Ložnice

obydlí R. Blacka

Moderátoři: Styx, Regulus Black

Re: Ložnice ve třetím patře

Příspěvekod Styx » stř kvě 13, 2009 12:46 pm

+po nekonečné době se odtrhne od jeho sladkých rtů+ Tak postel svou zatěžkávací zkoušku vydržela. +zasměje se+ Je bytelná, vybrali jsme skvěle. +přejede mu prstem po linii čela přes nos na rty a bradu+ Jak se cítíš po našem prvním milování, Reggie? Měl jsi se mnou svatou trpělivost, než jsem se k tomu odhodlala. Nebo spíš, než jsem ti už nedokázala odolávat. +zašeptá+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » stř kvě 13, 2009 12:54 pm

To máš pravdu, lépe jsme vybrat nemohli*usměje se*Jak jinak než úžasně, leží mi v náručí žena, která je nádherná, a do které jsem se nejspíš zamiloval...co ty? *usměje se aby odvedl řeč jinam tak se jí rychle zeptá*
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Styx » stř kvě 13, 2009 6:05 pm

+přikryje Regulusovo nahé tělo přikrývkou, aby ji pořád nedráždilo a překulí se na záda, ale drží ho pevně za ruku+ Dnešní den je fakt skvělý! +říká nadšeně. Při jeho zmínce, že se nejspíš zamiloval, zavře oči a rty se jí zvlní do úsměvu, zní to z jeho úst sice krásně, ale stejně tomu moc nevěří, není padlá na hlavu+ Regulusi, budeš pořádat nějakou párty na počest tvého návratu do Anglie? +zeptá se zvědavě+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » čtv kvě 14, 2009 3:04 pm

*nechá se přikrýt popás*Jsem rád, že se ti líbí*usměje se veme její ruku, za kterou ji drží a líbá ji do dlaně*Myslíš, že bych měl?*tázavě se usměje*
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Styx » čtv kvě 14, 2009 3:20 pm

No, já když jsem si zařídila své sídlo, hned jsem si tam pozvala hosty, abych se se všemi seznámila. Párty byla skvělá, lidi super, zábava úžasná. Já osobně mám moc ráda večírky, nevím, jak ty. +uculí se a otočí se k němu+ To ale záleží na tobě, jestli se chceš uvést do společnosti, aby tě lidi poznali. Ale přece jen jsi taky nový, a chtělo by to seznámit se se všemi, nejenom se Siriusovou rodinou. Ale třeba ani nestojíš o to seznamovat se. Nebo jo? +mrkne na něj+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » čtv kvě 14, 2009 3:27 pm

Pár lidí tu znám, pár bývalých kolegů*ušklíbne se*Ale je pravda, že ženy neznám skoro žádné. Takže by to nebyl vůbec špatný nápad, jen si musím naplánovat termín, až to tu dozařídím. Máš oprvadu dobré nápady*usměje se a políbí ji tentokrát na hřbet ruky*
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Styx » čtv kvě 14, 2009 3:40 pm

Vím, že několik lidí znáš už z minulosti, Luciuse, který, zdá se, je dodnes tvým přítelem, Severuse, bývalé spolužáky, Pána zla. +škleb+ Ale je tady spousta lidí, kteří se sem přistěhovali po tvém odjezdu do ciziny, a kteří o tobě vůbec nic nevědí. Bylo by vhodné a společensky přínosné, abys je všechny pozval. Jen ať se všichni dozví, jak jsi skvělý. +zasměje se+ Hlavně ženy, těch je tady opravdu hodně a určitě si nenechají ujít příležitost seznámit se s takovým okouzlujícím mužem, jako jsi ty. +uculí se+ A ženy jsou tady krásné. Nebudeš vědět, kam dát dřív oči.
Styx
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » čtv kvě 14, 2009 3:48 pm

Máš prvadu, asi bych měl udělat večírek. Nech toho*usměje se*Já budu naprosto přesně vědět kam dát oči*usměje se a jemně ji políbí* Kam jinam bych je taky dával...ono z tebe je nejde odtrhnout*políbí ji na hřbet ruky*Nevěřím, že je tu někdo krásnější než ty....*kouká ji do očí*
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Styx » čtv kvě 14, 2009 4:03 pm

+chytne ho kolem krku a chvíli ho líbá za to, jakou jí složil poklonu+ Tomu moc nevěř, uvidíš sám. +políbí ho řasy+ Je mezi nima několik ješte nezadaných a určitě se kolem tebe slétnou jako holubičky. +zasměje se+ Jen aby ses mi do některé nezamiloval. +kouká mu do očí a přejíždí mu prstem po rtech+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » čtv kvě 14, 2009 4:14 pm

Věřím, určitě mám pravdu.*zasměje se* Slétnou? Nepovídej....já mám tebe to mi stačí*začne jí cucat prsty* Neboj , nejde být zamilovaný do dvou lidí najednou*usměje se*
Regulus Black
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Grimmauldovo náměstí