Pokoje Mollyz

Moderátoři: Creagan Elat, Eillen

Re: Pokoje Mollyz

Příspěvekod mollyz » čtv kvě 27, 2010 12:37 pm

Sam: Jasně, že postel má přednost. Asi těžko bysme se ukládali do fochů v knihovně...tam by nás to dost tlačilo..+prohlíží se jeho návrhy.+ To je vážně dosst velký pokoj. Myslela jsem, že je to jen malý pokojík....Sem se vejde i pořádný psací stůl a velké ušaté křeslo...A postel by měla mít pořádnou pelest...
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » čtv kvě 27, 2010 12:47 pm

Molly: to jo, pelest. možná i kotvení v podlaze... směje se. do regálu bych nerad, třeba bychom byli nad sebou, ale to dřevo mezi námi by mi vadilo, najádo. a směje se ušatému křeslu a pohladí ji a zastrčí vklasy za ouška. místa je dost, vejde se i almara a krabice na kolbouky.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » čtv kvě 27, 2010 12:54 pm

Sam: Na tvoje nebo na moje klobouky? Přiznej se, Same! +Směje se a zapíchneč prst do papíru.+ Sem by se možná mohlo ještě vejít terárium...Uvažovala jsem o nějakém mazlíčkovi...Chtěl by si mít společného hada nebo želvu? A nebo si místo terária dám piano. Už jsem hrozně dlouho nehrála...+začíná dost fantazírovat+...a vůbec...Hrozně ten pokoj chci vidět!
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » čtv kvě 27, 2010 12:59 pm

Molly. mazlíčka už máš, ne? políbí ji. pokud chceš nějakou zvěř, tak si ji nech asi někde venku, v nějaké ze zahrad. taky má Eternity ziní zahradu... tam má nějaký papoušky a asi i leguány. já hlasuju pro piáno, budeš mi hrát ukolébavky. ale jestli chceš škrtiče, tak si ho měj. mě se líbí ty obrovský želvy, sloní - dělala by mi konferenční stolek a společnost v jednom, kdybys byla v práci...
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » čtv kvě 27, 2010 1:09 pm

Sam: +Vrátí mu polibek.+ Mazlíčka už mám, ale byla bych radši, kdyby ty jsi hrál mně. Moje hraní je poněkud...neuspořádané. A želva sloní se stejně do pokoje nevejde. A pak...hrozně toho sní, takže bych měla strach, že byste se spolu prali o mrkev.
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » čtv kvě 27, 2010 1:15 pm

Molly: pravdu díš! já mám mrkev docela rád... ale želva, která by pomalu aportovala wihisku kamkoli se hneš... má to něco do sebe. asi si ji pořídím sám, když ty nechceš. pořád něco čmárá. já hraju na piáno málo. mou doménou (až démonouú je irská harfa.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » čtv kvě 27, 2010 1:40 pm

Samík: Nechci ti nějak kazit tu tvou whiskovou představu, ale želva sloní je neobyčejně tupohlavé zvíře a obvykle se vydá tam, kde je něco k žrádlu a ne tam, kde zrovna ty čekáš se skleničkou...+šťouchne ho do žeber.+ Ty vážně umíš hrát na harfu? Známe se tak dlouho a já to nevím. Samíku...zahraješ mi, viď?
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » čtv kvě 27, 2010 2:03 pm

Molly: myslíš, že bych ji nepřemluvil, tu želvu? trochu zklamaně. ani kdybych ji pozval taky na panáka? po nárazu na žebra mu sjede tuška. no tak, najádo! co děláš?
zahrát it na harfu? no, už jsem dlouho nehrál... kdysi jsem hrál dost. Eternity milovala hlavně prostonárodní a úpadkové písně v podání toho vznešeného nástroje... uvidíme. možná, že bych ti to mohl trochu názorně předvést... držení... rozvržení strun... začne vysvětlovat a předvádět to Molly na jejích vlastních žebrech. pěkně si to užívá a lochtá ji.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » čtv kvě 27, 2010 2:16 pm

Sam: Ne, želva se na panáka pozvat nenechá, já jo!...+Už se zase svíjí smíchy.+ Same, ze mě tóny nevyloudíš! Nech mě! Hra na mě by se Et nelíbila!...+A pak mezi škytáním a uprošováním.+ Chci tě vidět hrát! Prosím!
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pát kvě 28, 2010 7:27 am

Molly: že z tebe zvuky nevyloudím? koukne na ni, že to teda fakt (fucked) není pravda. a to bych se hádal... už teď je to pěkné... zase ji polechtá. a jsou chvíle, kdy je to ještě lepší, najádo... přestane lechtat, přitulí si ji a políbí. panáka po ránu nedostaneš. ale měli bychom se hotovit na ty nákupy. kreslím, a vlastně nevím, co si vybereš za nábytek. jaký barvy a vůbec...
Isamun
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Pokoje pro hosty