Ložnice

obydlí R. Blacka

Moderátoři: Styx, Regulus Black

Re: Ložnice ve třetím patře

Příspěvekod Styx » pát kvě 29, 2009 2:30 pm

Jaké zlozvyky? +zvědavě+ Jen se mi pochlub, ať vím, co mě čeká+naléhá+ Moc ráda bych věděla, na co se mam u tebe připravit. +uculí se na něj, zašmátrá rukou po hůlce a když ji nenajde, řekne jemu+ Mohl bys, prosím, rozsvítit, ať na tebe vůbec vidím? Nejsem kočka, abych viděla i ve tmě. Ale jenom tlumeně, ať to nekazí tu intimní atmosféru. +zvedne obočí+ A kdo všechno dokáže ještě píchat, pouč mě. +uculí se+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » pát kvě 29, 2009 2:45 pm

No...*zapřemýšlí* nech se překvapit, řeknu ti jen jeden-každé ráno mám k snídani hamandeggs*usměje se, zašmátrá po hůlce a vykouzlí tlumené modré světlo* To bys měla vědět...*šeptá ji do ucha*
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Styx » pát kvě 29, 2009 2:55 pm

To je krása +je nadšená z intimního světla+ A to má být zlozvyk? Já mám hamandeggs moc ráda! Sice je nemusím mít každé ráno, ale dopřávám si je hodně často. A opečenou slaninu k tomu. Typická vydatná anglické snídaně. +ušklíbne se+ Nechceš mi opravdu říct ještě o nějakém svém zlozvyku? +škemrá+ ... než bude pozdě...+řekne z legrace+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » pát kvě 29, 2009 2:59 pm

*je rád, že se jí světlo líbí* Ano miluju tuhle anglickou specialitku*usměje se a nakloní se k jejímu uchu* Dobře, tak třeba si ráno nestelu postel*říká tajmně, jako by to byl nějaký smrtelný zločin*nebo si neskládám trička....a vůbec nejhorší je, že potřebuju mít postel celou pro sebe*zničeho nic si na ní lehne a rozvalí se celou svojí váhou a zasměje se*
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Styx » pát kvě 29, 2009 3:12 pm

Ale to přece není zlozvyk, na to máš domácí skřítky +vrtí hlavou+ Tak jestli jsou všechny tvé zlozvyky tohohle rázu, tam mám ideálního muže +zasměje se+ No, vzhledem k tomu, že jsem ti schválně vybrala postel takové velikosti, abys měl na ní dostatek prostoru a stejně je ti málo, tak to abych se odtud klidila, abys měl dost místa +říká s vážnou tváří a zakrývá cukání koutků, začne se zvedat, jakože vyklízí prostor a když ji Regulus najednou zalehne, jen prudce vydechne a rozpřáhne ruce do stran+ Tak se ti povedlo... zastlat mě do své postele +dýchá namáhavě pod jeho tíhou+ a prý si nesteleš postel, ty lháři... +uchichtne se+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » pát kvě 29, 2009 3:15 pm

Ideálního? *zasměje se, trošku se nadzvedne aby ji netlačil tolik, ale zůstane na ní ležet* Co? Něco říkala moje matrace*trochu se na ní zavrtí užívá si její teplo a to, že na ní leží, přijde mu to i trochu komické*
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Styx » pát kvě 29, 2009 3:39 pm

+když se nadzvedne, konečne se může pořádně nadechnout a rozesmát+ Regu ... +vydechne+ nevrť se na mně, prosím, vytřeseš ze mně duši! +snaží se ho odstrčit, ale on má větší sílu, tak to udělá úplně opačně, obejme ho kolem krku a přitáhne si ho na sebe+ takhle je to mnohem lepší +zašeptá a políbí ho na rty+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » pát kvě 29, 2009 3:42 pm

To bych nechtěl*usměje se, přestane se vrtět*Souhlasím*rukama ji zajede do vlasů a pod hlavu a začne se s ní jemně a dlouze líbat*
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Styx » pát kvě 29, 2009 3:55 pm

+oddává se jeho jemnému polibku, ne s vášní ani divokostí, jakými ho líbá při sexuálním vzrušení, ale dává do něj veškerou něhu a lásku, probírá se mu prsty ve vlasech a druhou rukou ho něžně hladí po zádech, po dlouhé chvíli se od něj trochu odtáhne a kouká mu do očí+ Mi..lu..ji..tě +zašeptají její rty+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » pát kvě 29, 2009 4:19 pm

*užívá si jejich krásný něžný a láskyplný polibek*Já tebe taky....nadevše*zašeptá a políbí ji místečko na krku a pka se usměje*
Regulus Black
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Grimmauldovo náměstí