Kellerman - Prodavačka: bílé zlato, jemný kamínky, to by bylo ono! +přikyvuje vehementně+
Kellerman - Eternity: mě se rači neptejte, tady podle Beatrix nemám vkus...
Bea: to teda nemá..+dá kellermanovi za pravdu+ téda, tady mají výběr! +vočumuje katalog+ ještěže už mám vybraný! bych tu strávila mládí! ale boty, boty...bych si měla koupit nový....
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
prodavačka: tak mi zabalte tohle a já si už nějak vyberu - není to přesně ono, ale já sama vlastně nevím, co chci... jste svatá žena, že máte se mnou trpělivost...
„Jakýkoli náhled na realitu, který není zvláštní, je lživý.“ Nail Gaiman
mmmh, pěknej výběr! +pochválí ju+ podívej můžeš tam dojít klidně i za pirátku, nebo naopak v plavkách, fantasii se meze nekladou. tyhle večírky stejně končijou tak sežranejma lidma, že je jim jedno co mají na sobě...
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum. Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků. - Francisco de Goya y Lucientes-
*jen se uculí a hezky všem všechno zabalí do připravených krabiček a tašek*
Et: raději víc, než míň...
Kellerman: dobrá volba..ještě certifikát pravosti...*přidá lejstro k sametové krabičce*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum. Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků. - Francisco de Goya y Lucientes-
JARLA: nějaké tady už máme (viz. katalog šperků viewtopic.php?f=66&t=261 ) jestě se podívám na to art deco....