Přijímací pokoj

Moderátoři: Postrach, Manori

Re: Přijímací pokoj

Příspěvekod Sirius Black » pát led 02, 2009 4:39 pm

*Meg se potutelně usmívá* Tak tys dostal sexy prádelko...To muselo být..ehm...zajímavé *lehce zrudla*

*Sirius na ni nechápavě kouká* Jaké prádelko, cože? A proč jsi zrudla jak rajče ty? *nechápavě*

*Meg se raději věnuje Menořinu krásnému náramku* Hmm, tak to se teda blejsknul *studuje ho* Tak už máš konečně svoji vlastní zbraň, no vidíš to *uculí se* A drak už se vám taky vylíh? Hmm, tak to já netuším, kde se ten náš potuluje *škleb*
Můžeš mít strach, ale nesmíš se bát.
Sirius Black
Mág

Příspěvekod Postrach » pát led 02, 2009 4:43 pm

M: Potuluje??*vykulí oči*

P:*jen se musí smát, jak je Sirius mimo mísu* Není nad prádelko na obou stranách...*přisadí si*
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

Příspěvekod Sirius Black » pát led 02, 2009 6:09 pm

Sirius: Na jakých obou stranách? *kouká z Postracha na Meg* Meg, vysvětlíš mi to konečně? *podezřívavě na ni udeří*

Meg: Co já? Je to Postrachův dárek, né můj *ohradí se*
*k Man* No, nějak se prostě zatoulal. Poslední zprávu jsme o něm měli z Aljašky *pokrčí rameny* Kde trochu udělal pořádek v jedné vesnici *ušklíbne se* Ale mám takový pocit, že teď už je v Evropě. *zauvažuje*
Sirius Black
Mág

Příspěvekod Manori » pát led 02, 2009 7:27 pm

P: -Siriusi, jakože sexy prádelko musí mít ženská i chlap, jinak to není to pravé ořechové...*protočí panenky*

M: A to ho necháte jen tak pobíhat???*nestačí se divit, jakou neplechu by to mohlo udělat*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Sirius Black » pát led 02, 2009 7:49 pm

Sirius: Takže jste si s Man pořídili nějaké hezké prádelko... *konstatuje, aby to trochu pobral* Ale proč potom zrudla moje žena? *nepřestává to řešit*

Meg: *protočí panenky nad Siriusem, ale věnuje se Man* My bychom nenechali, jenomže jsme jednou přišli dom a prostě tam nebyl. Pak se skřítka přiznala, že se mu snažila dát žrádlo a zapomněla ochranné kouzlo zpátky nahodit...tak udělal frnk.. *vysvětluje* Ale evidentně moc škody nenapáchal, protože jinak by byl na ministerstvu poplach *zauvažuje*. My jsme ho nestihli ani registrovat na úřad nebezpečných tvorů, natož, abychom ho stihli chytit. Ale známí nám dávali info, že je celkem v klidu...takže tak *pokrčí rameny*
Sirius Black
Mág

Příspěvekod Manori » pát led 02, 2009 8:00 pm

M: tak třeba uspořádat odchyt....nebo aspoň zařídit, ať se o to chlápci z rezervací pro draky postarají...když jim řekneš jako bystrozorka, tak ani neplknou....*poškrábe se na hlavě*

P: mno, tak. no to nevím, třeba máš stydlivou ženu...*popichuje ho*
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
Manori
Site Admin

Příspěvekod Margarit Black » pát led 02, 2009 11:37 pm

M: Hmm, když už se milostivě vrátil, tak to asi udělám, protože nechci, aby někdo přišel k úrazu...*zauvažuje* Jo, asi co nejdřív *souhlasně* A co ten váš? Jak mu to jde? Jak je vlastně starý? A už párkrát zaškytal? *uchechtne se*

S: *štěkavě se zasměje* Já a stydlivou ženu? *zarazí se* Víš snad o něčem, o čem já ne? *podezřívavě*
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Manori » sob led 03, 2009 11:07 am

M: Zatím je malušenký....občas něco ofoukne, ale to je tak škyt a nic....ale není to ohnivý drak, takže opíkat mudl...eh..buřty nebude...

P: *už se směje nepokrytě* dyŤ říkám třeba...takže nevím, ne? Jsem nevěděl, že jsi až tak žárlivý....tak to počkej, až se setmí a objeví se náš host z Ameriky...to vyskočíš z kůže...*pokýve hlavou*
Manori
Site Admin

Příspěvekod Sirius Black » sob led 03, 2009 11:52 am

M: A jaký to je dráček? *pozvedne obočí* Nemám v dracích praxi, jen jsem si nastudovala něco o tom našem... *pokrčí rameny* Ono jich je víc druhů? Nemyslím teď druhově jako druhově, ale jako, že všichni neplivou oheň...snad to chápeš...
*opět protočí panenky, povzdechne si nad Siriusem a otočí se k Postrachovi* Než ti bude zase zapírat, že žárlivý vůbec není, tak ti hned můžu potvrdit, že je, bo má strach, že mu zase zdrhnu...i když jsem mu po manželství nedala vůbec žádnou příčinu k tomu, aby žárlil...že?! *"že" směřuje na Siriuse, který ju propaluje pohledem*

S: *lehce si pročistí hrdlo a převede rozhovor někam jinam* Host z Ameriky? Někdo zajímavý? *snaží se o konverzační toon*
Sirius Black
Mág

Příspěvekod Postrach » sob led 03, 2009 12:38 pm

M: No, jednoduše, je to modrý drak, který jednak moc nenaroste, nechrlí oheň, ale chladný dech nabitý blesky, ale to až bude starší...někteří pak umí používat kouzla. Tak uvidíme, co z něj vyroste.

P:*chvilku se baví tím, jak Sirius bublá* Je mi to naprosto jasné, Meg. Právě proto jsem říkal až tak*cuknou mu koutky a obrátí se na Siriuse* Jo, narazil jsem na něj při své služební cestě do Ameriky...řekněme, že si rozumíme, co se týče stravovacích návyků. Jestli se vyhrabe z postele, tak se možná seznámíš...*přísně se podívá na Man, která se ze spojení J-C a postel poněkud zasnila*

M:*zářivý úsměv na Postracha n. 8*
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Trosky Verany - nepřístupno