(aspoň dým sa proplétá

)
+Poslouchá ji, oči upírá na prázdný šálek od kávy, který pořád svírá v obou dlaních. Ani to nevypadá, že by ho Mollyno vyprávění nějak překvapilo.+ Moc dobře vím, jaké to je, když rodiče prosazují svoje zájmy a je jim jedno, jestli při tom zničí někoho štěstí.+ řekne trpce, aniž by jí pohlédl do očí. Čím vlastně i tak trochu odpovídá na její otázku. Když mluví o tom životním stylu, zvedne pohled a překvapeně ji pohlédne do očí. Když si však uvědomí, že se to týká těch cigaret, usměje se.+ Jo, tak nějak. +přikývne pořád s úsměvem.+ Já jsem takhle také několikrát zkoušel přestat, ale podařilo se mi to až před rokem. +usměje se a demonstrativně si labužnicky potáhne z cigarety.+ Aspoň jsem si to myslel. +dodá s úculem. Přikývne a hezky se na Molly usměje.+ Také se mi s tebou hezky povídá. I když vím, že se mnou toho člověk moc nenamluví.+ omluvně.+ Ale jak to, že tak dlouho ne? To o tak krásnou ženu.... ehm.... tedy... jak to, že ses s nikým takhle dlouho nebavila? +zarazí se trochu, jak se moc rozpovídal.+