Salon

Bájná ponorka - současné sídlo Postrachovo...

Moderátoři: Postrach, Manori

Re: Salon

Příspěvekod Lucius Malfoy » pon kvě 16, 2011 4:27 pm

Templáři? vmísí se do hovoru To jsou ti v těch bílých hábitech s červeným křížem na prsou? Co si hrajou na znalce tajných nauk? ušklíbne se Ti by si nevyčarovali ani horkej čaj, to vám můžu garantovat. Možná jsou dobří bojovníci, ale na okultismus si jenom hrají nalije si další whisky Pokud budu moci být něčím nápomocen ve vašem úsilí proti nim, rád se přidám usrkne nápoje
Mám velmi jednoduchý vkus. Spokojím se vždy s tím nejlepším...
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Postrach » pon kvě 16, 2011 5:33 pm

Luc:*malinko povytáhne obočí, pak se zamyslí, nakonec zavrtí hlavou* okultismus..nevím...co se týče bojovníků...troufám si neskromně poznamenat, že nejlepší jim utekl...*na okamžik se zachmuří, točí přitom sklenkou bloody*bohužel pouze to...*podívá se z jednoho na druhého* popravdě jsem netušil, že se pohybují i tady...a že máme společného nepřítele...*v hlase nevyslovenou otázku*
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

Příspěvekod yohannka » úte kvě 17, 2011 11:13 am

golux píše:přimotá se na bar Copak, nějaké problémy s personálem na Mýtince? nalije si další sklenku vína

ááále, sou to lemry! a vůbec si nás neváží! jako..né náš personál.. ale vojáci, chápeš +pokyvuje hlavou a kopne do sebe panáčka+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » úte kvě 17, 2011 6:05 pm

yohannka: Neboj, ve sklepě je taky bezpečno.. M-m, neposílám nikoho nikam. Jaký si to udělají..ale špatně se tam nemají no.

golux: +ťukne si s ňou+ Postavíme je ke zdi.
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Amon » úte kvě 17, 2011 6:14 pm

yohannka: Dobře sem ju vyživil? +tu domněnku+

Manori: ach ty úúúplatky! +povzdychne si+ kopii joo? ty by ses tak zpronevěřila? Králíci a nebezpeční? to je kec, kterej o sobě rááádi šířijou. ve skutečnosti sou krotcí a poddajní, ani by ses nenadála. +nechápavě na ni kouká proč tak divně mává rukama+

Postrach: Mhm, Templáři. +přikývne+ Ares se Shareefem byli půl roku doma. Chápeš to, pustíš někoho na půl roku do Německa - a oni se vrátijou s milionem problémů na krku. Hrůza! +uculí se+ No výborně! Očekávám, že se to tu jima v blízké budoucnosti začne hemžit, takže si můžeš nachystat sud a rovnou stáčet. Kdo s nima účty nemá? +pokrčí ramenama+ Neznám problematičtější sektu, než sou templáři. To je furt něco - svatej grál, svatý roucho, posvátná deska, by se z nich jeden... Navíc nevím, kde berou tu drzost myslet si, že jim někdo dobrovolně svěří moc. Nemáš náhodou nedostatek...+koukne na manori, ale rozmyslí si vyslovení původně zamýšlenýho slova+ akce? Vypadáš napruženě.

Lucius: Dobří bojovníci? Lítat v jednadvacátým století po letišti s mečem mi moc chytrý nepříde. +zavrtíhlavou+ Ale nejspíš to bude ta samá sorta, co máme všichni na mysli. +přikývne, že se bude muset chtě-nechtě zapojit+

Ti sou všude, a já mám nepřátele taky všude. +vypije skleničku, dolije si a zakousne se řízku+ Navíc nemám rád takovouhle havěť už z principu. - Na moje lidi mi nikdo sahat nebude.
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod Manori » úte kvě 17, 2011 8:36 pm

amon: Jak zpronevěřila..v rámci vyšetřování...to se takové informace můžou hodit..ba co víc, někdy je to nutnost...*uculí se* každopádně, kromě toho, že se ví, kdo je co za zvíře...*cuknou jí koutky* to nemá až takový smysl..nenapadá mě zrovna způsob, jak by se toho dalo..využít...
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Postrach » úte kvě 17, 2011 8:45 pm

