Pokoje Mollyz

Moderátoři: Creagan Elat, Eillen

Re: Pokoje Mollyz

Příspěvekod mollyz » ned úno 07, 2010 1:46 am

Styx: (Chechty! To máš úplně popletenou hlavu z chlapů nebo jsi záměrný kazišuk :lol: :lol: )
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » ned úno 07, 2010 1:47 am

Molly: dbá na to, aby překročil práh pravou nohou. mrkne na chaos s typicky mužským rukopisem a zavrtí hlavou nebyl jsem tu už? zasměje se a pak zvážní. on s tebou pracuje i bydlí? zamračí se. ten, co se řítil jak střela země-země s naší Tir? no to mám radost... obejme ji a po zádech rukama sklouzne na zadeček a majetnicky si jí přitáhne ještě něco bych měl o něm vědět? nakrčí čelo a kouká jí do očí.

(Styx: když né do postele... no, i když... :roll: ale právě jsem připraven vykopat z ní Molly Fabiena, kdyby náááhodou :) )
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » ned úno 07, 2010 1:56 am

+Pobaveně povytáhne obočí, ale pak zvážní, protože jí na Samovi záleží. Obejme ho kolem krku.+ Co by jsi měl o něm vědět? Kromě toho, že je to cvok?....Ne, nic s ním nemám. Bydlí tu jen dočasně, než si něco najde. Jsme jen kamarádi...a ten binec si musí uklidit....A nespíme spolu ani v jedné posteli..má vyhrazený ten malý zadní pokoj a doufám, že se brzo vystěhuje. + Lehounce ho políbí.+Já bych....+sklopí oči+...neměj strach, prosím.
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » ned úno 07, 2010 2:13 am

Molly: objímá jí pořád, ale uhne pohledem a tváží se jako když ho bolej zuby no, nechci ti mluvit do života. před pár dny jsme se ani neznali a ještě včera jsme spolu pořádně nemluvili... nemůžu kontrolovat, s kým spíš, nemám právo... zavrtí hlavou sakra, Molly! já ti chci mluvit do života! aspoň trochu. zamotává se do toho a neumí říct, co si myslí a cítí, tak ji raděj políbí a jemně a pevně drží v náručí.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » ned úno 07, 2010 2:50 pm

Sam: Já ti nechci lhát a nelžu a jestli chceš, vyhodím Faba hned....Já...mně na tobě....jsi pro mě...+ani ona neví, jak mu říct, co cítí a co je ochotna pro něj udělat+....důležitý...ne víc než to....+Je zmatená a raději ho ještě pevněji obejme. Vyklouzne z vysokých bot, protože jí už bolí nohy a rázem sahá Samovi sotva pod krk.+ Já, chci, aby jsi mluvil do mého...+Zaboří mu hlavu do hrudníku a málem se rozpláče.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » ned úno 07, 2010 3:27 pm

Molly: +začíná toho být na chlapce moc - emocionální hnutí, alkohol, sexuální touhy, neví, jak se vymáčknout - a v tom se Moly zmenší, když si vyzuje lodičky+ kam jdeš, holčičko? +diví se a čučí na Molly. a když mu dojde, co se stalo, začne se zas smát. a stále v objetí se s ní zatočí a konečně mu dojde, co je důležité říct+ Molly, miluju tě. +skloní se k jejímu oušku a zašeptá. a začne jí olíbávat a okusovat krk a nenápadně rukama na zádech zjišťuje, jak se asi rozepínaj ty šaty.+
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » ned úno 07, 2010 3:44 pm

Sam: +Zatočí se jí hlava, tím vším co se děje a tím, co Sam říká. +Same, já tě...taky miluju. +Celá zrudne, když to řekne, protože tuhle větu nevypustila z pusy už léta. Líbá se s ním a pomaličku mu rozepíná knoflíky u košile, aby se mohla dotknout jeho břicha.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » ned úno 07, 2010 4:52 pm

Molly: trochu mu pomohlo, že se uvolnil smíchem a hlavně že to konečně řekl nahlas. ale když se ho Molly dotýká na břiše, tak zase přituhuje :) . rychle začne pomáhat s knoflíkama od shora a stahovat ze sebe košili, jednu manžetu si rozeone, druhou ne, tak s tím chvíli zápasí, skoro košili rozerve, ale nakonec to zvládne. líbá Molly a hladí jí vlasy a ramena a nechává se taky laskat. zase narazí na to zapínání šatů lásko, musíš mi pomoc - jak se to sundavá? jsem sice technický typ, ale na tyhle holčičí oblečky už nemám trpělivost a skutečně se mu po Mollyiných dotycích třesou prsty.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » ned úno 07, 2010 9:40 pm

Sam: Má to vepředu knoflíky, lásko..(jsem se musela podívat, co to mám vlastně za šaty :P )+ Lehounce ho políbí do vousů, fascinovaně přejede dlaněmi jeho nahý (a doufám, že chlupatý) hrudník a pomaličku si začne rozepínat knoflíky u korzetu. Dělá jí to taky potíže, protože Sam pomáhá a co chvíli se jim zapletou prsty do sebe. Konečně se to podaří a pod kozepnutým korzetem se ukáže absence podprsenky. Malinko zrudne, jak tam stojí s rozepnutými šaty a odhodlává se k tomu to říct...+ Same...+ale nakonec se neodváží vypustit z pusy, jak moc chce, aby se s ní miloval a napořád.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pon úno 08, 2010 7:12 pm

(já taky :D! jo knoflíky to má, ale věř zkušenějším, že nefunkční. a na zádech nebo v boku je zip ;) )

Molly: zůstane na chvíli stát a koukat na Molly - tak dráždivě poodhalenou. přehřívá se mu mozek, neboť jako chlap a architekt řeší technický problém, jak si ji, laskominku, ze šatů vybalí. ale nemůže se soustředít, rozptylován Mollyinými vnadymi, vůní a taky elektrizujícími doteky. Molly, jsi tak... jenom se nadechne krásná! přiblíží se k ní, obejme ji kolem pasu a dlouze ji políbí. pak se jí otře tváří o tvář, krk, do výstřihu, šimrá ji rty i vousy. ... tak krásná... šeptá naprosto uhranutě a hladí ji přes všechny ty spodničky po zadečku. asi to není to pravé, tak zvedne ruce k jejím ramenům, stáhne jí ramínka šatů. rozevře tak zapínání korzetu jak mušli. a sjede dlaněmi přes ramena na boky a dráždivě blízko okolo ňader až k pasu, na boky a zadeček. pohladí Molly po nádherně kulatém zadečku. vrátí se na boky a zavrní pojď sem, kotě Molly mu dá ruce kolem krku a sam ji napůl šaty shrne, hapůl ji z nich vyzvedne.
Isamun
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Pokoje pro hosty