Salónek

obydlí R. Blacka

Moderátoři: Styx, Regulus Black

Re: Obývací pokoj s knihovnou

Příspěvekod Krátura » pát čer 24, 2011 7:27 pm

Přinese krabici s fotkami z Regulusových cest a položí ji na stůl. Ukloní se a couvne stranou, čeká na další rozkazy.
Věrně sloužím Blackům
Krátura
Zaměstnanec/Sloužící

Re: Obývací pokoj s knihovnou

Příspěvekod Regulus Black » pát čer 24, 2011 8:27 pm

Když ho skřítek vytrhne svým příchodem ze zamyšlení, oboří se na něj, jako kdyby Krátura za něco mohl. Odnes to pryč. Slečna už odešla. Přikáže mu, pak si dolije sklenku a s chutí ji vypije. Zvedne se a vyběhne do patra do své ložnice.
Regulus Black
Mág

Re: Salónek

Příspěvekod Regulus Black » sob úno 18, 2012 7:49 pm

Seběhne dolů, když mu Krátura oznámí, že na něj čeká v pracovně dámská návštěva. Styx... moc rád tě zase vidím. Dojde k ní, obejme ji jemně kolem ramen a políbí na tvář. To je od tebe milé, že jsi přišla, mám vážně radost. Požádá Kráturu o pití a nějaké občerstvení a posadí se k ní. Potřebuješ něco, nebo ses přišla na mne jen tak podívat? Nemůže z ní spustit oči, jak ji už dlouho neviděl.
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Styx » ned úno 19, 2012 12:28 am

+usmívá se na Reguluse, když k ní jde, taky ho moc ráda vidí+ Reggie +natáhne k němu ruce, aby se s ním uvítala+ Copak musím za tebou přijít jenom, když něco potřebuji? +zasměje se+ Chtěla jsem tě zase vidět. Nikam nechodíš, nikde se neukážeš, nedáš o sobě vědět +řekne trošku káravě+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Krátura » ned úno 19, 2012 1:38 pm

Přinese z kuchyně konvici s černým anglickým čajem, cukr a smetanu, asi si ještě pamatuje, že slečna jej svého času měla ráda, a nějaké čajové pečivo a zase se odšourá do kuchyně.
Věrně sloužím Blackům
Krátura
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Regulus Black » ned úno 19, 2012 1:53 pm

Promiň, nemyslel jsem to tak. Vtiskne jí do dlaně letmý polibek a ruku jí nepustí. Moc přátel tady nemám, takže jsem rád, když přijde někdo ke mně na návštěvu, i za cenu toho, že jenom něco potřebuje. Nalije oběma čaj do hrnku a přidá si do něj smetanu. Máš pravdu, nikam moc nechodím, jsem takový starý samotář. Už jsem si lidí a dobrodružství užil dost ve světě. Ale copak já... jak se máš ty? Všechno v pořádku? Povídej, jak si žiješ. Zajímá se.
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Styx » ned úno 19, 2012 8:02 pm

Já přijdu vždycky moc ráda, vždyť to víš. Ale ty se taky nestavíš na Orlíku, tak mi nemáš moc co vyčítat +uculí se+ Vážně bys s tím už měl něco dělat, jít víc mezi lidi, jsi zalezlý jako jezevec +do čaje si nasype cukr a nalije smetanu+ Já? Mám se docela dobře. Pořád je nějaká práce, občas i zábava, tak se ani moc nenudím. Většinou jsem pořád někde v letu +napije se čaje+ A co ty? Slyšela jsem, že chceš tady otevřít klub pro pány.
Styx
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » pon úno 20, 2012 9:14 pm

Nechci ti komplikovat život. Vysvětlí stručně, proč nepřijde na návštěvu. Vidím, že ses moc nezměnila, pořád stejně akční. Máš vůbec čas sama na sebe? Jsi sama, nebo pořád s tím...? Odkašle si. Zrekonstruoval jsem celý dům, možná sis všimla tady v salonku. Pokud chceš, provedu tě domem a ukážu ti pokoje. Už bys to tady nepoznala, pousměje se. Celé jedno patro jsem předělal na pánský klub. Alespoň k něčemu dobrému tento barák poslouží. A přijdu i mezi lidi, ani nebudu muset vytáhnout paty z domu. Ušklíbne se lišácky.
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Styx » úte úno 21, 2012 11:45 am

Jako bys mě neznal. Nedokážu nečinně sedět doma, pořád musím něco vymýšlet +ochutná nějaké to pečivo a rozhlíží se+ Všimla jsem si, že je to tady jiné. Dal sis opravdu záležet, je to tady moc pěkné a útulné. Ráda si pak prohlédnu i pokoje v patře +začne si v rozpacích míchat vystydlý čaj+ Ano, pořád jsme spolu +koukne rychle na něj a hned zas sklopí zrak do hrnku+ Vlastně jsem se tě chtěla zeptat, jestli bych mohla Remusovi zaplatit členství v tom klubu +zkoumavě se na něj zadívá+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » úte úno 21, 2012 7:23 pm

Pustí jí ruku a opře se do opěradla. Tak přece jen jsi přišla proto, že něco potřebuješ. V hlase se mu mihne stín zklamání. Chvíli přemýšlí nad odpovědí. Je to od tebe vůči tvému příteli sice milé, ale - promiň mi mou drzost - proč si to členství nezaplatí sám? To mi ještě pořád nemůže zapomenout, že jsem ho vyzval k souboji? Mračí se, protože i když mu Remus (podle něj) odloudil snoubenku, osobně proti němu nikdy nic neměl. Nicméně, dveře v mém klubu jsou otevřené každému slušnému muži, což pan Lupin bezpochyby je. Takže pokud bude mít skutečně zájem stát se členem, bude mi ctí ho tady osobně uvítat.
Regulus Black
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Grimmauldovo náměstí