od Sirius Black » stř lis 23, 2011 3:00 pm
Tak pokud nesplodí některej z nás ještě syna, tak po meči vymřeme určitě..dceru do toho budu tahat, až na to bude dost stará..neřeknu jí všechno, ale některé věci ano, ať ví, s kým má tu čest *usměje se malinko posmutněle* I to, že tatínek zrovna není slušňák.. *uculí se* Tak nějak mi nepřijde fér to před ní tajit, když bude mít zvídavé otázky..což už teda má, ale né tohoto typu *směje se* Jooo, v lumpárnách bude určitě po naší famílii *směje se* Na to ju užije... *přikývne* Ále *mávne rukou nad barákem* Jsme se tehdy s Meg pohádali, to bylo poprvé, co mě podvedla a já trochu víc řádil, no..a srovnal jsem tak nějak barák se zemí..*pokrčí s úšklebkem ramena a dělá, jako by nic* To jsme měli baráky dva - jeden blízko Londýna, který jsem zdemoloval a druhý na Lesbosu, ve kterém vegetíme teď..no a stále přemýšlíme, že si zase zřídíme další bydlení..akorát stále nevíme, zda to bude byt nebo opět barák *zamyšleně pokyvuje* Ale ty máš ještě nějakou farmu ve Skotsku, pokud si to pamatuju dobře nebo se pletu? *vezme si jeden muffin a na chvilu si zacpe pusu*
Můžeš mít strach, ale nesmíš se bát.