Karetní pokoj vzadu za obchodem

Magické vymoženosti a služby na prodej...

Moderátor: Zaměstnanec

Re: Karetní pokoj vzadu za obchodem

Příspěvekod Liam » úte lis 17, 2009 6:20 pm

*doloží poslední kartu na stůl a prohlídne celkový obrazec*
tedy, v současnosti jste od sebe po ostré rozepři, že..což by ovšem nemuselo nutně znamenat, že je na tom něco špatného, obvykle, když se takhle pročistí vzduch, vzniknou z toho nové, přínosné věci a situace..rozhodně bych se v současné situaci řídil intuicí...*píchne prstem do velekněžky* nepřemýšlejte, jestli jste něco udělala špatně, nemá cenu se nijak obviňovat, řiďte se sama sebou...*přejde k další kartě* jste asi hodně fixovaná na rodinu a zázemí, že? *zvedne na okamžik oči od císařovny* ale v poslední době jste s ním odcizila, nebyli jste schopni spolu řešit problémy a přednášky*pošoupne dopředu velekněze*

a teď co s tím...*usměje se* nejdřív si musíte udělat jasno sama v sobě. Vědět, co vy chcete. Chcete ho zpět? Pak teprve můžete začít chápat taky jeho důvody..momentálně tápete a nevíte, co bude...bojíte se skrytých nebezpečenství...*koukne na Měsíc* ostatní si myslí, že se stále milujete a jste oba dost silní na to, abyste to překonali.
Jste v podstatě na úplném začátku zase. Buď se vydáte po cestě nápravy s ním, znovu od píky a nebo se můžete vydat úplně jiným směrem. To je to, v co doufáte a zároveň se toho bojíte.

No, musíte počítat s následky a pokusit se řídit tím, co karty vyjevily. Být připravena na velké změny *otočí Kolo(jak jinák, u tebe, že:))*

*nechá karty rozložené na stole, založí si ruce a naleje oběma trochu zeleného jasmínového čaje a nechá ji na chvíli dumat*
Liam
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Margarit Black » stř lis 18, 2009 1:40 am

(já tě trefím, mi to děláš schválně:) ale já už jsem si zvykla...teď to myslím v normálním životě...já totiž pořád v sobě nemám jasno, jinak řečeno, mám v sobě bordel jak v tanku - nevím, co chcu (resp vím, co chcu, ale nemám odvahu), bojím se, že když se do něčeho pustím, tak to zrmvím, a jestli v sobě někdy budu mít jasno, to se uvidí časem...ale vzhledem k tomu, že jsem na tom dost mizerně se sebevědomím, tak nevím nevím...poslední dobou jsem totiž dost o sobě uvažovala....jinak na velké změny, řízení se intuicí, nový začátek mám v kartách taky, akorát já jsem furt slepá jak patrona :D :D )

*kouká na karty a pak na něj, upije čaje, to jí udělalo vhod* Ano, rodina pro mě znamená hodně, hlavně moje dcera..nechci, aby vyrůstala bez otce *přizná* Takže vlastně vůbec nevadí, když si trochu od sebe odpočineme a načerpáme nové síly... *usměje se* Ale hodně taky záleží na něm, protože někam prchnul a nevím, kde je... *pokrčí rameny* Možná, je to asi tak lepší...ale tápu, tápu, protože nevím *uculí se* Je tu totiž jeden mladík a nevím, zda když si začnu užívat s ním, tak to pak nepodělá všechno, jestli se budeme chtít k sobě zase vrátit... *sdělí svoje obavy*
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Liam » stř lis 18, 2009 3:55 pm

