Pracovna

Bájná ponorka - současné sídlo Postrachovo...

Moderátoři: Postrach, Manori

Re: Pracovna

Příspěvekod Beatrix » čtv úno 17, 2011 1:33 am

+úplně jako v bavlnce!+ Tak přece si sem nevezmu nějakou kamarádku, to by bylo nefér.
+přivře trošku očka při té představě, že by si postrach kousl a nachvilku je musí dokonce i zavřít, aby nevypadala jak slintající patnáctka u plakátu boybandu+ mch..emm...mh? +rozmrká to+ Ty...sosáš ryby? +nakrčí čelíčko+ Nikdy sem se o tvůj jídelníček moc nezajímala, takže mám asi dost mezery ve vzdělání.
Jo, to asi jo - co sem posledně slyšla, tak to Amon dovedl k dokonalosti. +znechuceně nakrčí ret+ Jenom je prý průser, když moštovač zapomene přiklopit...soudě podle jeho oblečení... No to je fakt pěkný, on bude vydělávat na tom, za co já pak dostanu rakev. Moc hezký. +zakroutí nad nima hlavou+ Já být úpír, já bych si to užívala! +povzdychne si zasněně+ Pak by si mohli poddaní..em..zaměstnanci! stěžovat, že jim piju krev!
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Postrach » čtv úno 17, 2011 3:49 pm

to je fakt, ještě by ti to mohlo pak být líto...*přikývne chápavě a jen ji přivřenýma očima sleduje s mírným úsměvem* ne...já ne...*oklepe se při té představě* na to mám jiné experty..čuňas..*vzpomene si na Tobiáše * není divu, ono není moc co zkoumat..jídelníček mám jednotvárný... pokud bys nepočítala jedinečnost lidských bytostí..*ušklíbne se* já zvířecí nemohu vůbec..*přizná*

to asi není pěkný pohled..nechat se ..zacákat*přikývne, jako by se bavili o vymalování pokoja* ne..ono to má výhody..cokoliv, kdokoliv..co skončí u něj na..recyklaci...to mě nezajímá, jakým způsobem se to tam dostalo, ani kdo a jak k tomu přišel...takže..vlastně takové spíš odklízecí místo bez následků..pokud ti pomůže se na to dívat takhle..*zkoumavě se na ni zahledí* co konkrétně máš na mysli?*zazajímá se* ono to není tak úplně výhra, jak si někteří myslí...i když to tak může vypadat..*na chvíli má takový zamyšlený výraz*
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

Příspěvekod Beatrix » čtv úno 17, 2011 11:36 pm

čuňas? +začne se smát+ ježíši! kdyby aspoň prasečí, ta má jistou úroveň... jo tak, tak to je škoda, měl bys širší repertoár.

no že bych u toho musela být když se to stalo, to nemůžu říct. Amon je vlastně prospěšnej článek ekosystému, jasně, chápu. +zdlábne čokoládku+ Nooo....+lehce chytne barvu+ přece..znáš to..teda...předpokládám, že to znáš...v určitých situacích, takový kousnutí...mmch! +zasní se+ Teda né, že by se pro to vyplatilo nechat si narůst špičáky, ale dá se toho využít.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Postrach » pát úno 18, 2011 12:50 am

no, mi to povídej..studená rybí...*oklepe se* vidíš, to mě nenapdlo, jim podstrčit prasečí..alespoň druhému "nerybářskému" týmu...*zamyslí se*

i tak se to dá brát..*kývne na toho "bioAmona" a s nakloněnou hlavou čeká, co z ní vypadne* ách tak..asi cháápu..*cuknou mu koutky* i když...v tomhle jsem asi..trochu úzkoprsý..buď jím nebo se..věnuju něčemu jinému...*usměje se šířeji* navíc, k tomu přece nepotřebuješ extra dlouhé špičáky..*cvakne trochu výhružně a vábivě svýma, provokatér:)* na to stačí i normální zuby..*zamrká, jakože nic* nebo vás dámy vábí na dlouhých zubech něco specifického?
Postrach
Upír

Příspěvekod Beatrix » sob úno 19, 2011 4:04 pm

Vsadím se, že prasečí krev bude lepší, než od některé sorty lidí...+poznamená+

Ale to je škoda! Vždycky sem si říkala, že musíte mít s Manori skvělej...no však víš. +dnes postrach všechno musí halt vědět sáám+ Jo, stačijou, ale řekla bych, že to jima poměrně víc bolí a hůř se to hojí. +zašklebí se+ Dlouhý zuby sou...sexy...+vypadá, že se mu na ně brzo vrhne a ukradne mu je+ navíc úpíři vijou jak na to, žádní amatéři. Taky je tam zvědavost, jestli a jak chutnáme a jestli nás přítel nesežere. +uculí se+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Postrach » ned úno 20, 2011 11:09 am

