Přijímací pokoj

Moderátoři: Postrach, Manori

Re: Přijímací pokoj

Příspěvekod Margarit Black » pát led 09, 2009 2:00 pm

*snaží se popadnout dech a pleská Siriuse po rukou* To stačilo *snaží se zlobně dívat, ale moc jí to nejde, oči plné slz od smíchu*

*Siriusovi opět cuknou ruce k ní a směje se, Meg sebou trhne, ale směje se taky* Žádné sázky *hrozí prstem*
A tebe šoupnu na samotku *přivřenýma očima zahlíží na Siriuse*

S: Ale no tááák *na oko zděšeně* Nekecej a pojď ke mně *Meg se trochu šponuje, když ju pevně chytne a snaží se ji k sobě přitáhnout, nakonec povolí a obejme ho, políbí ju do vlasů* No vidíš to, jak to jde. Hodná *úcul*

M: Ale všichni jste to viděli, co mi dělal.. A tohle se nedělá *zavrtí hlavou jako malé děcko*
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Postrach » pát led 09, 2009 5:07 pm

*zatváří se naoko přísně* Neboj, Meg, jistě, že jsme to viděli....znamenám si Siriuse do pořadníku *blýskne očima po Siriusovi a dělá že hledá notýsek po kapsách*

Manori: hups...*vytřeští oči* ale drahý, přece bys nepracoval *kecne si mu na klín, aby nemohl prohledávat kapsy*

J-C: snad ne ten nechvalně známý notes, co se třepe půlka podsvětí tady...*pohodlně se opře*
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

Příspěvekod Margarit Black » pát led 09, 2009 6:29 pm

M: Vidíš to?! *kouká přísně na Siriuse, ale usmívá se* Už si tě píše...

*Sirius vytřeští oči, samozřejmě na oko* ale no tááák, Postrachu, jsme přece kamarááádi....A ty už konečně mlč *položí jí ruku na pusu*

M: Hhhhhhmmhhmm *ozve se zpoza ní* hmmmm *zahučí a zlehka ho do ní kousne*

S:Hej! Au *lehce ju pleskne po pusi* nech toho! *káravě, pak se lítostivě podívá na svou ruku* Jsi mi udělala bebííí *kňučí a fouká si ruku*

M: Ale zase takové strašné to nebylo *vezme si ju do ruky a zkoumá* To jenom ty jsi citlivka *škleb* Nech toho! Opovaž se *Sirius ji začal dloubat do žeber* Říkám ti nech toho nebo budu sedět na druhém konci sedačky *přimhouří oči*

S: Hmmm *ozve se Sirius a pevně ju drží* Ale tu ruku bys mi pofoukat mohla *našpulí rty*

*Meg si stočí jeho ruku ve své na kousnuté straně a začne mu ji teatrálně foukat*

*Sirius si už ruky nevšímá a koukne na J-C* Vím, že mi do vašeho soukromí nic není....jen zvědavost....vy jste máte přítelkyni nebo tak někoho? *nechá si stále ofukovat ruku*
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Manori » sob led 10, 2009 8:55 pm

P: jedeš, ďáble...*snaží se odehnat Man, ta se nedá a drží se jako klíště*

M: nejdu, to víš....žádný notéééés...*pískne, když ju Postrach prostě "přesadí" na křeslo vedle*

P: na samotku...*výhružně a pak se otočí na Siriuse* no dobrá, ale příště...*dělá, jakože ho teda přesvědčili, Man trucuje na křesle*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Jean-Claude » sob led 10, 2009 9:00 pm

Sirius: jak se to vezme....spíš tak někoho....několik....žádný vážný vztah, pokud se ptáte na tohle...nerad se vážu *uculí se*

*chvíli pozoruje Man na křesle* Oni tě tam nechali samotnou, chéri? *Man protáhne obličej jakože jo* no tak pojď sem....*poplácá místo vedle sebe*

*Man udělá na Postracha dlouhý nos a sviští se schovat k J-C po křídla*
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Margarit Black » ned led 11, 2009 1:25 pm

*směje se* Tady musí být ještě víc veselo, než u nás... Man, ale ty to máš dobré... dva chlapy... jeden tě omrzí, tak jdeš za druhým...chm, takový malý haréémek bych si nechala líbit *zasněný usmívající se pohled*

S: *jen pozvedne obočí nad tím, co Man dělá* Ach ty ženské *protočí panenky*
*k J-C* No, to byly časy, kdy jsem ještě mohl tak nějak bloumat po barech, spát kde a s kým jsem chtěl *zasní se* Náhodou to nebyly zase tak špatné časy....tohle jsem si užíval...takže vám moc dobře rozumím...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Postrach » stř led 14, 2009 6:05 pm

Sirius: to ses moc nepochlubil....*pozvedne obočí, Man se nenechá vyvést z míry*

Man: že Meg, má to výhody * přitulí se k J-C, ten ju se smíchem obejme kolem ramen* ti ho pučím, někdy...že se necháš půjčit?*zamrká na J-C*

J-C: *sjede si Meg hodnotícím pohledem* ale proč ne chéri...*usmívá se*
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

Příspěvekod Margarit Black » ned led 18, 2009 5:52 pm

*zablýskne se jí v očích* Tak se pak domluvíme, jak budeme odcházet *zašeptá, dá si ruku z boku obličeje* Pak ti sdělím, kdy nemám doma muže a bude to... *uculuje se* Ale né, že přijdeš s ním *pochechtává se, když vidí, jak se na něj lepí*

S: Nepochlubil? *nechápavě na Postracha a šťouchne do Meg* Co to tam zase kuješ za pikle? *podezřívavě*

M: Já? *nevinně* Víš co...věnuj se tam "chlapským" řečem *zakření se a otočí ho směrem na Postracha*

S: *zabručí*
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Manori » sob led 31, 2009 2:08 pm

Meg: no, no.....nevím, jestli ho můžu nechat bez dozoru...nebo spíš, bez ochranky..*culí se, kdy vidí její rozzářený výraz* ale tak...já se pokusím odlepit....třeba vyslat šifrovanou zprávu, až bude čistý vzduch..*dodá spiklenecky na půl hu...úst*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Jean-Claude » sob led 31, 2009 2:09 pm

*prostě se baví, aby taky ne, že.....* Spiknutí....to nezní tak špatně...*protáhne se*
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Trosky Verany - nepřístupno