký, zatím prázdný, pokoj jinde... hladí ji po stehnech a začne jí olíbávat bradavky a ňadra a úplně opile mumlá: no co myslíš? proč já s tebou vlastně jsem..? nevíš..? naprosto vrní blahem.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » úte kvě 11, 2010 3:29 pm

Sam: +Molly mu na to dost ochotně skočí, takže se prohýbá, aby mu mohla nastavit ňadra a hladí ho.+ To oko vypadalo hrozně, miláčku...a táhlo z tebe taky pořádně...ještě, že jsi nebrečel, to jsem obstarala já...+Slastně přivře oči, rozvírá stehna, aby jí mohl víc hladit.+ Tak je to pravda? Tirage říkala, že je u vás pokoj pro mě...Samíčku, opravdu chceš, abych..? +Nedořekne, protože se Samík otře vousem o její levou bradavku a Moll se roztřese dalším orgasmem.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » úte kvě 11, 2010 3:39 pm

Molly: zase se zaujetím a moc potěšeně sleduje její reakce. budu si tě teď pořád mazlit, lásko... nedbá na její vytržení a vklouzne jí rukou do klína. dál jí olíbává ňadra a spuští se pomalu na bříško, rukou si připravuje její klín. druhou ji hladí po stehnech a zadečku. otírá se o její pleť nejen rty a jazykem, ale i vousy. trošku ji občas pozlobí i zubama. budš bydlet u mě, jo? když budeš chtít... a já zase u tebe... smlouvá a zasouvá do ní prsty. druhou rukou se už přesunul na zadeček a zkoumá její rýhu a rty a jazyk (vousy inkluzive) se přesunuly do klína.
Isamun
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Pokoje pro hosty