Ložnice

obydlí R. Blacka

Moderátoři: Styx, Regulus Black

Re: Ložnice ve třetím patře

Příspěvekod Styx » čtv kvě 14, 2009 4:24 pm

+přiblíží ústa k jeho rtům+ Chceš tím říct, že mě miluješ? +zašeptá to tak, že to není skoro vůbec slyšet+ Ještě jsi mi to neřekl.
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » čtv kvě 14, 2009 4:28 pm

*začne šeptat*Řekl, už několikrát, jsem do tebe zamilovaný až po uši*usměje se a krátce ji políbí*
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Styx » čtv kvě 14, 2009 4:42 pm

+chvilku mu kouká do očí a pak jí rty zvlní šťastný úsměv, v jeho očích vyčetla, že to myslí upřímně, vnoří tvář do jeho ramene, aby Regulus nepoznal, jak ji do vzalo a jak je šťastna a pevné ho obejme kolem zad, vychutnává si tuto nádhernou chvilku štěstí+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » čtv kvě 14, 2009 4:48 pm

*pořádně pevně ji obejme, políbí ji na rameno a usmívá se, je rád, že mu konečně uvěřila*Miluju tě*zašeptá ji do ucha a políbí ji pod krční tepnou*
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Styx » čtv kvě 14, 2009 8:24 pm

+dlouho, hodně dlouho se tiše choulí v jeho objetí a vychutnává si tento okamžik, přála by si, aby nikdy neskončil, pak se ale od něj odtáhne, nerada, ale jen malinko, aby mu viděla do obličeje a usměje se na něj+ Děkuju, žes mi to řekl. Jsem moc šťastná. +políbí ho něžně na ústa+ Takže abychom dali brzy do pořádku tenhle dům, abys mohl uspořádat svůj večírek co nejdřív. Není důvod to odkládat.
Naposledy upravil Styx dne pát kvě 15, 2009 8:21 am, celkově upraveno 1
Styx
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » čtv kvě 14, 2009 8:34 pm

Teď už se nebojíš, že budu koketovat s každou dámou?*zasměje se* Ale ano máš pravdu, jena tvoje kamarádka se mi nabídla, že mi pomůže s koupelnou, sice nevím co ji k tomu vedlo, ale využít se toho dá*usměje se* A jedna moje stará známá zase pěkně zařizuje zahrady*mrkne na ní* Takže se do toho můžeme dát.
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Styx » čtv kvě 14, 2009 8:44 pm

Nebojím. +líbne ho rozpustile na špičku nosu+ Věřím ti. +zamyslí se+ Och, ano, říkala mi, že by ti navrhla koupelnu, je moc šikovná. No a ty zkontaktuj tu svou známou zahradnici a můžeme se pustit do toho. Já bych si vzala do parády ty ponuré chodby a schodiště v domě. +přemýšlí+ Možná by bylo dobré udělat tu párty venku na zahradě. Už je hezky a teplo, tak by to nebyl problém. Co třeba nějaká grilovací párty, nebo pečení selete?
Styx
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » čtv kvě 14, 2009 8:52 pm

to jsem rád*zasměje se*Tak fajn, ať se dostaví co nejdřív.No*zamyslí se* To není špatný nápad,že bychom udělali pečení, ta kamarádka by zařídila bazén, Emma nevim jestli ji znáš. A to by se mohlo líbit ne? Takové Barbecue co ty na to?*hladí ji po boku*
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Styx » čtv kvě 14, 2009 9:06 pm

Hned dneska ji zavolám, ať přijde. +natěšeně+ Ta bude mít určitě velkou radost, jak ji znám. A bazén by byl taky úžasný. Emma? +překvapeně+ Samozřejmě, že ji znám. Je to moje kamarádka, nedávno jsem u ní strávila krásný večer. Dokonce ji velice ráda zase uvidím. +nadšeně se zasměje+ Barbecue! Skvělý nápad! Nezapomennutelná Garden párty! Pokud mě pozveš, +mrkne na něj+ už teď se na ni moc těším. +vklouzne mu rukou pod přikrývku a obejme ho kolem pasu+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » čtv kvě 14, 2009 9:11 pm

To jsem rád, bude určitě i nadšeně pracovat*zasměje se*tak to jsem rád, že se znáte, a že mi někdo potvrzuje, že se skoro vůbec nezměnila....asi ve vzhledu trochu, viděl jsem ji naposledy, když jí bylo 7*usměje se a přitiskne si ji k sobě* To si budu muset ještě pořádně rozmyslet, dost mě totiž rozptyluješ*políbí ji na rty*
Regulus Black
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Grimmauldovo náměstí