Ložnice

obydlí R. Blacka

Moderátoři: Styx, Regulus Black

Re: Ložnice ve třetím patře

Příspěvekod Styx » pon čer 01, 2009 1:13 pm

Jistěže vážně +uculí se+ Když jsem na sebe všechno prozradila já, tak to samé očekávám taky od tebe +pohodlně se usadí a s napětím, možná i trošičku s obavou čeká, co se dozví, ale vědět to chce+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » pon čer 01, 2009 1:50 pm

Fajn*pohladí ji po vlasech* No, na škole , jak si jistě slyšela, jsem byl tak trochu voaér*usměje se* Takže tam to byly spíš známosti na jednu noc, maximálně na týden, v tomhle mě podporovaly i smrtijedké večírky*zauvažuje* Potom jsem se vydal na cesty.Tam jsem měl jeden vážnější vztah, proto jsem se zdržel délě v Canadě. Bohužel, nám to nevydrželo. Teda teď spíš bohudík, to bych tu pak nebyl s tebou a to by byla škoda*usměje se*
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Styx » pon čer 01, 2009 1:57 pm

Hm, takže hodně zkušený +reaguje na známosti na škole+ Ty smrtijedské večírky musely být hodně odvázané, co? Smrtijedi jsou divocí. +uklíbne se+ Nepřeji lidem zle, ale jsem opravdu ráda, že ti ten vztah v Kanadě nevyšel +zasměje se+ A dál? +sleduje ho napjatě+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » pon čer 01, 2009 2:09 pm

Ano divocí je správné slovo*ušklíbne se*Já taky*políbí ji do vlasů*No...pak nastalo takové, jak to říct, půstní období, nějak jsem neměl ani chuť ani čas vytvořit si nějaký vztah. Jezdil jsem z jednoho místa na druhé, a nikde jsem netrávil víc jak 2 týdny. A poté jsem*trochu se zarazí a zdráhavě pokračuje* chtěl vědět co dokážu. Takže jsem jel do L.A. a tam ...no...jak to říct...chtěl jsem si asi dokázat, že dokážu svést i "někoho víc". Tak jsem měl krátký a bouřlivý vztah s jednou známou mudlovskou hvězdou*je rád, že zpověď má za sebou* A pak dlouho nic a pak ty*usměje se, a je zvědavý jak bude reagovat*
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Styx » pon čer 01, 2009 2:23 pm

+napjatě poslouchá každé jeho slovo, při zmínce o známé osobnosti radši ani nechce vědět, kdo to byl, protože by asi přestala chodit do kina, nebo na koncerty, nebo tak+ Tak pokud tohle je všechno, obdivuji, jak jsi to dokázal vydržet. +obejme ho pevně kolem krku a položí hlavu na jeho rameno+ Díky, žes byl ke mně upřímný. Tak a teď víme o sobě už úplně vše +zašeptá+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » pon čer 01, 2009 2:26 pm

Dokázal vydržet?*trochu nechápavě a překvapeně*Ano, tak doufám, že kvůli tomu na mě neza¨nevřeš*pohladí ji po zádech *
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Styx » pon čer 01, 2009 2:35 pm

Na tolik let, co jsi se toulal po světě, jsi zase tolik těch známostí neměl. Upřímně jsem se obávala, že mi přiznáš, že v každém státě světa jsi měl nějakou ženu. Jsem ráda, že to tak nebylo. +uculí se+ Proto říkám, že jsi to dokázal tak dlouho vydržet bez ženy, než jsi poznal mně. +koukne na něj překvapeně+ Proč bych na tebe měla zanevřít, ty hlupáčku? +políbí ho na nos+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » pon čer 01, 2009 2:40 pm

No popravdě mám pocit, že jsem si svůj podíl vybral na škole a na smrtijedkých večírcích*pobaveně se ušklíbne *co já vím, třeba nemáš ráda Kanaďany nebo tak něco*je rád, že jí mohl říct vše, vezme její bradu do dlaně, zvedne ji, aby se mu podívala do očí a políbí ji*
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Styx » pon čer 01, 2009 2:54 pm

Neměj strach. +šeptá mu do úst+ Slibuji ti, že teď to všechno doženeš. +olízne mu horní ret+ Že už nebudeš bez ženy. +jemně mu kousne do rtu+ Že už nebudeš bez sexu.+klouže svými rty po jeho kůži+ Že už nebudeš bez lásky. +vklouzne jazykem do jeho úst a něžně ho začne líbat+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » pon čer 01, 2009 3:13 pm

*její smyslná hra se mu líbí, zakloní hlavu a nechá se laskat, když ho políbí, obejme ji kolem zad a přitáhne si ji blíž k sobě*Miluju tě*zašeptá a jemně ji kousne do rtu*
Regulus Black
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Grimmauldovo náměstí