Karetní pokoj vzadu za obchodem

Magické vymoženosti a služby na prodej...

Moderátor: Zaměstnanec

Re: Karetní pokoj vzadu za obchodem

Příspěvekod Styx » ned črc 22, 2012 4:40 pm

(že mě nenapadlo rozložit si taroty doma a jen ti poslat, co jsem si vytáhla :roll: )

+jak jí Liam trochu konkrétněji přiblíží toho učitele, který ji může zasvětit a předat své zkušenosti, vybaví se jí Magnus+ Možná vím, o koho se jedná... o muže přímo od zdroje +zdá se, že skončením výpravy její vazba na vikinga zdaleka nekončí:D+ V tom musím opravdu s kartami souhlasit. Nedokážu stagnovat a laxně přijímat život tak, jak se nabízí. Musím mu jít vstříc a sama si vybírat, co chci a co ne. Pravda, vytvořila jsem si zázemí, a jen Merlin ví, co mě to stálo úsilí, stejně tak si jej i udržet. Ale nedokážu sedět v koutě, musím jít kupředu a měnit svůj svět, ale pak se o to raději zase vracet zpátky ke své těžce vybojované jistotě. Asi je to opravdu ve mně zakořeněné už z minulosti +pokrčí rameny, že s tím asi nic nenadělá+ Mon Dieu +neubrání se překvapení, když jí Liam potvrdí, že s Remusem na sebe narazili už ve svých minulých životech. Nemůže popřít, jak je ráda, že jsou spolu tak osudově spjati+ Vyzradí karty, v jakém vztahu jsme spolu tehdy byli? (doufám, že nebyl tím zabijákem! :smich: ) Popřípadě, pokud on není zrovna tou spřízněnou duší, kdo jí tedy v mém okolí dnes je? +postaví na stůl váček s penězi, že si za tuto informaci klidně připlatí navíc+ Své matky se už bohužel nezeptám. Ale pokud byla i mou vikingskou matkou, větší čest by mě sotva potkala +skloní hlavu ve vzpomínce+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Liam » pon črc 23, 2012 10:02 am

(Heh..ale tak víš co, cizí karty taky nejsou ono...jsem přivyklá na svoje)

Hm...můžu se pokusit vyzvědět víc...*přikývne* uvidíme, co se nám ukáže..ale slíbit konkrétní jméno nemůžu..*a je otázka, koho z LoSu - jestli máš představu :)*
Liam
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Styx » úte črc 24, 2012 5:26 pm

+zavrtí se, jak je napjatá na toho Remuse+ Nečekám konkrétní jméno... ale už několikrát jsem podle indicií, které mi karty sdělily poznala, o koho jde. Třeba mi napoví i teď +nemám vůbec žádnou představu, je to jen na Liamovi, co tam v těch kartách vidí;)+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Liam » stř črc 25, 2012 5:15 pm

Tak se na to podíváme...*znovu vezme karty do ruky, opět jí je podá na zamíchání, pak rozloží první sadu* Váš současný přítel byl v minulosti někým, kdo měl podobně vysoké postavení jako vy. Myslím, že právě v minulém životě neučinil něco co měl, vůči vám, byl příliš pasivní..proto jste se znovu střetli v tomto životě. Aby to napravil. Jestli to je nebo není vaše zpřízněná duše...ta odpověd je ve vašem srdci. Vy jste dál než on, jeho cesta je teprve na počátku, má ve svém životě problémy, se kterými se musí vypořádat, bud je vyřešit, nebo se s nimi skutečně sžít. Předtím vás rozdělila právě vaše násilná smrt. Proto možná neváhá pro vás riskovat svůj život. Podvědomě nechce zažít to, co už tady jednou bylo. Máte společnou budoucnost těsně spjatou s magií a jejím využitím jako takovým...
Co se týče vaší spřízněné duše...*shrábne obraz a vyloží si další karty v novém uspořádání* Tehdy to byl někdo, kdo vás mátl tělem. Někdo, kdo se z vašeho pohledu zdál jako spíše temný člověk, ale jen jste nebyla schopna vidět pravou podstatu. Nebyl to nikdo od vás z místa, kde jste bydlela. Potkala jste svou soulmate někde při výpravě na cestách. Nyní je to někdo, kdo má výborné sebeovládání, někdo kdo se nebojí jít přes překážky a je u něj silné spojení s duchovními hodnotami. Je to někdo, kdo má určitou dávku moci, vládne...*píchne prstem do karty císaře* někdo, komu nechybí moc a síla, ale zároveň porozumění vůči vám. Znovu se tady objevuje sebeovládání, ten, kdo má moc a vládne něčemu, musí mít silné sebeovládání. Měla byste se v okoli porozhlédnout, pokusit se na věci podívat jinýma očima. Myslím, že soulmate najdete a překvapivě to bude někdo, koho byste spíš nečekala...ještě zkusím...*znovu vyloží, tentokrát na stávající karty* hm..znovu odkaz na světlo skrz temnotu...hm..hm...*mrmle si chvíli pro sebe* Spíš to bude žena.*řekne, když chvíli kouká na ženské karty na stole a postrčí císařovnu a velekněžku k sobě*. Tak nevím, jestli vás někdo napadá...ale tohle se mi objevilo. *aneb at žije online věštba:D*
Liam
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Styx » pát črc 27, 2012 9:20 pm