( to já nee, to karty:) ty neoblafneš....nemusíš koukat, prostě se nech vést intuitivně)

chm...co vím, tak je tady o kus dál nějaké soukromé očko, nebo co to...*zamyslí se* a nebo můžeme zkusit vytáhnout nějaké z magických praktik...ale myslím, že oni mají velký rozsah, nedávno jim Tessa dokonce prodala kouzelné zrcadlo...*trochu zavrtí hlavou*
kdybych to bral osobně...*usměje se* tak teď jste v podstatě od sebe, čili si můžete dělat, co se vám zlíbí...a když se vrátí, tak začít s čistým štítem...kdybyste si "užívala" za jeho přítomnosti, pak by se to asi celé "podělalo" ale takhle...v bodě, kdy a jestli se vrátí, prostě začnete znovu..*tukne do karet* protože, když se vrátí, pak mu na vís záleží a v tom případě chce být s vámi...když se nevrátí, pak není už vůbec důvod se omezovat..*pokrčí rameny a popíjí čajík, shrábne karty zpátky na hromádku*
Liam
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Margarit Black » stř lis 18, 2009 9:13 pm

(jo no, intuice, musím se na ni spolehnout...jinak ke kartářce jdu příští pátek, tak jsem zvědavá...snad se mi do toho něco nenas...)

Hm, máte pravdu... *zauvažuje* já ho na chvílu nechám tak, ať si sám utříbí myšlenky..snad sám ví, kdy se vrátit nebo nevrátit *pokrčí rameny* jen ať si hoch odpočine, aspoň já si trochu užiju *uculí se šibalsky* a zkrotím se... *dodá svatouškovsky* Můžu se ještě na něco zeptat? Nevím, jestli to třeba nemáte omezené... *upije čaje*
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Liam » stř lis 18, 2009 9:24 pm

*málem se udusí čajem* co mám mít omezené?*chechtá se* klidně se ptejte...*radši položí kalíšek, aby se ještě nepobryndal, jak se chechtá*
Liam
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Margarit Black » čtv lis 19, 2009 2:49 pm

Sezení tady...nechci vás zdržovat *omluvně*

No, chtěla bych vědět, jak to vypadá se skloubením zaměstnání, školy a dítěte...ani jedno nestíhám, teď končím školu a mám celkem vítr z toho, ať ji udělám včas *zauvažuje* A hlavně mi neříkejte, že si mám rozvrhnout čas nebo tak, protože rozvrhnout si čas, to fakt neumím *zakření se*
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Liam » čtv lis 19, 2009 3:27 pm

hm..a co jiného vám na to mám říct? buď to všechno zkloubíte dohromady a nebo se něčeho musíte vzdát...nejde dělat všechno a nic...to nemá smysl ani význam...ani pro vás ani pro ostatní okolo...dítěte se nezbavíte, čili, pokud schcete zvládnout ještě studium, musíte omezit práci....aspoň do doby, než zvládnete jedno...*pokrčí rameny, při mluvení si jen tak sem tam rozloží nějaké karty* bohužel to při takovém zápřahu chce nějaký plán. Nejdřív to, co je ten den nutné, pak udělat všechno, co je třeba naslibované ostatním a pak až vy....tak to v životě je..*dopije svůj čaj* jistě, nemusíte to dodržet...ale pak se musíte připravit na to, že se na vás budou ostatní koukat skrz prsty..*složí karty* neříkám, že si nemůžete užít nějakou zábavu nebo prostě občas nic nedělat...*uculí se,když vidí jak se tváří*
Liam
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Margarit Black » čtv lis 19, 2009 8:34 pm

(dítěte se nezbavíte, lach!)

*tak nějak rezignovaně se pochechtává* Vy jste dobrý, teda... *dopije taky svůj čaj* Ta myslím, že jste mi odpověděl na vše, co jsem potřebovala *usměje se a podá mu ruku na rozloučenou* Děkuji a na shledanou *na stole se mu objeví celkem slušný obnos v malém vínovém pytlíčku*
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Liam » čtv lis 19, 2009 8:42 pm

jen říkám, co vidím...*uculí se a vstane* kdykoliv zase přijďte...*stiskne jí ruku a vyprovodí jí ven*
Liam
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Zaměstnanec » sob lis 28, 2009 2:59 pm

Obrázek
K vašim službám...
Zaměstnanec
Zaměstnanec/Sloužící

PředchozíDalší

Zpět na Nemeton - Magic Shop