Cafeteria

Pečivo, cukrovinky, vše pro mlsné jazýčky...

Re: Cafeteria

Příspěvekod Styx » úte lis 17, 2009 12:36 am

Zaměstnanec: Tak v tom případě bych prosila dvakrát dvojitou skotskou. Díky
mollyz: Určitě to zkus, třeba budeš mít větší štěstí než já +usměje se na ni+ Doufám, že to s Remusem projednáte, než se ti kolega vrátí. To bude pro něj překvapení +hledí za odcházejícím Tonym a úsměv jí mizí z tváře+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Zaměstnanec » úte lis 17, 2009 1:11 am

*slečna donese vše, co Styx požadovala...samozřejmě také skleničky a serepetičy, které jsou k tomu potřeba*

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
K vašim službám...
Zaměstnanec
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod mollyz » úte lis 17, 2009 10:43 am

Mrkne vesele na nervózní přítelkyně: Vypadá to, že náš rytíř potřeboval trochu čerstvého vzduchu. Myslím, že diskuse o zvířatech ho příliš neuspokojila. Tak která z vás ho přivede zpátky...? Ne...počkat...vy byste se popraly!*směje se* Vyběhnu pro něj já.* Zvedne se, zakření se na kolegyně a vyjde před kavárnu.
Tony: Myslím, že byste měl jít dovnitř, Tony. Naše přítelkyně vás postrádají a v tomhle nečase..*zahledí se na hustý déšť, který bičuje ulici*..byste mohl přijít k úhoně!*škádlivě na něj mrkne.

(technická:Dneska mám nějakou provokativní náladu, tak se omlouvám dámy!)
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » úte lis 17, 2009 11:09 am

Mollyz: °stojí venku pod markýzou a kouří doutník° Rád půjdu °usměje se na ni° Potřeboval jsem si nutně zakouřit a Styx nesnáší, když jí tímhle... °ukáže havanu mezi prsty° čoudím pod nosem. Říká, že to smrdí jako koňský hnůj °odfrkne si s úsměvem, dokouří a vejde dovnitř° Omlouvám se, dámy, doufám, že jste se beze mne moc nenudily a že jsem vám tady chyběl °vykouzlí na tváří odzbrojující úsměv a sedne si mezi ně°
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Neferet » úte lis 17, 2009 11:19 am

mollyz: +kouká na ni jak to ze sebe vychrlila a než stačí odpovědět kouká se na její vzdalující záda+
Styx: Co to? +tváří se nechápavě a kývne na odcházející mollyz+
Tony: +když se vrátí, chvíli se na něj omluvně kouká, protože jí všechno došlo pozdě, ale nakonec se váhavě usměje, pokývá hlavou a nechá ho, aby si udělal pohodlý+ Takže co si dáte teď. +zeptá se a má v úmyslu pokračovat v jeho rozmazlování a ukáže na dobroty, které přinesla obsluha+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » úte lis 17, 2009 12:21 pm

°nedá na sobě nic znát, je mistr přetvářky a hned se zase věnuje dámám°
Neferet: Koukám, že co jsem byl pryč, jste nezahálely °hledí na plný stůl dobrot a vybírá očima° Po tom sladkém útoku bych si rád dal skotskou °usměje se° A hned po ní ten lákavý zmrzlinový pohár. Dámy, co pijete vy?
Styx: °vidí dvě skleničky, tak jednu vloží do ruky Styx, pohlédne jí do očí, přiťukne si s ní a napije se°
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Neferet » úte lis 17, 2009 12:32 pm

Tony: To víte jsme holky šikovný. +usměje se+ Tak to mě stačí tenhle výborný čaj. +řekne,napije se a sleduje, jak si ti dva připíjejí+ A budete jíst sám nebo Vás máme krmit? +zeptá se a v očích jí blýsknou hvězdičky a vezme do ruky pohár+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Styx » úte lis 17, 2009 1:17 pm

+kouká na všechny ty věci, co obsluha přinesla a neví, co si vzít dřív+ (teda, to je nádhera, to ti muselo dát práci, než jsi to všechno vyhledala, příště budu radši skromnější :-))
Tony: +pocítí úlevu, že se Tony vrátil a že se nezlobí, vezme si od něj sklenku, přiťukne a taky se napije°
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod mollyz » úte lis 17, 2009 1:28 pm

Chvíli ještě venku hledí na déšť a pak se pomalu vydá za Tonym zpátky do kavárny. Když vidí spokojené dámy, v duchu se usměje: Všechno už je zase, jak má být.
Tony: Já piji koňak. Whisky také není od věci, ale nerada to míchám.
Všeobecně: Jak se tady na Příčné vlastně slaví advent?
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » úte lis 17, 2009 1:34 pm

mollyz: (já myslel, že jsme přišli dovnitř spolu :-)) molly, to vám schvaluji, míchat by se nemělo, to se člověk může přinejmešním rychle opít, přinejhorším mu bude hodně špatně a nebude si nic pamatovat °usměje se°
Neferet: Tak v tom případě si s vámi přiťuknu alespoň čajem, i když je to u mne velice neobvyklé °zasměje se, pak se napije a odloží sklenku° Slíbily jste, že mě budete opečovávat... tak prosím °založí ruce na prsou, opře se do křesla a čeká, jak se holky budou snažit°
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

PředchozíDalší

Zpět na KACUPE - Golden Donuts