Pokoje Mollyz

Moderátoři: Creagan Elat, Eillen

Re: Pokoje Mollyz

Příspěvekod mollyz » pon úno 15, 2010 10:02 pm

Sam:+Nechává se jím strhnout, chce něco říkat, ale spíš jsou to jen vzlyky a výkřiky než slova. Samův talent a nadšení jsou pro ni tak svůdná kombinace, že opět se utopí v orgasmu. Líbá se s ním, nemůže popadnout dech, jazykem krouží kolem jeho zubů, rtů. Cítí, že mám krk podrápaný od jeho vousů a je to pro ni slast lepší než ranní káva. Pomalu, ale jistě zjišťuje, že se v téhle pozici už dlouho neudrží a sune se i se Samem směrem k zemi.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pon úno 15, 2010 10:21 pm

Molly: sesunou se na dno bazénku sprchy. pomalu, nic se jim nestane. nějak rozpletou své končetiny i těla, každý má svoje a správný počet - i když je to s podivem. sedí na dně, nohy před sebou, bok po boku a Sam vezmě Molly za ruku. ach, najádo, rusalko moje - bledá teda nejsi - otočí se k ní a líbee ji na dosud rudou tvář. rusalko moje, myslím, že zejtra nebudu moct chodit... a začne se smát, potichu, jenom mu cukaj ramena, i to, co se o něj Molly opře. a sáhne nad sebe a konečně vypne sprchu. vítejte v deštném pralese! období dešťů právě skončilo... blábolí, směje se a má dobrou náladu, jako už dlouho ne. je z Molly úplně zpitomělej, utahanej a šťastnej. obejme ji kolem ramen a chvilku tak sedí, než dlaždičky ohřáté vodou a vášní vystydnou.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pon úno 15, 2010 10:39 pm

Sam: +Sedí spolu na dně sprchy a smějí se.+ Klepou se mi nohy tak, že se v práci budu muset zhroutit na první volnou postel. Co to se mnou děláš, Tarzane?+ Opírá se hlavou o jeho rameno, z vlasů ji crčí voda a začíná ji pěkně studit na břiše. Je strašně šťastná a má chuť to vykřičet do celého světa.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod mollyz » úte úno 16, 2010 10:45 am

Sam: +Natáhne se pro ručníky a jeden přehodí Samovi přes hlavu.+ Půjdu uvařit kafe. A nebo chceš radši po ránu čaj? Mohl by jsi konečně ochutnat ten koláč, na který jsem tě sem nalákala.
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » úte úno 16, 2010 11:38 am

(ale no jo, tak ať si, holka, konečně trochu zařve :D )

Molly: (na ? co s ní dělá) sám nevím..., jsem už skoro zapoměl jak se..., ale jsou věci, který se nezapomínaj. zatváří se spokojeně a políbí ji na tář, přitáhne si ji blíž a zase se tak usměje, hezky.
no jo, koláč vlastně... zvedá se nahoru a za ruku ji taky zvedá. připadá mu, že o koláči spolu mluvili už hrozně dávno. chytí ručník. kafe, najádo. prosím. a obdivuje jí, že je tak čilá...
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » úte úno 16, 2010 11:49 am

Sam: +políbí ho na nos.+ Netvař se jako neviňátko, Same. ...Vždyť já vlastně nic nevím o tvých milostných eskapádách...+Zamyšleně si ho prohlídne. Postaví se na nohy a chce jít vařit to kafe, ale nějak ji tělo neposlouchá a trochu vrávorá. Zamotá se do ručníku a radši se opře o pračku, aby nabrala sílu na dlouhou pouť do kuchyně. + Kafe vařím rozpustný nebo turka a nebo taky s čokoládou a nebo ....s drbáním za uchem...+Mrkne na něj a opatrně se vydá do kuchyně.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » úte úno 16, 2010 1:08 pm

