Kamenný obchod

Móda světových značek

Moderátor: Zaměstnanec

Re: Kamenný obchod

Příspěvekod Neferet » úte pro 08, 2009 7:36 pm

+vleze za Styx do obchodu a rozhlédne se po šatech+
Styx: Tak ti nevim. Myslim, že to vypadá na dlouho. +usměje se a popadne katalogy, kterými se začne probírat+ Hmn, no nevim co bys mi mohla dát k Vánocům. To tyhle od Bowlse, ty černý s tim velkym rozparkem. +ukáže do katalogu v novinkách na druhou řadu na druhé šaty+ A nebo tyhle od Matragi, ty oranžový. +ukazuje jinam+ Hmn. No nevim, nevim. Ale každopádně už vim v čem přijdu k Vám na návštěvu. +uculí se a kývne k vánoční nabídce+
Holky: +všimne si jich a kývne na ně+ Ahoj. Tak jak se máte?
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Styx » úte pro 08, 2009 7:53 pm

+listuje katalogem Tonyho Bowlse a koukne na šaty, které jí ukazuje+ Jsou krásné oboje, ale ty oranžové bych si kupovala až spíš v létě. Záleží, k jaké příležitosti to chceš. Jestli opravdu na vánoční večírek, lepší budou ty černé +radí jí a pak jí v tom samém katalogu padne zrak na nádherné černé šaty s vysokým rozparkem (předposlední řada poslední šaty) a i když neměla v plánu pro sebe kupovat nic, ví, že už jsou její+ Prosím vás +zavolá na obsluhu+ Máte tyto šaty v mé velikosti?
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Neferet » úte pro 08, 2009 7:58 pm

Styx: Hmn, máš pravdu. +usměje se+ Tak já si zkusím ty černé. +pokývá hlavou a mrkne na ty co Styx ukazuje+ Ty jsou moc pěkné. +pokývá hlavou+
Zaměstnanec: +počká až k nim dojde+ Já bych si ráda zkusila tyhle černé. +řekne a ukazuje do katalogu+ A pak ty modré z Vánoční nabídky. (Tony Bowls - modré šaty uprostřed)
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Styx » úte pro 08, 2009 8:28 pm

Jarla: Tady to dnes vážně vypadá jak na Piccadilly Circus +směje se+ Nabídla jsem Neferet, aby si vybrala k Vánocům dárek, tak jí radím. A i když jsem s tím původně nepočítala, neodolala jsem a taky si jedny šaty kupuji, potřebuji něco na sebe na vánoční večírek +koukne na šaty, co si vybrala Jarla+ Krásné... +pochválí+ Už víš, kam si je vezmeš?

+mezitím, co čeká, než jí obsluha přinese její velikost, prolétne regály s botama a vydechne nad lodičkami se stříbrnou lebkou+ Tak tyhle musím mít! +vrhne se na ně a už si je zkouší+ Beru je. Ale nehodí se k těm šatům +ještě se rozhlíží a zaujmou ji černé lodičky s hadem, ovíjejícím se kolem jehlového podpadku, nad kterými je napsáno Specialitka se Swarowski křišťálem+ Tyhle jsou boží, ty beru taky

Nef: Budeš si vybírat i boty?
Styx
VIP Member

Příspěvekod Neferet » úte pro 08, 2009 9:00 pm

Jarla: Jo, jo. Slíbila, že mi nějaký pořídí k Vánocům. +uculí se+ Takže vybíram a čekam, kdy to s ní švihne. +zasměje se+ A co jsi si vybrala ty?
Styx: Jasně. +kývne a podívá se na nabídku a hned si vyzkouší ze stálé nabídky černé se zlatým zapínáním a pak Dolce&Gabbana a předvede se v nich, samozřejmě postupně+ Tak co jak vypadají?
Neferet
VIP Member

Příspěvekod mollyz » úte pro 08, 2009 9:38 pm

Styx + Nef: Ahoj holky! Hm, jak tak koukám, taky jste vybraly zajímavé modely. Myslím, že z nás všech budou místním mužům oči přecházet!
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » stř pro 09, 2009 12:51 am

Molly: Jeptišku? +nakrčí čelo+ Když já u něho nikdy nevím jak na tom s tím svým bohem je...on má trochu zvrácený náboženství, ale přece jen bych nerada přestřelila. Sice je na mě hodnej..ale nechcu se dostat do křížku zrovna s tímhle.. +podívá se na ni+ mmmh..ty sou..perfektní! +usmívá se+ otoč se! no jo..ty sedijou..dělají ti krásnej dekolt! líbit? a komupak? +vyzvídá+ Zaslechla sem, že bude v Pentagramu vánoční večírek...že bys měla garde? +obhlídne se v šatech v zrcadle+to beru. +a spokojeně si prohlíží výýýstřih+

áhoj! +mávne na holky a přece jen jí prsa trochu lezou z šatů, tak se de rači převlíct do civilu, když už se baví s holkama+

Jarla: to víš vánoce, večírky..je blbý jít dvakrát v tom samým..navíc ti to občas někdo necitelně rozerve...takže sme tady!
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » stř pro 09, 2009 4:45 pm

Jarla: +svatosvatě se uculí+ a co kultivovaní, co se občas měnijou ve zvířata? bez zoofilních představ prosím...+omrkává tam pánský spodní prádlo, trička a tak+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Styx » stř pro 09, 2009 6:33 pm

Nef: +chvíli si ji prohlíží+ Vypadají skvěle. Ty si vem
molly: Kdyby jenom místním +zasměje se+ Molly, nějaký mužský na obzoru? +mrkne na ni+
Jarla: Co to povídáš, vždyť jsi jako proutek, málem jsem tě za tím ramínkem ani neviděla
Styx
VIP Member

Příspěvekod Zaměstnanec » stř pro 09, 2009 7:37 pm

*A prodavačky lítaj s vybranými šaty v různých velikostech a typech každému k přání, balí již vybrané a nosí botky a vůbec všechno sem a tam*

Zatím máme k dispozici pouze vystavené, pokud by došla další várka, přidá se do katalogu...*mrkne do lejster* a něco by mělo určitě ještě dojít, jak botky, tak šperky...průběžně přiobjednáváme...na vánoce a tak...*usměje se*
K vašim službám...
Zaměstnanec
Zaměstnanec/Sloužící

PředchozíDalší

Zpět na Boutique