Pokoje ve třetím patře

obydlí R. Blacka

Moderátoři: Styx, Regulus Black

Re: Nedostavěné pokoje ve třetím patře

Příspěvekod Narcisa Burton » ned kvě 17, 2009 9:35 pm

Hodný a mírumilovný? *Zasměje se. Když ji začne prohmatávat nohu, bolestivě sykne.* Ale mám za co děkovat, bez vás bych tady byla uvězněná přinejmenším týden. Jsem vašim dlužníkem. *Myslí to upřímně a nechá se odvést z místnosti.* Víte, jak jste tvrdil, že jste hodný a mírumilovný, tak to jste měl pravdu. Omlouvám se, že jsem o vás zpočátku pochybovala. *Dělá si legraci.*
Narcisa Burton
NEaktivní

Příspěvekod Regulus Black » ned kvě 17, 2009 9:42 pm

Týden ne, domácí skřítek by vás našel*zasměje se* To nic, chápu vás, někdy se i proměňuji ve zlého, síru soptícího draka, tak pozor na mě*směje se a dovede ji do vedlejšího pokoje, kde je postel a kříň, pomůže ji lehnout si do postele a natáhne ji nohu* Lepší?*prohlíží si ji*
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Narcisa Burton » ned kvě 17, 2009 9:49 pm

To máte skřítka tak aktivního, že chodí i do polorozpadlých místností, kde kromě špíny a trosek nic není? *Pochybuje a když dojdou do vedlejší místnosti, lehne si na postel.* Máte štěstí, že draky miluji. Musím uznat, že jste stejně nevypočitatelný a nebezpečný jako oni. *Nepatrně se usměje.* Ano, už je to lepší, ale možná by to bylo ještě lepší, kdybyste mi ukázal jak soptíte tu síru. Moc dobře si to neumím představit. *Jeho pohled ji trochu znervózňuje.*
Narcisa Burton
NEaktivní

Příspěvekod Regulus Black » ned kvě 17, 2009 9:52 pm

Ano popravdě je docela aktivní, někdy až moc*usměje se, překvapeně ji poslouchá* Podle čeho tak usuzujete, smím-li se zeptat?*sedne si k ní na kraj postele* a opravdu mě tak nechtějte vidět, není to pěkný pohled*zasměje se*
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Narcisa Burton » ned kvě 17, 2009 10:00 pm

Skřítci už jsou takoví, s tím se musíte smířit. *Zasměje se.* No, já nevím, nejdřív ta díra, potom mi řeknete, že máte úchylku a pak to, že se přeměňujete v draka. To vám nepřipadá dost? Kdo ví, co skrýváte pod touto postelí. *Pronese tajemně a na oko vyděšeně. Je ráda, že se posadil na postel. Jeho přítomnost je jí příjemná.* Moc ráda bych vás viděla jak soptíte a jak se vám z nosu valí oblaka kouře. Nebojte, já už viděla kde co, ale tohle ještě ne. *Prosebný pohled.*
Narcisa Burton
NEaktivní

Příspěvekod Regulus Black » ned kvě 17, 2009 10:04 pm

No*podívá se rádoby zvědavě pod postel*kromě toho*mluví s hlavou dolů* že tu je příšerné množství prachu a špíny tak asi nic*zvedne se a usměje se* Fajn přesvědčila jste mě*mávne proti sobě hůlkou a najednou se z něj koříjak z parní lokomotivy* Tak co líbilo?*když to přestane*
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Narcisa Burton » ned kvě 17, 2009 10:09 pm

*Když se zohne a dívá se pod postel, začne se smát.* No jen aby tam opravdu nic nebylo, nevím jak moc vám můžu důvěřovat. *Pokračuje ve hře. Když předvádí soptění, snaží si zachovat vážnou tvář, ale moc jí to nejde.* Líbilo, moc. Už chyběl jen oheň a děsivý řev, ale to už vás nechci trápit.
Narcisa Burton
NEaktivní

Příspěvekod Regulus Black » ned kvě 17, 2009 10:16 pm

No, třeba se tam časem něco vylíhne nebo tak. Moc mi nedůvěřujte*zasměje se*To už bohužel ani neumím, asi jsem vás zklamal, ale musíte si najít jiného soptícího kamaráda*usměje se* Co noha?*koukne se starostlivě na její nohu*
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Narcisa Burton » ned kvě 17, 2009 10:22 pm

Taky že nedůvěřuju. *Usměje se.* Nezklamal jsi mě, Regulusi. *Když si uvědomí, svůj přeřek, znejistí a mírně zčervená.* Omlouvám se. Chtěla jsem říct, že jste mě nezklamal. *Snaží se to rychle zamluvit.* Dalšího soptícího kamaráda? Toho nebudu potřebovat, na síru mám vás a bez ohně a řevu se už nějak obejdu. Noha je lepší, děkuju. *Řekne s vážnou tváří a položí mu svou dlaň na hřbet jeho ruky.*
Narcisa Burton
NEaktivní

Příspěvekod Regulus Black » ned kvě 17, 2009 10:27 pm

*usměje se, když mu začne najednou tykat, a chvilku si užívá její rozpaky, ale pak se rozhodne, že ji nebude trápit* Klidně mi tykejte, to je ten nejmenší problém*poslouchá ji* No to jsem rád, že vám stačí moje funění*zasměje se, když mu položí dlaň an ruku trochu se odtáhne a začne se věnovat její noze* Asi bych měl zavolat Emm aby se vám na to jukla*trochu ji to prohmatává*
Regulus Black
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Grimmauldovo náměstí