Ložnice

obydlí R. Blacka

Moderátoři: Styx, Regulus Black

Re: Ložnice ve třetím patře

Příspěvekod Styx » stř čer 03, 2009 3:51 pm

Máš tedy pěknou výdrž, jen co je pravda +řekne uznale+ Možná mám... +chvilku jakoby přemýšlí+ ale to se asi nedá dělat tady v tomto domě. Jak jsem si už stačila všimnout, není tady k tomu potřebné vybavení +ušklíbne se na něj+ I když... ve sklepeních jsem ještě nebyla +zasměje se+ Jednou... možná... tě u mne doma zavedu do míst, kam se nikdo nedostane. Hluboko ve sklepeních mám totiž takovou malinkou ... mučírnu +řekne potichu a sklopí zrak+ Nic zvráceného, přece jen mám radši romantické milování, ale občas preferuji... jemnou bolest a občas dovoluji někomu mít nade mnou neomezenou moc.
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » stř čer 03, 2009 3:55 pm

*vezme ji do náruče a posadí ji na postel, sám si obleče trenky a kalhoty*Zajímavé přání*chvilinku uvažuje* říkáš, že nemáme potřebné vybavení?*usměje se* Když jsem byl v Austrálii setkal jsem se tam s jedním velice starým a moudrým kouzelníkem, ne takovým jako jsme my, kouzlil bez hůlky jen pomocí mysli. Něco mi ukázal, jak ovládat, a využít přání člověka. Máš odvahu to zkusit? Chtěla bys mučírnu a svíjet se bolestí a slastí zároveň?*tázavě*
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Styx » stř čer 03, 2009 4:04 pm

+nevěřícně na něj kouká+ O něčem takovém jsem nikdy neslyšela. Nedokážu si představit, že by to bylo vůbec možné. +bez váhání řekne+ Není o čem přemýšlet. Samozřejmě, že to chci. +usmívá se na něj+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » stř čer 03, 2009 4:08 pm

*položí si prsty na spánky a chvilku se soustředí, pak se na ní podívá takovým prázdným pohledem, jakmile se její zrak setká s jeho pronikne ji do mysli, chvilku se tam přehrabuje, hledá tajné přání, sny, když to najde usměje se pro sebe a začne, najednou je Styx připoutaná ke zdi ve stejné mučírně jakou má doma, Regulus stojí naproti ní s malým bičíkem v ruce a usmívá se* Začneme?*zeptá se s úsměvem*
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Styx » stř čer 03, 2009 4:27 pm

+překvapeně se rozhlíží, tohle vůbec nečekala, hledí užasle na něj, ještě nikdy nebyla takhle zaskočena, na jeho otázku jen mlčky kývne a nejistě se usměje+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » stř čer 03, 2009 4:29 pm

*přijde k ní a pohldí ji bičíkem pod bradou* Tak co by sis přesně přála?*usměje se a dýchá ji do obličeje*
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Styx » stř čer 03, 2009 4:35 pm

Chci, aby jsi mě měl zcela ve své moci... abys neměl se mnou slitování +šeptá vzrušeně+ chci cítit bolest... a zároveň slast, chci křičet rozkoší... chci, abys mi ubližoval...
Styx
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » stř čer 03, 2009 4:39 pm

Vážně?*přejede ji lehce bičikem pod krkem a pak ji trochu práskne přes nohy, že to zanehchá jen červenou stopu* Tak popros* zasyčí ji do tváře a pak ji olízne jazykem tvář a lehce kousne* Dělej!*najednou je otočená zády k němu a čele ke zdi, pořád ji drží pouta, uslyší prásknutí bičíku a pak ji dopadne na záda, ne do krve, ale jen aby to štípalo a pálilo, dojde ze zadu k ní a jemně ji kousne do místečka na krku a pak ji laská jazykem*Popros*zasyčí*
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Styx » stř čer 03, 2009 4:49 pm

+cukne sebou, když jí šlehne přes nohy a trochu sykne bolestí+ Prosím +šeptá, a když ji na záda dopadne bič, prohne se do oblouku a ze rtů se jí vydere vzdech bolesti. který prejde do slastného, užívá si submisivní pozici a Regulusovu moc nad ní+ Prosím, Regu... prosím +žadoní o víc+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » stř čer 03, 2009 4:52 pm

O co prosíš? Hmm?*ještě chvíli ji trápí místečko na krku pak ji pohladí od krku až po zadek a znovu ji práskne bičíkem* Řekni mi co chceš, o co prosíš*syčí jí do ucha lehce zastřeným hlasem a přitom jí hladí po celém těle, vždy když přejede po ráně na zádech tak se ta rána zacelí do růžové jizvy*
Regulus Black
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Grimmauldovo náměstí