Kamenný obchod

Móda světových značek

Moderátor: Zaměstnanec

Re: Kamenný obchod

Příspěvekod Zaměstnanec » sob črc 31, 2010 7:52 pm

*a obsluha čumí jak puk, jelikož si sedí na vedení:D*
K vašim službám...
Zaměstnanec
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Beatrix » sob črc 31, 2010 10:45 pm

+no třeba jak sou tam ty dvoje modrý plavky, ze stejné látky, ale každý jiný, tak něco takovýho, ale šatičky, nebo tak..nebo i plavky, jenom jiný než tenhle vzorek+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Zaměstnanec » pon srp 02, 2010 12:24 pm

*jo tááák..už*a o kolik by ten druhý kousek měl být menší? *a listuje tam katalogem a jí taky nabídne, ať se podívá, jestli něco nepadne do oka - aneb najdi si i sám:D*
K vašim službám...
Zaměstnanec
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Beatrix » pon srp 02, 2010 1:06 pm

+lach tak děkujéééém, my hlodáme, ale nějak..no budem hledat dál...+ asi o dvě...tři..možná i čtyři čísla...a tady..+ukáže prsa+ větší tak o jedno, dvě...
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » pon srp 02, 2010 1:40 pm

+jak tak vidím, tak bych mohla hledat do zítřka, takže asi takhle...+

tohle! tohle chci! +bodne prst do katalogu+
Obrázek

a tohle taky!
Obrázek

a tyhle se mi líbijou taky!
Obrázek

+tváří se spokojeně a vybere jim k tomu aji nějaký stejný botičky v různých velikostech+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Zaměstnanec » pon srp 02, 2010 4:17 pm

*no to je záákazník:) příjde, vymyslí si, najde si, ještě udělá tržbu navíc a pak si to všecko odnese...a obsluha si může dát nohy na stůl a ledový kafe:D nee...ale tohle jsem jaksi nic slušného nenacházela, teda..:).... a prodavačka to aspon pěkně balí rychle všecko do taštiček a namarkuje jí aspon nějakou tu slevu, když už tady vykoupila kráám*
K vašim službám...
Zaměstnanec
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Beatrix » pon srp 02, 2010 4:55 pm

+no joo, mně se zavděčit...to taky není jen tak+ a ještěěě...vy tu máte docela hezký prádýlko...
Obrázek
tohle mi dejteeee...+chvílu se přehrabuje ve věšáčkách, až najde požadovanou velikost+ to by mohlo...
Obrázek
a tohle chci taky...ale trošku větší..tak o tři čísla...+nechá to prodavačku hledat a vybírá si dál+
Obrázek tuhle košilku v černé..a..mmm..červe-nééé +víceméně to háže prodavačce do náruče jak si najde čísílka+
Obrázek a tuhle jenom černou...ta bude pasovat...
Obrázek
tohle taky jenom jednou...a jestli mně to bude malýýý...+páč nějak nemají větší číslo no..+
a tohle...
Obrázek +zvedne to a zírá na to+ je CO zhruba? Jak se to používá?

Jůůů! +vrhne se do bohatýho pánskýho oddělení+ Tyhle chci v XXL, ať to nikde neškrtí...
Obrázek
tyhle taky
Obrázek
a tadyty mi najděte taky...
Obrázek
potom tyhle dvoje, a rovnou oboje dvakrááát...
Obrázek
a tyhle sou vtipný! Obrázek
tyto...+ty si dokonce i vybere a hodí je na prodovačku+
Obrázek
tyto taky...
Obrázek
a tuhle sadu!
Obrázek
a když už su tady....+projde se do triček, ale říká si, že by měla brzdit, páč stejně bude muset někoho zavolat, aby jít o pomohol odtáhnout+
tadyto tričko v černééé...
Obrázek
tohle taky
Obrázek
Vy mě normálně vybrakujete kartu! +jako by jí někdo něco nutil vrství dál horu oblečení+
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

+a zrovna když lapne poslední tričko, tak tam vletí Kellerman:+
Paul: No..to-snad-neee! +a bea se tváří..jako krááálííík, tak se otočí na zavalenou prodavačku+ Jak ste tohle mohla dopustit?!
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Zaměstnanec » pon srp 02, 2010 7:43 pm

( no tý brdo..to je smršt:D:D)
*a prodavačka to odchytává ještě ze vzduchu do krabiček a ty do taštiček...ale asi u třetích boxerek už přestává vládnout, tak se jí to kupí v náručí, takže když tam vletí Paul, tak k sobě tak nějak automaticky přitiskne všechno to práádlo a kouká na něj přes ty pánské s tygrem a vedle králík-granát tričko, docela vtipně* ehm...co jak jsem mohla dopustit? Nemáte rád Calvina Kleina?*cuknou jí koutky* Nebo chcete tady madam odepřít to potěšení nakupovat? *naježí se*To je dobré na ženské nervy..člověk si odpočine, udělá si radost...* usměje se* musíte si nás ženy hýčkat...ale to vy jistě umíte*sjede si ho pohledem* Tak nás tady nechte dovybírat a nebuďte nedočkavý...*a zase začne balit vybrané zboží*
K vašim službám...
Zaměstnanec
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Beatrix » pon srp 02, 2010 10:10 pm

(já když se dám do nakupování...)

+paul trochu couvne, jak vidí co to drží, jako by snad po něm chtěla, aby si to oblíkl+

Paul: Odepřít? To bych si vááážně nedovolil! +sebere bei ty čelenkový kalhotky+ To není nic pro tebe! +a ta nestačí ani mrknout a už ju tlačí k pokladně+ Zaplatíme! ONA zaplatí! +upřesní a poklepává si prstama jak čekají než to zabalí+ Já ji vyhýčkám až jí špatně bude! Za deset minut máme schůzku a ty se tu babráš s hadrama! +a Bea se tváří jako že tam vůůůbec nenííí+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Zaměstnanec » úte srp 03, 2010 12:40 pm

(:D tak né, že by v butiku neměli radost...)

*dobalí poslední kousky a namarkuje to..v podstatě jen tu první sadu a tu druhou tak za poloviční cenu* Madam má u nás otevřený účet, takže si to strhneme..*přimhouří očka* Hadrama? Hadrama?! *naježí se* to jste se asi spletl, nejste někde na tržišti...*sykne a podá jim přes pult věci a koukne po Bei, že chlapi a náákupy, to je dycky mor a ještě jí teda podá účet, aby ho podškrábla, není to moc, vzhledem k množství* my si stálých zákazníků vážíme..*věnuje jí úsměv a Paula sjede pohledem*
K vašim službám...
Zaměstnanec
Zaměstnanec/Sloužící

PředchozíDalší

Zpět na Boutique