od Memory » pát črc 16, 2010 10:09 pm
"Továreň na belgickú čokoládu? Žartujete." neveriacky zamrká. "Tak je to potom veľká pochvala miestneho podniku, keď ich čokoláda chutí takému znalcovi." povie s úsmevom, ale myslí to smrteľne vážne. "No, čo sa ľudí týka, ešte tu nie som tak dlho, takže som s každým nemala tú česť. Väčšinou tu okrem obyčajných ľudí môžete naraziť na čarodejníkov, ale tiež na upírov a rôznych dlakov. Tí sa však zdržujú hlavne v Districkte, v Provinilých Slastech. To je miestny striptízový podnik. Mohli by sme sa staviť aj tam, ale skôr sa ho oplatí navštíviť, keď majú nejaké predstavenie. Na Mýtinke ste už boli. To je snáď jediná hospoda, kde sa nesmie kúzliť. Je tu množstvo obchodov, jedna známa tu má masérsky salón. Ešte som ho nevyskúšala, takže z osobných skúseností vám ho nemôžem odporučiť, ale verím, že Mystick tam zamestnáva samých profesionálov." naberie si poslednú lyžičku zmrzliny a s pôžitkom ju zlízne. "No a tiež tu máme so Styx Salon andělské krásy, ale to je skôr asi ženská záležitosť. I keď, ak by ste potrebovali ostrihať, alebo by ste si chceli dať niečo vytetovať, nenájdete lepší salón." žmurkne naňho. No holt, robí im trochu reklamu. "A miestne drby?" zasmeje sa. "To by som vám doporučila miestne noviny, Denního Věštce. Nenájdete väčší bulvárny plátok." v očiach jej trochu zaiskrí. "Na prvom stretnutí sa o sebe snažím neprezradiť príliš veľa informácii. Potom by ste už nemali čo objavovať." usmeje sa naňho potuteľným úsmevom. "Vy máte so Styx nejaký...ehm...zvláštny vzťah?" trochu sa zamračí. Bola presvedčená o tom, že Styx miluje Remusa.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.