Ložnice

obydlí R. Blacka

Moderátoři: Styx, Regulus Black

Re: Ložnice ve třetím patře

Příspěvekod Styx » čtv kvě 14, 2009 9:28 pm

Myslím, že tvá koupelna bude její celoživotní dílo. +zasměje se+ Tak to jsem vůbec netušila, že se s Emmou znáte. +překvapeně+ Och, Merline, +otevře pusu+ vždyť já jsem se teď s ní bavila a ona tahala ze mne rozumy ohledně přítele a já jí už málem prozradila o tobě. Ona dokáže být tak přesvědčivá... Ale moc ráda ji zase uvidím. Je to moje... mohu to snad říct... moc dobrá přítelkyně. +ohrne rty, naoko uraženě+ Když mě nepozveš, nic s tím nenadělám, alespoň budeš obletovaný jinými. +rozesměje se Takhle bych si tě hlídala.
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » čtv kvě 14, 2009 9:36 pm

Tak to se jí určitě povede*usměje se*No jo to mi povídej, když byla malá dokázala mě jako puberťáka přesvědčit abych si vzal kachničku a hrál si s ní v bazénku*zasměje se* To jsem rád, vždycky jsem si myslel, že na Zmijozel je trochu moc hodná...taková, že pomáhala druhým, slabším....ale je pravda, že když něco chcee tak toho povětšinou dosáhne, je dost ctižádostivá*ušklíbne se* No možná tě pozvu, ale nesmíš mě rozptylovat*zasměje se a dá ji pusu na tvář*
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Styx » čtv kvě 14, 2009 9:43 pm

To jsemm už stačila zjistit, že má přesvědčovací schopnosti. +zasměje se na jeho vzpomínce+ Vlastností zmijozela je hlavně ta ctižádost a tu ona má. +přitiskne se k němu blíž+ Nebudu tě rozptylovat, slibuji, +říká tiše+ vždyť já to ani neumím. +přitiskne svá prsa na jeho hruď a jemně se vlní a zasypává mu tvář drobnými polibky+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » čtv kvě 14, 2009 9:46 pm

Hmmm, buď ráda, žes ji nezažila v akci*zasměje se, nechá se chvilku laskat a pak ji políbí na ústa a trošku ji odtáhne* Tak jestli mě budeš takhle "nerozptylovat" Tak to nevím jak to tam vydržím*usměje se a zase si ji k sobě přitiskne*
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Styx » pát kvě 15, 2009 8:59 am

Tam budu hodná, opravdu. +nevinně se na něj usměje+ Rozptylovat tě budu, jenom když budeme spolu úplně sami. +zašeptá mu do ucha a zavrtá se mu do náruče+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » pát kvě 15, 2009 2:58 pm

Tak fajn to beru*usměje se a přitiskne si ji k sobě*Tak mě napadá, vím, taky bych tu nejraději ležel až do večera, ale co se pustit do toho připravování domu*usměje se*

*skřítek se objeví, Regulus se docela lekne*Omlouvám se pane, ale přede dveřmi na vás čeká návštěva*ukloní se a přemístí pryč*
Uveď ji do obývacího pokoje*ještě na skřítka*
Tak vidiš musíme vstávat*políbí Styx na čelo s jde se obléct*
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Styx » pát kvě 15, 2009 3:18 pm

+jak vejde skřítek, rychle je oba zakryje přikrývkou+ To jsem se fakt lekla, +oddechne si, když odejde+ Tak stejně musíme vstávat, i když se nám nechce. +usměje se a jde se obléknout a upravit+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » pát kvě 22, 2009 10:12 pm

*vejde dovnitř, kopnutím zavře dveře a z malé výšky hodí Styx na postel a dojde pro něco do křínky na druhé straně pokoje, pak přijde zpět* Co si záhrát jednu hru*blýskne mu v očích a vytáhne karty se kterými hráli poker*
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Styx » pát kvě 22, 2009 10:18 pm

+odkopne boty na zem a pohodlně si sedne na postel+ Harašící poker? +překvapeně, pak se ale ušklíbne+ Tak ty mi chceš zase dělat striptýz? +usměje se potměšile+ Proč ne, ráda si tě zase vychutnám. +mlsně si olízne rty+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » pát kvě 22, 2009 10:24 pm

*rozdá karty a sedne si naproti ní na postel, zatváří se jako, že má špatné karty* Hmm...tak nějaké sázky?*usměje se* Já sázím, co by se ti tak líbilo, už vím...když vyhraješ, můžeš si vzít tuhle postel*usměje se a pohladí povlečení*
Regulus Black
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Grimmauldovo náměstí