zadívá se do katalogu a přemýšlí Nějak se nemůžu rozhoudnout...víte co? udělejte mi ten první ale polijte mi ho tmavou čokoládou a kolem dejte to zelený...víno a tak ať je to veselejší. zvedne hlavu od katalogu a podívá se obsluhujícího snad to nebude problém...
Pošlete mi ho prosím do Residenz von Sachsen a ať je dárkově zabalený.... Tak, co jsem dlužná?natahuje se do kabelky pro peníze (ty tu nemáš co očumovat, zvědavče! )
Jistě vytáhne z kabelky sáček s penězi a vyloží je na stůl Takhle by to mělo být akorát. vrátí si peníze do kabelky Tak děkuji a nashledanou usměje se a už si to kráčí k východu
+Vpadnou do cukrárny a zapadnou ke stolečku-boxíku v rohu+ Já chci horkou čokoládu! Se šlehačkou! +hlásí hned+ a k tomůůů...+přitáhne si jídelák a prohlíží si obrázky+ Ten želatinovosmetanovej jahodovej dortík a šlehačkovočokoládovej zákuseček.
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
+zapadne hned hezky za beou a sleduje mlsně co si dává+a já... co si dám jáááá +prohlíží si barrevný lístečky+ tu čokoládu se šlehačkou taky.. ale s příchutííí mandlí! aa k tomůůů tady ten čokoládovej dortík.. a tenhle megavětrník! A ještě jahody v bílé čokoládě nám doneste! +nadšeně až jí svítijou vočička a pohladí Beu mile po kolínku+
„Miłość to takie coś sprawia, że nie ma litości. To jest słuchanie pod drzwiami, czy to jej buty tak skrzypią po schodach...Wtedy, kiedy stoicie pod drzewem, a ty... Marzysz o tym, żeby się przewróciło, bo będziesz mógł ją osłonić...."