Koupelna

obydlí R. Blacka

Moderátoři: Styx, Regulus Black

Re: Koupelna

Příspěvekod Regulus Black » sob čer 06, 2009 9:11 pm

Děkuji*udělá groteskní poklonu* No tak okamžitě ven*plácne ji po zadku* Nechci aby ses mi tu rozmočila...co já bych bez tebe dělal*usměje se a pomáhá ji z vody*
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Styx » ned čer 07, 2009 8:52 am

+zasměje se jeho vtípkům, vyleze z vody, oblékne si župan a před zrcadlem se upraví+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » ned čer 07, 2009 11:08 am

*s úsměvem si ji prohlíží, a pak taky vyleze z vody a omotá si ručník kolem pasu* Budu si muset koupit nový župan. Jeden jak koukám nestačí*usměje se, přijde k ní, obejme ji kolem pasu a políbí ji do voňavých vlasů* Nedáme si něco k jídlu? Já docela padám hlady*usměje se a trochu od ní odstoupí*
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Styx » ned čer 07, 2009 1:26 pm

+prohlíží si ho přimhouřenýma očima+ Možná by to chtělo ještě jeden, jestli se budeme koupat spolu často, nehledě na to, že v tomhle se úplně ztrácím +uculí se a ohrnuje si šíleně dlouhé rukávy, ve kterých jí není pomalu ani vidět ruce, pak ho taky obejme a koukne nahoru na něj+ Dobrý nápad. Mám taky hlad jako vlk. +olízne si hladově rty+ Ta noc mně docela zbavila energie +usměje se+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » ned čer 07, 2009 3:01 pm

No vypadáš malinko jak v pytli, ale i tak si děsně sexy*usměje se a dá ji pusu na tvář*Ano já jsem tě upozorňoval, že budeš dost unavená*uculí se, oblíkne si kalhoty, chytne ji za ruku a zamíří s ní do kuchyně*
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Styx » ned čer 07, 2009 3:18 pm

Přesto bys se radši převlékla do svých šatů. Ráda bych věděla, kam se mi poděly +rozhlíží se kolem+ Od té doby, cos mě večer přivázal k posteli, jsem je na sobě neviděla +zasměje se a jde s ním dolů+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » ned čer 07, 2009 3:41 pm

A šaty, úplně jsem na ně zapomněl*těsně před kuchyní zabočí nadruhou stranu od obýváku a vejde do malé místnosti a smalým oknem, kouzlem rozsvítí a ukáže na skříně před sebou*vyber si květinko*usměje se na ní*
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Styx » ned čer 07, 2009 4:41 pm

+vejde do šatny a s úžasem se rozhlíží, oči jí září jako malému dítěti+ Páni, to je krása +přehrabuje se v šatech, visících ve skříních a neví, které si vybrat dřív+ Vůbec se nemůžu rozhodnout, které si mám vzít na sebe, abych se ti co nejvíc líbila +zamyšleně si hladí spodní ret+ Jaká je tvoje oblíbená barva? +otočí se na něj a zvedne jedno obočí+ Jak je možné, že svobodný muž má doma tak bohatě vybavenou dámskou šatnu? +mrkne lišácky+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » ned čer 07, 2009 5:01 pm

*je rád, že se jí to líbí*No mám rád královskou modř. Ta by ti mohla slušet*usměje se* No to víš, suvenýry z cest...a taky jsem s tebou samozřejmě počítal. Věděl jsem, že ti neodolám, tak mám tohle abych si tě tu udržel*mrkne na ní*
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Styx » ned čer 07, 2009 5:27 pm

Tak to je neuvěřitelné! Víš, že jsem skutečně chtěla sáhnout po těchto? +vybere nádherné modré šaty+ Říkala jsem si, že mi ta barva půjde k vlasům. +usměje se+ Takže to jsou šaty z celého světa? Kdybych neměla takový hlad, tak bys mi musel vyprávět, odkud které jsou. +řekne vesele, svlékne ze sebe župan a oblékne se do královské modré+ Ten luxusní šatník přece vůbec není to, co mě tady drží +obejme ho a políbí+ Děkuji.
Styx
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Grimmauldovo náměstí