Kamenný obchod

Móda světových značek

Moderátor: Zaměstnanec

Re: Kamenný obchod

Příspěvekod Manori » čtv led 21, 2010 4:09 pm

Et: leda by to stihl Postrach otočit...takže asi jdu bez něj...joo...jsem šla pro jedny botky...*ukáže na hromádku krabic a nechá si to u pokladny namarkovat*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Eternity » čtv led 21, 2010 5:10 pm

taky dotlačí svoje nákupy ke kase - byla tak hodná, že nakupovala i holkám z kanclu (i chlapům) věci na ples, trochu bez domluvy, ale už je zná. nebo ať si trhnou a vezmou si co chtějí.
Bea a Man: hm. placení to nakupování trochu kazí - člověk je rád, že ulovil, a ještě vytáhne u kasy strašný prachy, co?
od nás jdou na ples snad všichni kromě havranů. trochu jsem jim z toho udělala povinnost. ať se seznamují, zlatíčka... to zase bude ostudy. zavrtí hlavou.

Man: zamrká cože? otočit, zahnout? nechápu nic... Postarch je teda někde v tahu - pracovním? ale sama snad nepůjdeš, ne? podle novin odháníš nápadníky holí, kolik jich je - teda já to vždycky jen tak přelítnu jedním okem, tak možná říkám nesmysly...
„Jakýkoli náhled na realitu, který není zvláštní, je lživý.“ Nail Gaiman
Eternity
VIP Member

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Beatrix » sob led 23, 2010 2:44 am

Eternity: nehodijou, to máš pravdu, ale kdo se tu k sobě hodí...+pohrává si s taškama s nákupem+ teda né, že bych v tom viděla budoucnost...asi ani není dost dobře Amonův typ...ale je mi jí líto. Vím jak to bolí...
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Manori » sob led 23, 2010 1:13 pm

Et: *směje se* jo holí...noviny toho napíšou..*mávne rukou*no, je v tahu, ale doprovod bude..jsem na ten ples docela zvědavá...ne, že bych si až na takové snobárny potrpěla, ale zas..mám ospravedlnění pro tohle..*ukáže na hromadu nákupu*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Eternity » pon led 25, 2010 6:43 pm

Man: +směje se+, že jo? kdy si člověk koupí najednou patery boty? no, když tam budou milé známé tváře, tak se té snobárny tak nebojím.
Bea: mě Tir zase tak líto není, musí nějak zjistit, že občas ani ty nejčistší úmysly a snahy nevedou k cíli a taky, že nebude mít pokaždé všechno, co chce. spíš se o ni trochu bojím. ale snad pro ni Amon nějakou slabost měl, tak nám ji nesežere. +ale v duchu si už chystá lékárničku+
Naposledy upravil Eternity dne úte led 26, 2010 5:18 pm, celkově upraveno 1
Eternity
VIP Member

Příspěvekod Eternity » pon led 25, 2010 6:45 pm

(JÉ - BEA MÁ ZROVNA TEĎ ČTYŘI JEDNIČKY - 1111 ODPOVĚDÍ :) )
Eternity
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » úte led 26, 2010 4:54 pm

Eternity píše:Man: +směje se+, že jo? kdy si člověk koupí najednou patery boty? no, když tam budou milé známé tváře, tak se té snobárny tak nebojím.
Baa: mě Tir zase tak líto není, musí nějak zjistit, že občas ani ty nejčistší úmysly a snahy nevedou k cíli a taky, že nebude mít pokaždé všechno, co chce. spíš se o ni trochu bojím. ale snad pro ni Amon nějakou slabost měl, tak nám ji nesežere. +ale v duchu si už chystá lékárničku+

(jéé a teď mám 1113 a bude 4 heč! no a pak tak dááál...)

Bohužel pro ně oba měl. +slabost+ Ale asi trochu jinou, než Tirage očekávala...
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Eternity » úte led 26, 2010 5:18 pm

Bea: no, tak doufám, že jí to nějak naznačí (Amon Tir), nebo to prostě Tir dojde, jinak s ní nebude k vydrženi a nám všem sebere všechny kapesníky. ona je strašně vysazená na to, aby jí lidi dali najevo, že ji berou a mají rádi. a když to udělají, už dá pokoj. a když je to oboustranné, tak by se pak kvůli nim rozkrájela. myslím, že ani ona to s Amonem nemohla myslet vážně - jako do budoucna že by z toho něco bylo. ale teď určitě dělá scény, protože si myslí, že o ni vůbec nestojí. chápu, že Amon není žádná matka - ani otec - Tereza, ale my schytáme ty její náladičky... ať skládá nákupy jak skládá, furt je toho moc a nemůže to pobrat.
Eternity
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » stř led 27, 2010 12:52 am

Eternity píše:Bea: no, tak doufám, že jí to nějak naznačí (Amon Tir), nebo to prostě Tir dojde, jinak s ní nebude k vydrženi a nám všem sebere všechny kapesníky. ona je strašně vysazená na to, aby jí lidi dali najevo, že ji berou a mají rádi. a když to udělají, už dá pokoj. a když je to oboustranné, tak by se pak kvůli nim rozkrájela. myslím, že ani ona to s Amonem nemohla myslet vážně - jako do budoucna že by z toho něco bylo. ale teď určitě dělá scény, protože si myslí, že o ni vůbec nestojí. chápu, že Amon není žádná matka - ani otec - Tereza, ale my schytáme ty její náladičky... ať skládá nákupy jak skládá, furt je toho moc a nemůže to pobrat.

+trochu jí ty kabele pomůže naskládat, už má tréning, aby se jí to líp neslo+ tak...
No...počkej...ona to ještě nepochopila?! Já myslela, že je to jasný, že mezi nima...nic nebude...ale..podle toho, jak mi to Mistr +škleb+ podal, tak..si ho chtěla snad pomalu vzít, nebo co.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Eternity » čtv led 28, 2010 3:23 pm

Bea: díky, zlato... šoupne jí Beuš nějaký balíček tak, že ho Et svírá mezi klíční kostí a bradou, tisíc věcí v rukou ... prostě nesmí dělat žádné prudké pohyby, nebo jí to všechno popadá
vzít? co že? nestraš! nesmíš mě teď rozrušovat, nebo mi spadnou hračky do kanálu... to snad ne, vzít... nechce tomu věřit. a pak trochu naštvaně no jo, vy furt "Mistr sem, Mistr tam" - pak si Tirage nezkušená a naivní mylí bůhví v čem všem není mistr... má na něj přemrštěné požadavky. já si s ní promluvím, ať se zklidní a s Amonem rozvíjí jenom společnou vášeň pro jídlo. ustaraně kroutí hlavou. teda spíš by kroutila, ale to, co zvládne ověšená věcma, vypadá jako strnutí šíje a záškuby. jestli to bude ještě chvíli pokračovat, tak mě budeš muset vzít někam se pořádně opít. a asi to vezmeme přes drogrii... asi bych měla Tir pořídit ne psy a kočky, ale fakt toho nosorožce. nevíš, jestli má yohannka ve zverimexu i větší zvěř?
Eternity
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Boutique