Molly: stoupne si naproti ní a ve vší počestnosti - skutečně je už hodnej :) - jí rovná ručník a jeho záhyby na hrudníku. milostné pády a eskapády... já o nich taky už nic nevím. jenom jsem rád, že jsem úpně nezapoměl techniku dělá psí oči a tulí se. pak se trochu pseudovychytrale zatváří - jako že je to sranda a kecá, teda HLAVNĚ kvůli tobě... (jakoby se chudáček obětoval... ;) a zasměje se. pak zvážní. nic, co by tě mělo znervózňovat, najádo. políbí ji lehce. pokud trváš na podrobnostech, tak ti to - strašně nerad - někdy řeknu. ale teď to nechtěj... tulí se hladí ji jemně přes ručník po zadečku. kafe s drbáním - ale na tvoje riziko. nejsem si jistej, že odejdeš do práce... zase si ji chová v náručí. a pak na ni koukne zamyšleně, s čokoládou? to máte nějak vestavěný, ženský, speciání senzory a fungování na čokoládu, nebo co? u nás toho sežerou vagóny... teda mlsaj... zjemní to. a pustí ji do kuchyně a jde za ní.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » úte úno 16, 2010 1:25 pm

Sam:+Moc se jí to tulení a mazlení líbí. Suší mu ručníkem vlasy (teda jen lehce, aby mu neutrhla hlavu ;) ) No, třeba za dlouhých zimních večerů...až dojdou diáky...mi budeš moct vyprávět. Teda HLAVNĚ ...protože tvoje technika je bezchybná. +Cvičně ho podrbe za uchem, aby veděl, co ho u snídaně čeká.+ Tohle je přijatelné ochucení kávy, ne? A navíc vypadáš vyčerpaně...musím si tě hýčkat.+ Moc hezky se na něj usměje a líbne si ho.+ Žiješ v tokovým babinci a nevíš, že bez rychlejch cukrů se nedá fungovat. A navíc...čokoládka je ten nejlepší úplatek tělu hned po milování a spánku. + V kuchyni postaví konvici na sporák a pátrá po hrnečcích a cukru. Pask vyndá z lednice jablečný koláč a vezme do ruky nůž, aby ho nakrájela.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » úte úno 16, 2010 4:51 pm

Molly: culí se na ni, jak si ho hledí a opečovává - a drží. a na první poslech ironicky pronese. ano, jsem geniální. ovšem ty máš ještě co zlepšovat. budeme se muset milovat několikrát denně, abys dosáhla dokonalosti. a hlavně doufá, že mu kývne na ten pravidelný nácvik. a taky doufá, že zakecá ty minulé zkušenosti, trošku v něm hrklo, že je bude muset doložit dokumentárními diáky... :D . pak slyší o svém vyčerpání a udělá mrtvolku v posledním tažení, opře se na chvilku o Molly, že ji málem strhne. a naváže na to milování, teda pokud to vydržím a nepadnu vyčerpáním... při drbání mhouří oči a skoro přede jako přerostá puma. a zase se narovná. musíš, najádo, to musíš. bručí jí do ucha slastně. hmm, tak úplatky tělu... já jsem dost úplatný... hmm, milování... uvažuje si o tom, co říkala. pak ji pustí nakrájet papů a očuchává koláč. doslova vdechne obrovský kus, mručí, jak mu chutná. myslím, že bys mi mohla vpravit kus koláče mezi bledé rty... hraje si na vyčerpáním omdlévajícího a půlku koláče sežere hrozně rychle, ještě před kafem.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » úte úno 16, 2010 5:11 pm

Sam: Opravdu myslíš, že mám nedostatečnou techniku? V tom případě mi nezbyde nic jiného, než se k tobě zapsat do kurzu. Ale pozor! Budu tvoje jediná žákyně...jasný! +Podlomí se jí kolena, když na ni upadne vyčerpáním.+ Ovšem, jestli se na instruktora cítíš příliš slabý nebo máš strach, že neustojíš tempo....+pokrčí rameny a drbe ho za uchem+....budu si muset k tobě najmout ještě náhradníka. +Uvaří kafe a mrkne, co zbylo z koláče. Sedne si proti Samovi na stůl, podá mu hrnek a kmí ho koláčem.+ Uplácet bys chtěl, panáčku....+směje se a chodidlem ho hladí po stehně a upíjí kafe+...též peču dobré dorty, vyrábím zmrzlinu a moje vánoční cukroví je vyhlášené. Ale to ty asi neochutnáš, chudáčku, protože únavou o vánocích už ani pusu neotevřeš.+ Směje se a popichuje ho, protože prostě miluje legraci....a Sama.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Pokoje pro hosty