(jop, přesně tak...první obrázek, výtah až po to posezení je takový společný prostor a pak má každej tu kajutu s koupelnou i se stolem, kompem, telefonem šifrovaným a tak - dkyž chce Bea vyvolávat a aby když tak věděli, co se kde děje mimo ponorku - to jsem měla taky obrázek, ale někde mi utek, možná ho najdu ještě:D)
Bea: To měl..ačkoliv jsme většinu věcí restaurovali a nebo dělali odnova...ale pokud si uděláš procházku po ponorce, narazíš i na původní části.*zadívá se na ni šedým pohledem* Kdykoliv. *řekne jen* Myslím, že to zvládnete...Manori to taky přežila a to tady byla zavřená o dost dýl...*zavrtí hlavou, jak si vzpomene na ty nazuřené výhružky ke konci* Kdyby jste něco potřebovali, stačí si někomu od posádky říct...jídlo si můžete nechat donést sem, nebo přijít k nám do jídelny...mě se dovoláte bud v kajutě o patro níž, v červeném patře...koukejte pod nohy, hvězdice na podlaze fungují jako šipky...nebo jsem na můstku...to ale spíš cinkněte, že jdete, posádka má rozkaz normálně nikoho na můstek nepouštět...přece jen je tam mozek celé ponorky... telefonama se dovoláte i ven, jsou na to upravené a šifrované, takže nás nikdo nevystopuje...stejně tak fungují počítače...myslím, že budeš chtít vědět, co a kde se děje..a nejen ty...*neušel mu pozorný pohled, se kterým si Eric všecko obhlíží, neříká to nijak pobouřeně, spíš jako by to schvaloval...taky by se díval, být v cizím prostředí v takové situaci*
Eric: Ano, to je...našli jsme ho náhodou..pohřbený na ostrově...takže to jste slyše správně...dalo to dost práce, ale podařilo se ho znovu zprovoznit...*pátravě se na něj zadívá* nemocný? *a Kocour zpod přikrývky a Zuzčiny ruky vytrčí uši a nehezky se na Erica podívá, že na malou kýchá
*