Salon

Bájná ponorka - současné sídlo Postrachovo...

Moderátoři: Postrach, Manori

Re: Salon

Příspěvekod yohannka » čtv kvě 19, 2011 1:59 pm

úžasný schody, jooo? +uculí se+ o tom mi budeš muset vyprávět! David? joo stavil se +usměje se+ sem ho dlouho neviděla.. a zas má nějaký nový kérky na sobě! zachvilu nebude vidět. a ty teď bydlíš v té Vídni?
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Manori » čtv kvě 19, 2011 1:59 pm

Amon: a né snad? *z rozmaru* jsem myslela, že pracuješ spíš pro radost, než z nutnosti...*uculí se..ano, pro radost házet po mudlech avady...hobby*hmpch..*poslušně si kousne, když jí nic nezbyde jinýho*jo, dobrý...řízečky můžu..*a na just si ukousne ještě, takže mu v ruce zbyde takový koneček*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Postrach » čtv kvě 19, 2011 2:04 pm

Amon:*jen přikývne, tohle ho ani nepřekvapuje, že má takové zajímavé zaměstnance* (hm a zrovna jsem ve videu obdivovala Aresův meč:))to nevím, odnož o které vím měla v plánu takovou menší vyhlazovací čistku Druhé rasy...co dělají teď, nevím...doufám, že né další pokusy...*a musí se uculovat* flákám? že bych tak málo o sobě dával vědět?*zamyslí se* no, když budeš potřebovat někoho s měčem, nebo glockem...nebo jen tak...krev mi nevadí...*pobaveně se usměje nad sklenkou bloody* přinejhorším to nepromokavý overal jistí...*poznamená a Man se málem přitom udusí řízkem* no co, si nezamažu oblek, přeci...víš jak je těžké nějaký pořádný sehnat? *vrtí hlavou a koukne na Amona*tak..někdy...proto vyřizuju poslední papíry k našemu suchozemskému útočišti...konečně.
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

Příspěvekod Lucius Malfoy » čtv kvě 19, 2011 5:33 pm

Postrach píše:popravdě jsem netušil, že se pohybují i tady...a že máme společného nepřítele...*v hlase nevyslovenou otázku*

Proti komukoli budete bojovat, buďte si jist, že mě budete mít po svém boku. Rozhodně budu raději na vaší straně, než abyste stál proti mě pozvedne sklínku na pozdrav a vyprázdní ji jedním douškem. Pak vyhledá pohledem golux Omluvte mě na okamžik. Musím jít vyřídit jednu velmi důležitou věc jde za golux k baru
Mám velmi jednoduchý vkus. Spokojím se vždy s tím nejlepším...
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod golux » čtv kvě 19, 2011 5:35 pm

*dva dny nám nešel net ::( *
Bea: Jj, vojáky ke zdi, a zvlášť, když si vás neváží. Je to hanba dopije skleničku a skoro se lekne, když jí Lucius položí zezadu ruku kolem pasu Tedy... skoro jsi mě vylekal... usměje se na něj, stoupne si na špičky a dá mu pusu na tvář
I am Golux. The only Golux in the World.
golux
VIP Member

Příspěvekod Lucius Malfoy » čtv kvě 19, 2011 5:37 pm

Potřeboval bych si s tebou promluvit. V soukromí... usměje se na Beu i na yohannku, něco šmátrá v kapse a odvádí golux někam hodně stranou, pod schody nebo tak
Mám velmi jednoduchý vkus. Spokojím se vždy s tím nejlepším...
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Beatrix » pát kvě 20, 2011 12:06 am

Golux: Bych musela střílet na potkání...+a kouká za nima a přemýšlí, jestli ju Lucius požádá o ruku a už jenom z toho dojetím skoro slzí+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Amon » pát kvě 20, 2011 12:12 am

Manori: Dřív jo, ale teď..už je to zavedená firma, tam moc radosti člověk nenajde. Všechno jednou omrzí. Heey, ty seš jak Kleina kočka. Té člověk podá prst...+sežere zbytek a uzme si další, aby nebyl nasuchu.+

Postrach: Oni mají asi plánů vždycky po ruce dost. Víš, že jednou uzmuli Beu? Chtěl sem jim ju nechat, ale...+milostivě mávne rukou+ Prostě jakmile je napadne nějaká hovadina, tak sou do toho hned hrr. Pláštěnky se u nás fasujou. +ušklíbne se+ Vašemu? +koukne významně na něho a manori+

+Sleduje Luciuse a Golux a rýpne loktem do Bee+ Neboj, to se ti stát nemůže. +ušklíbne se zlomyslně, dožere řízek a na Bein hnusnej pohled jenom zavrtí hlavou+ Já mám vždycky pravdu...
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod Beatrix » pát kvě 20, 2011 12:32 am

Amon: No hlavně, aby se to nestalo tobě. +oplatí mu to, sebere mu pití a vypije mu to a vrátí mu prázdnou skleničku+ Prosit!

yohannka: Asi jim pořídím tetovací strojek, se těma hřebíkama otrávijou, nebo čím to rýpají. No..já teď spíš nebydlím nikde. +usměje se trošku výmluvně+ Těžko říct, kde mně hlava stojí...
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » pát kvě 20, 2011 10:38 am

+taky Luce a golux sleduje, div si hlavu nevykroutíí+

Bea: spíš tatéra.. i když myslím, že tam na základně jeden je.. jako voják, co tohle dřív dělal, tak na tom docela vydělává. Nikde? jaktooo?
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Nautilus