+jak jí Liam trochu konkrétněji přiblíží toho učitele, který ji může zasvětit a předat své zkušenosti, vybaví se jí Magnus+ Možná vím, o koho se jedná... o muže přímo od zdroje +zdá se, že skončením výpravy její vazba na vikinga zdaleka nekončí:D+ V tom musím opravdu s kartami souhlasit. Nedokážu stagnovat a laxně přijímat život tak, jak se nabízí. Musím mu jít vstříc a sama si vybírat, co chci a co ne. Pravda, vytvořila jsem si zázemí, a jen Merlin ví, co mě to stálo úsilí, stejně tak si jej i udržet. Ale nedokážu sedět v koutě, musím jít kupředu a měnit svůj svět, ale pak se o to raději zase vracet zpátky ke své těžce vybojované jistotě. Asi je to opravdu ve mně zakořeněné už z minulosti +pokrčí rameny, že s tím asi nic nenadělá+ Mon Dieu +neubrání se překvapení, když jí Liam potvrdí, že s Remusem na sebe narazili už ve svých minulých životech. Nemůže popřít, jak je ráda, že jsou spolu tak osudově spjati+ Vyzradí karty, v jakém vztahu jsme spolu tehdy byli? (doufám, že nebyl tím zabijákem!