Pokoje ve třetím patře

obydlí R. Blacka

Moderátoři: Styx, Regulus Black

Re: Nedostavěné pokoje ve třetím patře

Příspěvekod Styx » stř kvě 06, 2009 9:54 pm

Regulusi, čím jsem si zasloužila, že si vážíš mé společnosti? +překvapeně+ Nevyměnil... to zní tak šíleně romanticky... za to si zasloužíš odměnu. +zvedne hlavu a jemně ho políbí, tentokrát déle+ Tak ten pokojíček zní opravdu skvěle. Myslím, že po tom, co jsem dnes s tebou prožila, bych ani nebyla schopna dojít domů. +schoulí se mu v náručí+ Takovou nabídku nemohu odmítnout. Ještě nikdy mi nikdo neudělal snídani do postele, moc se na to těším.
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » stř kvě 06, 2009 10:01 pm

Ty se ptáš čím? Si nejen překrásná, chytrá a zábavná, ale i laskavá a vtipná.*polibek si pomalu vychutnává a když se od sebe odtáhnou zašeptá*prostě dokonalá*vezme ji do náruče a nese ji jedno patro nahoru do pokojíku kde je jen postel a lampička s chabým osvětlením, položí ji do postele, přikryje ji peřinou , máven hůlkou a má na sobě místo svých šatů, které teď leží vedle na židli tmavě modrou saténovou košilku*Ráno ji budeš mít, krásně se vyspi*dá ji krátký polibek na ústa zhasne a potichu se vytratí z pokoje*
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Styx » stř kvě 06, 2009 10:15 pm

+choulí se mu celou dobu v náručí, co ji nese po schodech a nenápadně sleduje jeho přitažlivou tvář. Když ji položí do postele, zavrtá se do peřin, vychutná si od něj sladký polibek, dobrou noc zašeptá a jak se ocitne úplně sama, zavře oči a ještě než ji přemůže spánek, poslední myšlenky věnuje svému princi+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » čtv kvě 07, 2009 9:25 am

*potichu otevře dveře, aby Styx nevzbudil, kdyby ještě spala, vejde dovnitř na podnosu v druhé ruce má skleničku s džusem, kávu, čerstvou palačinku s ovocem a zmrzlinou a malou vázučku s kytičkou, sedne si ke Styx na postel a podnos položí vedle na noční stolek a pozoruje jí*
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Styx » čtv kvě 07, 2009 9:47 am

+asi ještě dlouho tam tvrdě spí, protože není ranní ptáče, ale probudí ji vůně čerstvé kávy. Otevře pomalu jedno oko a přímo před sebou uvidí jeho milou tvář. Zastydí se, že ji vidí takhe neupravenou a rozcuchanou, rozespale se na něj podívá a protře si oči+ Regulusi, dobré ráno, +šťastně se usměje a když uvidí snídani, připravenou až do postele, široce se usměje+ No, páni, ty jseš ale pozorný. Ještě nikdy jsem nesnídala v posteli. +plachý úsměv+ Děkuji...
Styx
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » čtv kvě 07, 2009 9:54 am

*když vidí jak je v rozacích usměje se* Dobré ráno, můžu se na něco zeptat? Jakto, že jsi tak okouzlující i po ránu?*pohladí ji po tváři hřbetem ruky* Nemáš zač, dáma jako ty si to zaslouží, a nejen to*usměje se a dá ji podnos se snídaní na klín*
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Styx » čtv kvě 07, 2009 10:01 am

+posadí se, za záda si nacpe polštář a vezme si podnos. Napije se džusu, ten má moc ráda a s chutí se pustí do palačinky+ Hmm, je skvělá, +mluví s plnou pusou+ Dáš si se mnou? +nečeká na odpověď a dá mu kousnout+ Otevřít pusinku... +řekne jako malému dítěti+ ... a ham! +směje se, jak jim to krmení hezky jde+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » čtv kvě 07, 2009 10:12 am

*je rád, že jí chutná* Ano mami*zasměje se, když mu do pusy dá kousek palačinky* Sice už jsem snídal,ale krmení se nedá odolat*směje se*
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Styx » čtv kvě 07, 2009 10:21 am

Škoda, že jsi už snídal a nepočkal jsi na mne. Ale to bys taky mohl umřít hlady, než se probudím. +zasměje se. Dojí, olízne si prsty a utře do ubrousku. Vezme si z tácu kávu a pomalu upíjí+ Jak jsi se vyspal? +zeptá se zvědavě. Všimne si vedle tácu kytky+ Och, to je nádherná pozornost od tebe... +řekne tiše a přičichne si k ní, aby skryla dojetí+ Ty jsi samé překvapení.
Styx
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » čtv kvě 07, 2009 10:28 am

Já snídám docela brzy. Omlouvám se, že jsem nepočkal, ale stejně bys nesnídala to co já*usměje se* No vyspal...*přemýšlí nad tím, vědomí, že nad jeho ložnicí spí Styx v košilce mu přivodilo docela pěkné sny*skvěle samozřejmě. Co ty?*usměje se,aby skryl vzpomínky na včerejší sny* Roste nám to za domem. Mělo by se to ale začít udržovat, jinak z toho brzy bude džungle*usměje se*
Regulus Black
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Grimmauldovo náměstí