Cafeteria

Pečivo, cukrovinky, vše pro mlsné jazýčky...

Re: Cafeteria

Příspěvekod Byron » sob črc 23, 2011 8:12 pm

Když já mám nejradši nový výzvy. +vysvětluje jí a jdou spolu ven, nejspíš do toho parku+ Ale starat se o mě a obskakovat mě můžeš i tak, ne? +štípne ji do zadku a culí se u toho+
Byron
Člověk

Příspěvekod Jessica Latem » sob črc 23, 2011 8:18 pm

Tak to už potom chápu. +zasměje se a trochu nadšeněji ho následuje+ No... tak to si tedy rozmislim, když mi takhle ubližuješ. +plácne ho přes ruku, kterou jí štípl do zadku, zasměje se a začne před ním se smíchem utíkat+
Jessica Latem
Člověk

Příspěvekod yohannka » stř srp 03, 2011 9:05 am

+přemístijou se s beou, vyleze z auta a jde dovnitř+ brý den... +otočí se na beu+ jo, blbeček.. a já su taky..blbá +zakroutí hlavou+ měla jsem s ním jít a nevymýšlet si blbosti +posadí se+ vy ste si malovaly pusu? +uculí se+ ale to je zajímavýý. Nevídají? fakt? +zvědavě+ ale to je ještě zajímavější... mmm..a.. uvidíte se? +vüzvüdá+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » stř srp 03, 2011 11:44 am

Tn Tag...+sednou si tam ke stolečku+ počkej..on tě chtěl voto?! parchant jeden! +zaprská vztekle+ až ho příště potkám, skopu ho do krychličky!
mhm, líbila se jí má rtěnka. +usměje se při té vzpomínce+ žéé, prý kvůli práci a tak...+a možná kvůli tomu, ž eje v lochu..+ Noo..možná spolu vyrazíme na nákupy...ale ještě nevím..jestli bude mít čas a tak..určitě má spoustu práce.
M a já si dám vídeň, jablečnej dortík se šlehačkou a čokoládovej dortík aaaa...+sjede drápkem po lístku+ pomerančovej džus a rakvičku. +usměje se na obsluhu, jak si to všechno bleskově zapisuje a odloží lístek+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » stř srp 03, 2011 12:33 pm

chtěl mě furt do trojky.. což o to.. bych šla, ale.. né jen tak, že si luskne prstama a půjdu! +našpulí pusinku+ Nákupy? +uculí se+ no jestli je na nich stejně závislá jak ty, tak to bude skvělý ne? Nemůže pořád makat, podívej se jak vypadá, tak beztak pořád nakupuje!
Já si dám taky víděň a větrník.. a sachr.. a.. mmmm punčovej řez a džus.. z černýho rybízu +usměje se+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » stř srp 03, 2011 12:38 pm

Do trojky? +ožije+ Ale to...by bylo třeba pěknýýý...+uculuje se+ No jasně, +přikývne chápavě+ měl by to nějak...podat... Héy, já nejsu na nákupech závislá! Možná..trošku..trošilinku...no to je fakt..a prý má sbírku rtěnek!
+počká až odejde obsluha a otočí se k ní+ a myslíš, že...že to fakt myslí tak..tak? +zkoumavě+ aby..to nemyslela úplně jinak..nebo to nebyla nějaká sázka, nebo něco..to by pak..bylo asi dost trapný..pro mě..
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » stř srp 03, 2011 4:12 pm

+pozvedne obočí a na rozdíl od bei moc neožije+ no.. stejně ho už neuvidím, tak co +povzdechne si zamyšleně+
jasněě, jenom trošku! asi tak jak já na čokoládě, co +rozesměje se+ mmm to by tě na tu sbírku mohla pozvat! někdo zve na motýly.. někdo na rtěnky +ucul+ sázka? +vykulí oči+ to snad né! To dělajou akorát chlapi! +ušklíbne se+ ona by to neudělala.. teda.. nedovedu si to představit...ale má bezva vlasy! ty jí závidím!
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » stř srp 03, 2011 6:36 pm

Třeba jo..náhoda je blbec...ale - +zamračí se+ nechtěl do té trojky náhodou Bárbí, že ne?!
Nééé, míň! Nebo bych ju já mohla pozvat na naši sbírku vojáků! Ale to ne, ještě by mně utekla s nějakým.. Jo? No já nevím..je to hrozná náhoda..takhle se ...seznámit..a bavit..semnou navíc... Nejen vlasy...pampadampam...
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » čtv srp 04, 2011 9:49 am

bárbí? ee.. už ani nevím, ale možný to je! +pokývá hlavou+ vlastně víc než možný. Sbírku vojáků! +vyprskne smíchy+ to néé, ještě by nám je sebrala a pak by o ní všichni báásnili! Tu vojáci nesmí ani vidět, jasný? mmm +donesou jim papání+ náhody neexistují +mrkne na ni+ tak nejen vlasy? a co ještě? povídej +culí se+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » čtv srp 04, 2011 11:43 am

chm! zmetek! to teda ne, to..to nejde! +rozčiluje se a vrhne se na jídlo+ děkuju! +vztekle ukousne půl rakve+
+doufám, že tohle nebude číst žaneta...+ Takhle básnijou o tobě, co? +uculí se, páč nedávno viděla, jak na yohannku pohvízdávali na balkon+ Ale stejně je to zvláštní...že s nima tam tak..to..+zamyšleně, pak jí dojde jak to vyznělo+ jako žijeme! +uvede to na pravou míru jak to myslela+ chápeš, že to prostě funguje...takhle..šíleně...
Nooo...ona je hezká celáááá...+zardíí se+ rtííky a bradička...a tak, znáš to!
Beatrix
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na KACUPE - Golden Donuts