Pokoje Mollyz

Moderátoři: Creagan Elat, Eillen

Re: Pokoje Mollyz

Příspěvekod mollyz » úte kvě 11, 2010 9:02 pm

Sam: +Nechá se vést jen málo, chce mít poslední slovo. Hraje si s jeho varlaty a pro změnu ho koriguje, aby se moc nemrskal. Ví, že už je Sam blízko vyvrcholení a strašně ho chce ochutnat.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » úte kvě 11, 2010 9:17 pm

Molly: je úplně hodnej a naměkko, natvrdo - jak kde... Molly... šeptá chraplavě. už se blíží, je takřka na okraji propasti a začíná padat - někam, kde se mu strašně moc líbí. udělá se tak, jak snad ještě nikdy. křičí a neví co. Molly má za chvilku plnou pusu. Samovi se vypne totálně hlava a taky tělo. chvíli o sobě neví.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » úte kvě 11, 2010 9:21 pm

Sam: +Trochu jí zaskočí množství Samova spermatu, ale užívá si chuť svého milence, očistí ho jazykem, hladí ho po břiše a šeptá mu útěšná slova a pak si vedle něj lehne úplně šťastná a vyčerpaná.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » úte kvě 11, 2010 9:35 pm

Molly: probírá se vedle ní a je moc rád, že se mu nikam neztratila, když on se na chvíli ztratil. nejdřív jenom mlčí a chytí ji za ruku. druhou má pod hlavou a probírá se Molly vlasy, jak leží na boku proti sobě. to trvá docela dlouhou chvíli. pak ji políbí a pošeptá dojatě. to mám za to, že ses kvůli mně trápila... a přitáhne si ji k sobě a zase už nic neříká. jen tak spolu leží.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » úte kvě 11, 2010 9:43 pm

Sam: +Nemusí nic říkat. Tím objetím je řečeno vše...vlastně by to mohlo být i vysvětlení, ale Molly to stejně bude chtít slyšet, ale ne teď. Opře si hlavu o jeho hruď a obejme ho. +To máš za to...+zašeptá úplně potichoučku+ a za mnohem delší chvíli zašeptá hlasitěji.+ Mám žízeň...
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » úte kvě 11, 2010 9:45 pm

Molly: už se trošku probral k normálu. někde v levé lopatce mám vývrtku a tys říkala, že lahve jsou pod postelí... vykloní se a šátrá pod postelí rukou.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » úte kvě 11, 2010 9:57 pm

Sam: Nebuď citlivka, vývrtku jsi hodil na zem, takže tě může pod lopatkou tlačit jedině můj oblíbený gumový dráček..a ten by tak tlačit rozhodně neměl. + Naklání se vedle něj pod postel a nakukuje, zda zůstala nějaká lahev plná.+ Ze skleničky pil Jářku, tak si rozmysli, zda to dáš po něm...+usmívá se Samovu úsilí nahmatat na podlaze i tu zahozenou vývrtku.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » úte kvě 11, 2010 10:01 pm

Molly: ne, já budu distinguovaně pít z flašky, bude-li z jaké... pohladí jí pd zadečku ke kotníku. a najde něco pod postelí. rulandské šedé tu píšou... máš tu vývrtku?
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » úte kvě 11, 2010 10:09 pm

Samík: +Ještě víc se vykloní z postele, málem spadne, ale vývrtku ukořistí.+ Otevři to ...můj muži...rulandské šedé...to bude trochu sladké, ale to nevadí.+ Vysouká se zpátky na postel a položí Samovi hlavu do klína a dívá se, jak zápasí s lahví (jde to těžko, neb mu Moll překáží.).+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » úte kvě 11, 2010 10:13 pm

Molly: nakonec zvítězí. sladké víno... žádná tvá oblíbená kyselina do baterie? tak co to tu dělá? prezent ze špitálu? tváří se, že znalecky ochutnává - z flašky - a pak i trochu zakloktá. jo, to pujde... jak to chceš podávat? mám ti to kapat do pusy?
Isamun
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Pokoje pro hosty