Pokoje ve třetím patře

obydlí R. Blacka

Moderátoři: Styx, Regulus Black

Re: Nedostavěné pokoje ve třetím patře

Příspěvekod Styx » čtv kvě 07, 2009 10:35 am

Já jsem se vyspala úplně nádherně. Taky to je vidět, jak dlouho jsem spala. +provinile+ Tady se spí fakt jako v ráji. +odloží dopitý hrnek, upraví si polštář, lehne si na něj a poplácá na něj dlaní+ Pojď si lehnout na chviličku ke mně, prosím. +uculí se na něj+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » čtv kvě 07, 2009 10:44 am

To jsem rád, že se ti spalo dobře. Ten pokojík, ve ktrém jsme potřebuje ještě trochu dodělat*rozhlídne se, ale když vidí jak plácá na polštář uculí se* Tos neměla dělat*jde k ní, vleze si k ní pod peřinu*Teď mě odsud totiž už nedostaneš*zavrtá se pod peřinu k ní a obejme ji rukou kolem pasu* A tebe odsud už taky nepustím*dá ji krátký polibek na rty*
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Styx » čtv kvě 07, 2009 11:33 am

Tak že bychom dnes pokračovali v tom zařizování pro změnu tady? +zavtipkuje+ Přitulí se k němu, když si k ní lehne+ Nedostanu? To se chceš celý den válet v "mé" posteli? +rozesměje se. Polibek ji rozechvěje, ovine mu paže kolem krku, kouká mu zblízka do očí a jen tiše vychutnává jeho blízkost+ Jak to myslíš, že mě odtud nepustíš? +zašeptá+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » čtv kvě 07, 2009 2:00 pm

S tebou se budu válet klidně*usměje se na ni, a přitáhne si ji blíž k tělu* V nejbližší době tě nepustím ani ze své náruče, natož ze svého domu*šeptne,kouká do jejích něžných očí, a začíná se topit v jejich hloubce*
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Styx » čtv kvě 07, 2009 3:26 pm

Nemůžeme se přece pořád válet, musíme taky něco dělat. +zasměje se+ Ty nemáš žádné povinnosti?
+zvážní+
Regulusi... +kouká mu upřeně do očí+ Nezdá se ti, že jsme to vzali nějak hopem? +šeptá+ Včera jsem tě ještě neznala a dnes... se mi od tebe vůbec nechce+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » čtv kvě 07, 2009 3:29 pm

Jo pár jich asi bude, ale ty počkají*usměje se*Hopem? Seznámení lidí může trvat rok nebo hodinu, u každého je to jinak...a nejsi sama komu se nikam nechce*dá ji pusu na čelo*
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Styx » čtv kvě 07, 2009 3:39 pm

Tak necháme povinnosti plavat, co ty na to? +smích+ Nevím, jak jsi to dokázal, ale po hodně dlouhé době je mi opravdu krásně. +kouká mu do očí, tvář hodně blízko té jeho, pak mu ovine ruce kolem krku, přisune si jeho tvář blíž a jazykem mu jemně olizuje nabízející se rty+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » čtv kvě 07, 2009 3:47 pm

Necháme, jen ať si palvou *usměje se* Jsem rád , že je ti krásně zrovna se mnou*nevydrží moc dlouho jak mu olizuje rty, a začne ji líbat pomalu, ale vytrvale a se vší něhou jakou dokáže, přitiskne si ji blíž k sobě a hladí ji po celém těle- po zádech, po vlasech , po bocích a občas jemně zajede i na zadek*
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Styx » čtv kvě 07, 2009 4:12 pm

+zavře oči a oddává se jeho něžným polibkům, prsty mu boří do vlasů. Hlídá si, aby jejich líbání bylo pouze jemné a hravé. Užívá si hlazení svého těla, je jí to moc příjemné, přesto dbá, aby nepřešlo v touhu. Na chvilku se odtáhne od jeho úst a přejde mu prstem po jeho rtech+ Líbí se mi, jak jsi něžný. +zašeptá a vrátí se zpátky k jeho rtům+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » čtv kvě 07, 2009 4:16 pm

*usměje se na ní* To je tebou, ke květině nelze být hrubý*líbá ji dál, sjíždí jí na krk na dekolt, ale dál se neodváží, vůbec na ní nechce tlačit, a tak se po chvíli vrátí k jejím ústům* Jsi jako křehká jako květ*pošeptá ji do ucha a vezme do rtů její ušní lalůček, chvíli ho saje, pak přejede jazykem po krku, že jí tam nechá mokrou stopu a líbá ji v dolíčku u krční tepny*
Regulus Black
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Grimmauldovo náměstí