Salon

Bájná ponorka - současné sídlo Postrachovo...

Moderátoři: Postrach, Manori

Re: Salon

Příspěvekod Manori » čtv kvě 12, 2011 1:46 pm

*nadechne se a zas splaskne, jak ji podá sklenku* to jsem tak průhledná?*zavrčí si pro sebe a radši kouká na golux s Lucem a musí se usmívat* vy dva jste dneska jak hrdličky...*poznamená* čím to?
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod yohannka » čtv kvě 12, 2011 2:02 pm

+sťape opatrně dolů+ ahooooj! tak jsem konečně tu.. a tady drobnost.. taková stylováá (jenom tam není ta 5ka...)

Obrázek
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Manori » čtv kvě 12, 2011 2:50 pm

Ahooj...*a kouká jak puk chvíli na "zákuseček"* no ten je...celý Nautilus....a tá chobotnica*či co to je za hlavonožec:D, rozplývá se tam*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Postrach » čtv kvě 12, 2011 2:52 pm

*jen vrtí hlavou, jak to Man obhlíží* díky, yohi...podoba tam opravdu je...*musí uznat po chvíli zkoumání* doufám, že ten obří netvor není kapitán...copak si dáš*koukne, že tam dneska dělá asi barmana*jinak volně, jako doma...tedy...neztraťte se pokud možno...ale jinak...Nautilus je k dispozici...
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

Příspěvekod yohannka » čtv kvě 12, 2011 6:14 pm

(no co co z netu taky nevyleze když člověk zadá Nautilus)

to né, kapitán je vevnitř a chobotnicu zabijeee! +culí se a odloží dortík+ jsem tu dlouho nebyla! naposledy tu byla nějaká párty, že? Noo tak já bych si dalaaa +zamyslí se+ ale já nevím, překvap mě +mrkne na něho+ něco s alkoholem.. sladkýho.. ale přitom né moc +si vyméšlí, co+ anebo ti s tím můžu pomoct a něco vymyslíme novýho!
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Lucius Malfoy » čtv kvě 12, 2011 6:48 pm

Manori píše:kouká na golux s Lucem a musí se usmívat* vy dva jste dneska jak hrdličky...*poznamená* čím to?

Prostě a jednoduše se milujeme, že, drahoušku? líbne golux za ucho Poslední dobou jsme na sebe měli opravdu málo času, takže jsme si nezevšedněli... ucucne whisky a znalecky se ušklíbne, pozitivně samozřejmě No, nemýlil jsem se. Je opravdu vynikající.
Mám velmi jednoduchý vkus. Spokojím se vždy s tím nejlepším...
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod golux » čtv kvě 12, 2011 6:50 pm

vypadá docela šťastně, když jí tak Lucius projevuje pozornost, takže se s chutí chopí skleničky a naklopí to do sebe, a taky neskývá nadšení nad dortíkem To je kráááása...
I am Golux. The only Golux in the World.
golux
VIP Member

Příspěvekod Amon » čtv kvě 12, 2011 11:07 pm

Nazdar ve spolek, +objeví se tam s uculem a hrne se k postrachovi a hned mu podá dvě flašky+ sice není přívlastkový..+významně se orzhlídne okolo+...ale zaručuju prvotřídní kvalitu a chuť. +mrkne na něho+ Ale kohopak to tu nemáme! +uculís e na golux a posléze i na luciuse, na manori a nakonec na yohannku+ moje oblíbené damstvo! +a na číšníka mávne, že chce něco tvrdýho+
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod Beatrix » čtv kvě 12, 2011 11:41 pm

A-+chvílu zírá jak se tam amon rozplývá, div se nerozplyne úplně+-hoj. +stojí tam chvílu jak tvrdý Bé a pak se se všema taky přivítá+ Doufám, že nejdeme moc pozdě...
Obrázek
Malá pozornost...+podá ju Manori+ Vidím, že ste si dali záležet. +obhlídne stoly+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Postrach » pát kvě 13, 2011 11:30 am

*Musí se snažit nesmát už dobu předtím, než dojdou, jak je slyší po cestě se dohadovat* no..a jsme kompletní...*zatváří se spokojeně a přivítá se s nima a převezme si lahve* díky...hele, dokud mi nosíš pití a ne rakve...a věnce..tak je to v pohodě..*tváří se že jako nic a přenechá obsluhu někomu z posádky*

yohi: no jak chceš, klidně se můžeš vyřádit...*kývne bradou,zatímco staví dárečky od Amona trochu bokem, aby si to někdo omylem neříznul do pití* ty jsi tady profi barmanka...*pousměje se*
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Nautilus