Karetní pokoj vzadu za obchodem

Magické vymoženosti a služby na prodej...

Moderátor: Zaměstnanec

Karetní pokoj vzadu za obchodem

Příspěvekod Zaměstnanec » stř říj 14, 2009 3:17 pm

Místnost pro výklady karet...
Obrázek
i trochu "neškodné zábavy" s kartami...
Obrázek
K vašim službám...
Zaměstnanec
Zaměstnanec/Sloužící

Re: Karetní pokoj vzadu za obchodem

Příspěvekod Liam » stř říj 14, 2009 3:19 pm

*Liam vejde z obchodu, vybalí z pytle novou sadu karet, odloží ji na stolek a de si dát skleničku, pak se vrátí k rytí run ve svém "kutlochu"*
Liam
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Sigismunda » pát říj 23, 2009 7:51 pm

přemístí se z Ameriky, kde má nějakou práci. je trochu nervózní a vejde do pokoje. drží malou sametovou taštičku a vní něco hranatého
Dobrý den. Mohu s někým mluvit? Potřebuju se poradit.
Jsme utkáni z téže látky jako naše sny.
W. Shakespeare
Sigismunda
NEaktivní

Příspěvekod Liam » pát říj 23, 2009 8:24 pm

*Liam vyjde z kutlochu a zarazí se* Kdepak jste se tady vzala? To vás Tessa pustila dál?*Trocha zvědavě se zadívá na taštičku* Poradit? *Přemůže ho zvedavost*
Liam
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Sigismunda » pát říj 23, 2009 10:03 pm

No, já jsem se jí tak trochu nezeptala - trochu vůbec... vadí to?
vytahuje ze sametu dřevěnou zašlou krabici od doutníků. Otevře ji a vyndá tarotové karty, staré Marseille Tarot.

Abyste rozuměl, mám tyhle karty už dost dlouho a vždycky skvěle fungovaly. Teď mám nějakou práci v zahraničí a zdá se mi, že se s nimi něco děje. Už dřív jsem dost cestovala, i dost daleko, a nijak se to na nich nepodepsalo. Ani nevím, jestli je to ten důvod. Zkrátka je potřebuju, abych mohla pracovat, abych mohla zjistit nějaké informace. A zdá se mi, že odpovědi, věštby nejsou v pořádku. Můžete mi pomoci to prověřit? A kdyby, tak mi je pomoci znovu zkalibrovat?
W. Shakespeare
Sigismunda
NEaktivní

Příspěvekod Liam » sob říj 24, 2009 4:24 pm

To nevadí, když už jste tu...posaďte se...*ukáže na jedu z pohovek, před níž je kulatý stolek* hned jsem zpátky...

*jde říct Tesse, že tady bude mít klientku, tak aby mu nikoho neposílala a v chodbě se s ní srazí, tak se s ní chvíli domlouvá a pak se vrátí*

Tak se na to podíváme...říkáte, že předtím jim cestování nevadilo? Nějaké jiné neobvyklé události? Něco, co vás mohlo vykolejit a potažmo tak i karty?*rozprostře na stolek černé plátno, které je svrchu sametové a vespodu má zvláštní zpevněnou vrstvu, jako izolaci. Pokyne jí, aby karty položila na stolek a sám usedne do křesla naproti ní*
Liam
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Sigismunda » pon říj 26, 2009 10:45 pm

posadí se a vyndá karty z krabičky. jsou už dost používané. rutinně je promíchá a jedním pohybem dlaně rozprostře do oblouku po sametu rubem nahoru a na konci pohyb obrátí a karty převrátí v řadě zase jedním tahem na líc, jsou vidět obrázky a na prvním/vrchním listu je vidět obrázek Umění/Vyrovnání/Pravá míra (XIV).
právě že jsem nepřišla na nic, co by je mělo nějak ovlivnit, nebo poškodit. zkoušela jsem i různá kouzla na zjištění geopatogenních zón, uřknutí a tak, a na nic jsem nepřišla.
zadívá se mu bezradně do očí a čeká, jak jí pomůže, jak bude postupovat. neví proč, ale věří mu. když si to uvědomí, usměje se na něj.
W. Shakespeare
Sigismunda
NEaktivní

Příspěvekod Liam » stř říj 28, 2009 12:47 pm

To je zajímavé...*zasvítí mu očka profesionální zvědavostí, pozorně si prohlíží karty* je viděť, že s nimi často pracujete..*konstatuje spokojeně* hmm...mohu?*zvedne oči od karet a pak vezme vrchní kartičku velké arkány* to vypadá celkem dobře..že je navrchu zrovna tahle...a všechny výklady jsou nějakým způsobem zcestné?*rychlým způsobem shrne karty a zručně je míchá, jen to šustí*
Liam
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Sigismunda » ned lis 01, 2009 2:14 am

prosím kývne halavou, že na karty může sahat no, jak to říct - prostě cítíte, když to sedí a taky když to nesedí. při výkladu je třeba inspirace, stejné skupiny karet se dají vyložit mnoha způsoby - to vy znáte - a buď to zapadá do sebe a dává smysl, nebo ne. no a mě to teď většinou smysl nedává. myslíte, že by to mohlo být tím na co, nebo na koho se ptám? zamyslí se, jestli by to tak mohlo být.
W. Shakespeare
Sigismunda
NEaktivní

Příspěvekod Liam » ned lis 01, 2009 12:56 pm

*přikyvuje*
no, může být, že se ptáte na něco, co prostě nemá být řečeno...*přikývne a rozkládá před sebou karty v složitém obrazci* ale pokud to dělá u více případů a nestávalo se vám to...*karty se objevují v hezkých posloupných skupinkách, ale je znát, že tyhle skupinky na sebe moc nenavazují, "nebaví se spolu"* hm...*nakrčí obočí, shrábne karty, rozloží je na několik hromádek a přejíždí na nimi rukou, vybere jednu a zase ji rozloží a opakuje to*
Liam
Zaměstnanec/Sloužící

Další

Zpět na Nemeton - Magic Shop