Koňské Stáje

obydlí R. Blacka

Moderátoři: Styx, Regulus Black

Re: Koňské Stáje

Příspěvekod Regulus Black » sob bře 03, 2012 11:26 am

Nejsou zvyklí na cizí lidi. Ale zdá se, že si vás hned oblíbili. Vidím, že to s koňmi umíte. Usměje se, když sleduje, jak se koně rychle uklidnili. Tohle je Midnight Majesty. Je to andaluský španěl. Ukáže na grošáka a poplácá koníka po krku. A tohle je lipicánská klisna, Dakota Grace Queen. Je hodná svého jména, elegantní jako královna. Je to klisna mé bývalé přítelkyně. Otočí se k černému koni a pohladí ho po krku. A tohle je čistokrevný Arab. Black Pearl Zephyr. To je můj nejoblíbenější. Prohrábne se mu hřívou a vtiskne mu polibek na nos. Tak kterého si vyberete? Otočí se na ni s úsměvem. Jistě, moc rád, taky mi vadí to vykání. Takže, ještě jednou, jsem Regulus. Usměje se a políbí ji na tvář na potykání.
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Vanessa » sob bře 03, 2012 6:36 pm

U koní jsem dá se říct vyrůstala. Mí rodiče měli na venkově malou farmu, kam jsem moc ráda jezdila +vysvětlí mu, proč má k zvířatům kladný vztah+ Noblesní jména, hodna tak královských koní. Víte, že jsem si hned myslela, že ten černý oř bude ten váš? Nějak mi k sobě pasujete na první pohled +usměje se vesele+ Těší mne, Vanessa +představí se ještě jednou, na to tykání a vrátí mu polibek+ Není přece nad čím přemýšlet. Black Pearl mi asi těžko svěříš a Dakota patří tvé přítelkyni, i když bývalé +přistoupí ke grošákovi a potlapká ho po krku+ Takže pro dnešek si vyberu tohoto krasavce +obejme koňskou hlavu a pošeptá mu něco do ucha+
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Regulus Black » ned bře 04, 2012 12:12 am

Zvědavě si ji prohlíží. Dobrý výběr. Je to docela klidný kůň, což se hodí při první jízdě. Tak si je osedláme. Vše potřebné najdeš tamhle vzadu. Kdybys s něčím potřebovala pomoct, stačí říct. Usměje se na ni a dojde si pro sedlo. Začne si osedlávat černého hřebce a se zájmem, přitom nenápadně pozoruje Vanessu. Odkud vlastně jsi?
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Vanessa » ned bře 04, 2012 7:54 pm

+přinese si potřebné věci a osedlá si koně. Neunikne jí, jak si ji Regulus pořád prohlíží a usměje se na něj+ Z Aucklandu +vyvede koně z kóje+
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Regulus Black » pon bře 05, 2012 11:29 am

Vyvede před stáj i svého koně a venku pomůže Vanesse do sedla. Tak to jsi z docela pěkné dálky. Pokývá hlavou a pak nasedne na Zephyra. Pojď, ukážu ti jedno překrásné místo. Popožene svého koně zatím jenom do lehkého poklusu, neví, jak je na tom Vanessa s jezdeckým uměním.
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Bruno Duvenblejt » pon bře 05, 2012 11:31 am

+čirou náhodou se ocitne v jihozápadní Anglii a načape samotáře Blacka s nějakou neznámou kočkou. Tomuhle musí přijít na kloub. Rozeběhne se za nimi a má opravdu co dělat, aby jim stačil+
Bruno Duvenblejt
Člověk

Příspěvekod Vanessa » stř bře 07, 2012 6:42 pm

+vysedne do sedla, pobídne svého koně a rozeběhne se klusem za Regulusem. Když ho dohoní, nezastaví u něj, ale běží dál. Otočí se a vesele na něj zavolá+ Rychleji se bojíš?
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Regulus Black » čtv bře 08, 2012 6:32 pm

To se ještě uvidí, kdo je rychlejší. Bodne Zephyra do slabin a rozeběhne se tryskem za ní, až mu za zády pleská rozevlátý plášť. Dohoní Vanessu a pak běží vedle sebe s větrem o závod, dokud nedorazí na útes, ze kterého je vidět širé moře. Regulus zastaví koně a seskočí. Pomůže Vanesse slézt z jejího koně, ruku jí podrží v dlani o zlomek času déle, než by stačilo. Pohlédne na ni s úsměvem, pak ji ale pustí a zavede ji na okraj srázu. Tohle je moje zamilované místo. Rozpřáhne se rukou po okolí. Dokážu tady sedět hodiny a pozorovat moře. Za teplého počasí, pochopitelně, uculí se.
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Vanessa » sob bře 10, 2012 6:15 pm

+pousměje se, jak se dotkne její ruky, ale neodtáhne ji, naopak, když ji pustí, vklouzne mu zpátky do dlaně+ Je tady opravdu nádherně +rozhlíží se do dálky, až k obzoru, kde splývá v jedno vodní hladina s oblohou, nakoukne i přes příkrý sráz dolů na pláž+ Být teplo, tak bych slezla dolů a zaplavala bych si +zasměje se+ Jsi sám, nebo máš nějakou přítelkyni? +zeptá se najednou+
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Regulus Black » pon bře 12, 2012 11:04 pm

Překvapí ho, a taky potěší, když ho Vanessa vezme za ruku a nebrání se tomu. Tak to se sem musíš vrátit až za pár měsíců, to už bude moře teplejší a pláž rozpálená. Vlastně... tímto tě sem zvu na prázdniny, navrhne jí s úsměvem. Pozor, ať nespadneš dolů! Stáhne si ji k sobě, když se Vanessa naklání přes sráz. Ale spíš jen využije příležitosti obejmout ji, než by jí skutečně něco hrozilo. Jsem sám. Odpoví po chvíli. A ty?
Regulus Black
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Grimmauldovo náměstí