Pokoje ve třetím patře

obydlí R. Blacka

Moderátoři: Styx, Regulus Black

Re: Nedostavěné pokoje ve třetím patře

Příspěvekod Narcisa Burton » ned kvě 17, 2009 7:24 pm

Já si jen dělala legraci. *Prohodí, aby nedošlo k omylu.* Jestli jsem schopná? No, upřímně v to doufám. *Odpoví dvojsmyslně. Prohlédne si stěnu, na kterou ukazuje.* Stačit to rozhodně bude.Nebojte se, zvládnu to, ale pokud pochybujete... *Trochu zklamaně se na něj zadívá.*
Narcisa Burton
NEaktivní

Příspěvekod Regulus Black » ned kvě 17, 2009 7:28 pm

Samozřejmě*usměje se* To jsem rád.Ne, absolutně nepochybuji, pokud to zvládnete, tak vás naopak budu obdivovat*udělá parodickou úklonu, jako kdyby si sundaval kloubouk*
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Narcisa Burton » ned kvě 17, 2009 7:34 pm

*Vyprskne smíchy.* Obdivovat? No, to myslím nebude potřeba. Já se spokojím jen s tím, že budu vědět, že se vám to líbí a že konečně budete mít místo, kde se budete moct vykoupat bez toho, abyste se bál, že vám něco spadne na hlavu. A to by myslím byla velká škoda. *Pohledem ho sjede od shora až dolů a zapudí představu, jak asi vypadá bez toho oblečení. Když si všimne, že se na ni dívá, mírně zrudne.*
Narcisa Burton
NEaktivní

Příspěvekod Regulus Black » ned kvě 17, 2009 8:10 pm

Jo osvobozující pocit, nic mi na naí nespadne*prohlíží si ji jak ho sjela pohledem a usměje se*Jen bych ještě chtěl vědět, kam si tady představjete vanu, a chtěl bych tu mít minimálně jedno okno. Přeci jen aby to tu nebylo jak ve sklepení.*přemýšlí, kam by ho dal*
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Narcisa Burton » ned kvě 17, 2009 8:30 pm

*Oplatí mu úsměv.* Pokud jde o to okno, tak jsem si říkala, že by bylo dobré tady udělat rovnou dvě. Jedno tady a druhé tady. *Ukazuje, kde by si je představovala.* Je to tady dost prostorné tak ať je tady dostatek světla. A ta vana byla skvělá tady. *Přejde ke stěně, která se má zbourat a naznačí půlkruh.* Její druhá polovina by byla samozřejmě za tou zdí. Taky by bylo dobré tam potom zazdít dveře, ať tady nemáte dvoje. A tady se bude muset vybourat ta podlaha, aby se do ní mohla ta vana zapustit. *Vyzkouší pevnost podlahy, ale ztrouchnivělé prkno pod její vahou praskne a noha se jí propadne až do půl lýtka do země. Bolestivě zaskučí.*
Narcisa Burton
NEaktivní

Příspěvekod Regulus Black » ned kvě 17, 2009 8:48 pm

Ano souhlasím, světlo je důležité, alespoň to tu nebude ponuré.*sleduje jí, kde naznačuje okna, a vanu* Ano dveře samozřejmě zazdíme, dvoje jsou úplně zbytečné, akorát utírání prachu navíc*usměje se, když spadne, lekne se a jde rychle za ní, tak aby se to pod ním nepropadlo taky* Jste v pořádku?*starostlivě*Chyťte se*podá ji ruku, aby ji mohl vytáhnout*
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Narcisa Burton » ned kvě 17, 2009 8:59 pm

*Je celá roztřesená. Hrozně se lekla.* Ano, jsem v pořádku. *Snaží se, aby to znělo přesvědčivě, ale neumí lhát. Ta noha ji hrozně bolí. *Chytne se jeho nabízené ruky a snaží se dostat ven, ale nejde to. Když se o to bezúspěšně pokusí znovu, rozesměje se. Celá ta situace jí připadá absurdní.* Připravil jste si tu na mě ale pěknou past.
Narcisa Burton
NEaktivní

Příspěvekod Regulus Black » ned kvě 17, 2009 9:03 pm

*zasměje se* Ano jistě, chtěl jsem vás tu zaklínit do podlahy, odhalila jste moji úchylku*usmívá se a vytáhne hůlku a něco zamumlá, a Narcisa vyletí z díry a dopadne pomalu na podlahu vedle, která se pod ní nepropadne, jde hned k ní* Ukažte, je to vážné?*klekne si k ní*
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Narcisa Burton » ned kvě 17, 2009 9:12 pm

*Usměje se.* Úchylku? Začínám se vás trochu bát. *Když vyletí z díry a dopadne na zem, zakývá chodidlem zleva doprava. Přestože bolest začíná pomalu ustupovat, vhrknou jí do očí slzy.* O nohu jsem nepřišla a na ochrnutí to taky nevypadá, tak to snad bude v pořádku. *Znovu zahýbe chodidlem, tentokrát už to bolí méně.* Děkuji za vysvobození. *Úcul.*
Narcisa Burton
NEaktivní

Příspěvekod Regulus Black » ned kvě 17, 2009 9:24 pm

Mě? Ne já jsem hodný a mírumilovný*zasměje se, opatrně ji prohmatává nohu, když vidí, že jí to bolí nechá toho, namíří na nohu hůlku, něco zamumlá a noha se jí znecitliví*Alespoň dočasné, nemáte vůbec zač*usměje se a podepře ji aby se mohla postavit* Myslím, že vás dovedu do jednoho pokoje pro hosty, abyste si mohla lehnout, než zavolám Emm*usměje se a pomalu s ní vyhází z místnosti*
Regulus Black
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Grimmauldovo náměstí