Pokoje ve třetím patře

obydlí R. Blacka

Moderátoři: Styx, Regulus Black

Re: Nedostavěné pokoje ve třetím patře

Příspěvekod Styx » stř kvě 06, 2009 11:41 am

+vidí, že už jí stejně nic jiného nezbývá, než být dneska totálně upatlaná, tak si začne tu šlehačku dlaněmi rozmazávat po obličeji, po krku a po prsou a jazykem si slízává rty, kam jen dosáhne+ Aby to bylo dokonalé, chtělo by ten zmrzlinový pohár polít ještě griotkou a dozdobit. +zalízne se a koukne na něj přimhouřenýma očima+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » stř kvě 06, 2009 11:50 am

*přestane na ni stříkat protože šlehačka už došla* zajímavý nápad, griotka a nějakou třešničku navrch...napadá tě něco poháre?*kouká se na ní*
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Styx » stř kvě 06, 2009 12:19 pm

+je ráda, že šlehačka konečně došla, protože vypadá jako sněhulák+ Já navrhla griotku, na tobě je ta třešnička. Jen už mě, prosím tě, ničím nepatlej, +výhružně+ jinak to budeš muset za trest ze mně všechno vlastnojazyčně slízat. +uculí se a olízne si rty+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » stř kvě 06, 2009 12:36 pm

Fajn griotku beru.*usměje se a olízne si rty* Tak to tě budu muset ještě něčím pořádně popatlat abych si to potom vychutnal*zavrčí jako pes a potom se usměje*
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Styx » stř kvě 06, 2009 12:55 pm

Stejně už vypadám, jako zmoklá slepice, tak je mi jedno, čím si mě ještě přizdobíš. Tvůj jazyk se bude muset namáhat, aby to ze mne dostal, ne můj. +uculí se a otře mu z tváře šlehačku, aby mu vůbec uviděla do obličeje+ To se nám to dneska nějak vymklo z rukou, co? Přišla jsem na čaj a vypadám jako zákusek. +zasměje se a líže si prsty+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » stř kvě 06, 2009 1:02 pm

No, ale snad nejsladší zákusek jaký jsem kdy viděl*slízne ji z čela šlehačku*No pro příště až přijdeš zamknu kuchyň tak aby se tam ani jeden z nás nedostal. My a kuchyň...nebezpečná kombinace*usmívá se a taky z ní stírá šlehačku a strká si prsty do pusy* Ještě, že mám jednu provizorní koupelnu, jinak nevím co bysme si po společných návštěvách počli*směje se*
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Styx » stř kvě 06, 2009 1:10 pm

To si tedy váááážně rozmyslím, jestli ještě někdy sem k tobě přijdu. +řekne žertem+ Jseš moc hravý a moc divoký. +mrkne na něj+ Ne že by se mi to nelíbilo... +chvíli se navzájem olízují jako dvě kočky, pak to ale vzdá+ Myslím, že tohle sami asi nezvládneme. Koupelna? Mohla bych ji využít, prosím?
Styx
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » stř kvě 06, 2009 1:23 pm

Moc divoký? To mě ještě neznáš pořádně*mrkne na ní, Koukne jak jsou oba zmatlaní* Máš pravdu asi ne, pojď se mnou*zavede ji do koupelny vejde podá ji ze sušáku ručník* tady máš, a kdybys potřebovala tak támhle*ukáže na věšák* visí župan*usměje se* Budu čekat v obýváku ty můj poháre
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Styx » stř kvě 06, 2009 1:31 pm

+zavře za ním dveře, chvíli přemýšlí, pak je pro jistotu kouzlem zamkne, svlékne ze sebe špinavé šaty, vleze si pod sprchu, smývá z těla i z vlasů zbytky zmrzliny a šlehačky a asi tak půl hodiny, jak je jejím zvykem, se sprchuje. Vypne vodu, oblékne si župan a jde do obyváku+ Jsem čistá jako lilie. Ale neopovaž se ještě na mne cokoliv patlat! +pohrozí prstem+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » stř kvě 06, 2009 1:43 pm

*když zavře, usměje se a jde do obýváku, když po 10 minutách uzná, že je asi také z těch lidí, kteří se sprchují věčnost vezme si knihu a začne si číst, jakmile přijde položí knihu a prohlídne si ji , v jeho županu vypadá poněkud komicky, je jí trochu větší*To je fajn, vypadáš opravdu čistěji než před chvílí*usměje se*neboj patlat už bych si na tebe nic nedovolil*zvedá ruce v obranném gestu* Tak teď je řada na mou očistu*vstane a jde ke dveřím, pak se ještě otočí*kdybys cokoli potřebovala řekni si skřítkovi, za chvilku jsem zpět*usměje se a odejde se sprchovat*
Regulus Black
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Grimmauldovo náměstí