Kuchyně s jídelnou

obydlí R. Blacka

Moderátoři: Styx, Regulus Black

Re: Kuchyně s jídelnou

Příspěvekod Styx » stř čer 10, 2009 9:32 pm

Ty umiš vařit? +zeptá se překvapeně+ Ty jsi opravdu ideální muž. Ale zase si o sobě moc nemysli +usměje se a dá mu do pusy olivu+ Co... že? +vyjekne úžasem a rozjasní se jí tvář+ Koně? To myslíš vážně? +je celá natěšená+ Och, Merline, hrozně se těším! +přiběhne k němu, sedne si mu na klín, obejme ho a radostně ho políbí+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » čtv čer 11, 2009 8:55 pm

Bylo zapotřebí se to naučit*pousměje se* Neboj to bych si nedovolil*zasměje se*No samozřejmě, jsem rád, že se ti ten nápad líbí*dojí rychle olivu a přitáhne si ji k sobě dá ji pusu na tvář a pak dá před ní vidličku s jejím vajíčkem* A za koníčka*usmívá se a krmí ji jak malé dítě*
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Styx » čtv čer 11, 2009 9:21 pm

Líbí, moc, jsem nadšená +celá září, poslušně otevře pusu, když ji krmí, musí být hodná, když ji čeká takové krásné odpoledne, zapíjí to džusem+ Teď mě ale napadlo +zarazí se trochu+ slíbila jsem ti, že ti pomohu s těmi sklepy, aby jsi to už měl tady všechno hotové +kouká na něj s otázkou v očích, vezme si broskev, dá mu kousnout a pak se s chutí do ní zakousne sama+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » čtv čer 11, 2009 9:47 pm

Jsem opravdu rád,že se ti ten nápad líbí*usměje se a kousne si broskve* sklepy počkají. Zase tolik nespěchá abych měl vinotéku. Mám tebe takže se nepotřebuju opíjet*usměje se na ní,dokousá broskev a lehce ji kousne do krku a pak ji na to místečko políbí*vyhovuje mi to...si mnohem lepší než víno*pousměje se*
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Styx » čtv čer 11, 2009 10:18 pm

Nemusíme se tam opíjet, stačí popíjet +mrkne na něj+ Tak tě někdy pozvu do svých sklepů na ochutnávku +koukne na prázdné talíře na stole+ Kdopak to tady říkal, že to budu mít na dva dny? +uculí se, dopije džus a dá mu pomerančovou pusinku na rty+ Lepší než víno? +sedně si mu obkročmo do klína+ víc, než to nejkvalitnější archivní? +zeptá se ho, kouká mu do očí a s napětím čeká na jeho odpověď+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » čtv čer 11, 2009 10:33 pm

Tak to se moc těším až ochutnám tvoje speciality*usměje se, pak se s mírným údivem koukne na prázdný talíř* podcenil jsem tě*pobaveně*no...samozřejmě, lepší než to nejstarší a nejkvalitnější víno*přitáhne si ji a políbí ji*nevěříš?*pousměje se a ruce jí nechá položené na bedrech*
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Styx » pát čer 12, 2009 2:35 am

Ale věřím. Ty bys mi přece nelhal, stejně jako já tobě. Ale stejně... +přemýšlí+ že bych byla lepší než takové kvalitní 40-leté portské? +zakroutí nesouhlasně hlavou+ No, každý má své osobité chutě +ušklíbne se+ Tak co, sklidíme ze stolu? Proč vlastně nemáš sluhy? Viděla jsem jen jednoho.
Styx
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » sob čer 13, 2009 12:53 pm

40-leté portské to je hodně těžká volba*dělá, že přemýšlí a pak ji políbí lehce na nos* Ale stejně bych si asi vybral tebe*usměje se*Sluhy? No...mám pocit, že jeden mi stačí, navíc když jich má člověk moc tak si časem zvykne nic nedělat, což není moc dobré.*usměje se* Ano, skřítek to umyje*zvedne ji, postaví na zem a jde dát nádobí do dřezu na kuchyńské lince* Vadí ti, že nemám sluhy?*říká , když uklízí nádobí*
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Styx » sob čer 13, 2009 1:21 pm

Asi? +udělá na něj psí oči, pak se ale usměje a pomáhá mu sklízet+ Taky nesnáším nicnedělání, musím být pořád aktivní +uculí se+ Vůbec mi nevadí, že nemáš sluhy, jenom mě to trochu zaráží vzhledem k tomu, že jsi aristokrat. Nějak se mi to nehodí k Blackům. Ale moc se mi líbí, že se dokážeš o sebe postarat sám. Toho si moc cením. To Lucius by si bez sluhů asi nezvedl ani prkýnko +zasměje se+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » sob čer 13, 2009 1:28 pm

*při poznámce o prkýnku se začne smát* Tak tohle mu radši neříkej, nemusela bys to přežít*má co dělat, aby neupustil talíř, který drží v ruce* No, ale taky jsem se naučil být poněkud aktivní, takže Black Neblack mám jen jednoho skřítka*usměje se, douklidí poslední skleničku, utře si ruce a usměje se* Tak jdeme?
Regulus Black
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Grimmauldovo náměstí