+tiše poslouchá, co jí Liam čte z karet. Nepřerušuje ho, nechá ho plynule tlumočit, co mu karty říkají. Navíc, co vlastně vůbec neočekávala, dozví se i útržek Remusova minulého života+ Pokud se jeho duše záměrně opět spojila s mou, musel být někým, komu jsem tehdy byla velice blízká. Proč by se jinak po tolika staletích vracel, aby to napravil? +už jí nikdo nevymluví, že Remus byl oním vyvoleným, se kterým jí tenkrát nebylo dopřáno žít a který možná proto dnes tak úzkostlivě na ni dohlíží, podvědomě poučen minulostí, obzvlášť, když vidí, jak si Styx i dnes tak nerozumně zahrává s osudem+ Chtěla bych se o onom muži dozvědět víc... ale nemám právo hledět do minulosti jiných. Vlastně... důležité je, že vím, jaký je dnes... cítím, že on je mou spřízněnou duší +zaposlouchá se do popisu té soulmate z minulosti a ve tváři se jí odráží její myšlenkové pochody. Chvíli hluboce přemýšlí, kdo by mohl odpovídat Liamově popisu, chvíli jakoby měla jasno, to když jí Liam ukáže kartu císaře a popíše jeho vlastnosti. To se hodí na Postracha, napadne ji hned, i když se jí to už na první pohled zdá zcela nepravděpodobné. Její pochybnosti se jí hned poté potvrdí, když Liam vytáhne další kartu, císařovnu. Takže ne muž, ale žena... císařovna... Manori? pomyslí si překvapeně+ Žena? Proč ne... i když vůbec netuším, co nás s tou, kterou myslím, spojuje tak, že jsme se v tomto životě opět setkaly +poznamená zamyšleně+ Budu muset zjistit. Každopádně... to nejdůležitější - výklad mého snu a rady, jak s tím naložit - mi karty uspokojivě sdělily... děkuji +nechce ho už dál zdržovat+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Liam » sob črc 28, 2012 12:19 pm

Je na vás, co z toho odnesete...A ne všechno se ukáže hned, budte trpělivá a nakonec přijdete na všechno, co se vám ted zdá prapodivné....(joo, to online výklad, z kterého jsem to brala:D já nic :pii takže je na tobě, co s tím budeš dělat :smich: ) Kdyby přece něco, víte, kde mě najdete...s jakoukoliv otázkou...*podívá se na ni a spočte jí výklad*
Liam
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Styx » sob črc 28, 2012 1:32 pm

+přikývne+ Teď, když tohle všechno vím, budu si pozorněji všímat věcí kolem sebe. Osud mi určitě ty dva lidi neposlal náhodou +položí váček s penězi na stůl, je ještě o něco těžší, než požadovaná suma+ Děkuji vám. Ráda přijdu, až zase budu hledat nějakou odpověď +ukloní se mu s úsměvem a zahloubaná v myšlenkách vyjde z věštecké místnosti+

(on-line výklad úplně skvělý! :lol: jsi dobrá! Díky :Love )
Styx
VIP Member

Příspěvekod Liam » ned črc 29, 2012 11:09 am

( no až jsem se divila, jak to hezky pasuje...a fakt tam byly karty císaře a císařovny :smich: )

*kývne ji na rozloučenou, vezme peníze a když odejde, tak si dopije čaj, pak uloží karty a vydá se zase ven*
Liam
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Styx » ned črc 29, 2012 11:14 am

(císaře tedy taky? jako že jsou ne jedna, ale dvě Styxiny spřízněné duše?)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Manori » ned črc 29, 2012 1:16 pm

(oba...vykládala jsem nejdřív na obecně Kdo - tam byl císaž a velekněz a když jsem se ptala, jestli žesnká bo chlap, tak mi vyšlo právě císařovna a velekněžka :lol: tak Merlin suď!)
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

PředchozíDalší

Zpět na Nemeton - Magic Shop