Amon: bud rád, že se vrátili...*usměje se kysele a poslouchá ho, nad letištěm a mečem se zamračí, ale sám ho využívá, tak radši nekomentuje....pravda, v né tak otevřeném prostoru, jako je zrovna runway*ale jak tě tak poslouchám...asi se nějak rozrostli...pochybuju, že by zrovna ti, o které mám zájem nejvíc..*klepne se lehce do rtu u špičáků* zajímalo zrovna tohle...spíš se za ty s grálem, rounem a dalšími nesmysly schovávají....*zamyslí se* to nic nemění na tom, že jsou .."dlužní" pár litříků krve, přinejmenším...*povytáhne obočí, jak Amon nahradí slovo na poslední chvíli jiným* hm..pokud jde o ně, tak jo...nepřátel mám taky všude povícero, tohle je..osobní...*studeně se usměje* tedy takovou akci, při které si vyzkouší nechutně stříbrnou čepel meče...at je to stylové a tradiční, no ne?*dopije sklenku, aby se mu to nesráželo* ale asi bychom si neměli kazit večer zrovna jimi, když nevíme nic bližšího...*doleje si a druhou sklenku už si šetří, aby se nepřejedl*
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

Příspěvekod yohannka » stř kvě 18, 2011 2:21 pm

bea: ve sklepě a bezpečno? to nevííím... já chodím jenom do skladu +pokývá hlavou+ a ty schody tam sou sakra nebezpečný! mm.. to je dobře, to by se pak měli až moc dobře! na to cou sou zač...

amon: až moc dobře...
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » čtv kvě 19, 2011 11:25 am

yohi: Mhm, kde jinde, když né v protiatomovým krytu? Tam je nejbezpečněji z celé mýtinky. A ty schody...+trošku se usměje+ ty sou úžasný...Jo..+zamračí se+ dobře..hm..no jo. +zamyšleně sežere kousek masa, objedná si dva panáky a dá je na ex skoro na jeden nádech+ Hmm...a co vůbec David, neměl se teď vrátit nachvílu?
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Amon » čtv kvě 19, 2011 11:37 am

Manori: Nutnost! To je to správný slovo. Jako bych v práci dělal všechno jenm z rozmaru, nebo co... Nikdy nevíš, co se bude hodit. +cvrnkne ju mile do nosíku a dá jí kousnout řízku+ Ham. +víceméně jí nedá na výběr a musí si kousnout no+ Dobrý, co?

Postrach: +mávne rukou+ To by nebylo, aby se ti dva nevrátili. Jeden je nesmrtelnej a druhej zabíjí snad od pěti let. +uculí se+ Skvělá parta. +No tak třeba na arese meč skutečně potřeba je, jinak ho nezabiješ, ale to bys musela vidět...ačkoliv... http://www.youtube.com/watch?v=4tRrUuc5 ... re=related stačí mrknout od 0:18 chvilku. To je právě TO. Určitě vidíš rozdíl.+ Mh..+napije se+ já ti nevím, vážně ty věci chcou. Asi nějaká ztracená čest, nebo takovýho něco. Co chcou ve skutečnosti netuším a sou mně docela ukradení - když mi nerýpou do mých věcí a za poslední tři měsíce mi zkazili čtyři obchody! Což dokáže nasrat. Nevím co proti mně mají.
+uculí se+ Teď se v práci asi flákáš, ne? Můžeš někdy zaskočit se smrtijedama na akci, bývá tam dost...krvavo.
+pobaveně sleduje, jak si šetří pitíčko a rozhlídne se+ Nemáš tu z toho ponorku?
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Nautilus