hm...a proč bychom neměli..nebo o mě pochybuješ? * zajiskří mu pobaveně v očích* tak že se hůř hojí, o tom žádná..v tom mám výhodu..*přikývne* asi oproti ostatním..zubatým tady..*napadne se* nezanechávám stopy...*usměje se spokojen sám se sebou*oh..díky, že nám tak fandíš..*cukají mu koutky* popravdě...je spíš rozdíl, kde nebo jak..než koho...i když..*zamyslí se* možná i to...nikdy jsem to moc..nezkoumal, spíš to beru jako nutné zlo...*přizná po pravdě* možná to bude tím, že mým správným jídelníčkem nebudou přece jen lidi...*pronese zamyšleně spíš pro sebe* přítel nesežere? To by snad neměl, ne? Nebo to je nová móda tady na LoSu? Abych taky honem nemusel najít někoho k zakousnutí, abych byl in...
Postrach
Upír

Příspěvekod Beatrix » ned úno 20, 2011 3:18 pm

To nééé! +je hned zase jak rajče+ já jenom..takovej bonuspacket, chápeš!
nezanecháváš stopy? jako, že po tobě nezbyde nic? +zvědavě+ To joo, to já vám fandím...+=tobě fandím+ Fakt ne? To mě by zajímalo jak kdo chutná...asi bych si udělala ochutnávku napříč nějakýma barama! A kdo, když ne lidi?
Neměl, neměl...aleee...stát se může, ne? Se zapomene..ve víru vášně...to je jak když jíš brambůrky u počítače..chceš půlku nechat a najednou koukáš a v sáčku už nic není. Myslím, že bys s hledáním moc problémů neměl...
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Postrach » ned úno 20, 2011 6:20 pm

*rozesměje se* chápu, chápu...

no, někdy nezbyde opravdu nic..*cuknou mu koutky* ale myslím to tak, že po mém..okousnutí nebudeš muset navštívit plastického chirurga...to místo se ti samo zhojí, docela rychle a beze stopy...taky takový bonus...jak by to pak vypadalo, kdyby se partnerka objevila někde na veřejnosti v nějakých..odhalenějších šatech a vypadala jak po napadení smečkou vzteklých psů...*zavrtí hlavou a chvíli mlčí, nakonec jí přece jen odpoví* no..má to co dělat s mou...změnou..to, že jsem..jiný, než mí kolegové..jeden z nich se domnívá, že mým hlavním zdrojem potravy by měla být Druhá rasa...a jelikož on sám z ní je, nehodlá to zkoušet...asi se bojí, že bych si z něj udělal chodící sendvič...a popravdě, nevím, co by to se mnou udělalo...jsem dost..háklivý na to, co jím..*koukne na ni* ale to prosím nikde nešiř...je to dost..velká nevýhoda..říkám ti to jen proto, že jsme tady sami..a mám jistotu, že tohle neuslyší nikdo nepovolaný...tak brambůrky...*uculí se*hm..myslíš? i když, už to není taková exotika..o zubatce tady zakopneš na každým rohu...
Postrach
Upír

Příspěvekod Beatrix » ned úno 20, 2011 6:42 pm

Na to sou takový..flastry...dáš si to na ránu, ono se to přilepí a přes to dáš mejkap a nikdo si ničeho nevšimne. A za pár dní se to zahojííí. +moudře+ Ovšem tvá verze má jisté výhody! To se doma neztratíí...
+potichoučku ho sleduje a nakrčí čelo+ Druhá rasa?
Proto ti taky přihráváme jenom to nejlepší z našich luhů a hájů. +usměje se+ Jsem jako hrob...doufám, že né doslova, uhm..+trošku poposedne+ Vííím, +zaculí se+ nejde jen o zuby, de o...no...o..člověka..úpíra...+rači se rychle napije, páč jí nějak vyschlo v puse+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Postrach » pon úno 21, 2011 8:56 am

*kouká, jak mu povídá tajemstvím make-upu* tak..možná to na něco menšího funguje...ale pochybuju, že by ti to pomohlo na jizvy...jen se rozhlídni občas kolem, určitě by se nějací našli, co mají věčnou památku na upíří zkus...*přikývne* to má, jen to funguje použe pouse na tohle, když si ufikneš prst, tak nemohu sloužit...

jo, přesně tak..v podstatě...lepší a vývojově vyšší rasa , než jsou upíři..což se kolegům upírům pochopitelně nelíbilo...tak si chtěli pomoct mezičlánkem...mnou. Proto jsem jiný, než ostatní.* objasní ji po chvíli přemýšlení* je to složitější, ale v kostce, zhruba tak.
Tak to jsem rád, že nejde jen o zuby...*uculí se* ty si koneckonců může nechat udělat každý u nějakého dostatečně šíleného dentisty..

(upíří klapačky do skleničky, hurá:))
Postrach
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Nautilus