Kancelář

Co nevíme, to si domyslíme • Máme pochopení pro vše excentrické
Detektivní služby • Diskrétní zacházení • Domácí malinová šťáva!

Moderátor: Eternity

Re: Kancelář

Příspěvekod Eternity » pát pro 04, 2009 2:34 pm

+připijí si na rozhovor+ whisky? jak si přejete. (ale máme i rum :) .) ať se daří!
+s pochopením přikyvuje, že přemísťování nic moc pocity. (taky raději volí jiné techniky přecházení mezi světy, místy a časy.) dělá si poznámy.+
služebními cestami byly myšleny mise ve službách Pána Zla, takový eufemismus +usměje se+ netušila jsem, že Váš smysl pro povinnost, je tak silný, Luciusi. až mne to dojímá...

a další otázka: Kterým zemím – případně biotopům - dáváte přednost?
„Jakýkoli náhled na realitu, který není zvláštní, je lživý.“ Nail Gaiman
Eternity
VIP Member

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Lucius Malfoy » pát pro 04, 2009 6:02 pm

Tedy, abych se vrátil k Vaší předchozí otázce... pokud mě vyšle někam Mistr, samozřejmě nediskutuji a nikdy bych se neodvážil tvrdit, že to nedělám rád...
A co se týká biotopů a zemí s nimi souvisejících, nejraději mám starou dobrou Anglii. Její podnebí mi naprosto vyhovuje. Jednou mě golux vytáhla do Chorvatska a i když moře má svoje kouzlo, za dva dny jsem se vypařil. To vedro mě prostě ubíjelo. A v Anglii alespoň nemám problémy se domluvit mrkne na Eternity
Mám velmi jednoduchý vkus. Spokojím se vždy s tím nejlepším...
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Eternity » pon pro 07, 2009 8:55 pm

poslouchá, zapisuje, přikyvuje to já bych si na moře zvykla - třeba na to řecké... lepší než když vám neustále prší za krk. ale je pravde, že Anglie má něco do sebe.
usměje se spiklenecky přísahám, že to nikomu neřeknu a nikam nenapíšu: neodvážil byste si stěžovat, nebo to skutečně děláte rád? (ty mise, samozřejmě.)

a máme tu další otázku: Je něco, co nesmí správný Smrtijed zapomenout vzít s sebou na cesty?
Eternity
VIP Member

Příspěvekod Lucius Malfoy » stř pro 09, 2009 8:22 pm

zamyslí se Odpovím trochu z druhé strany: co si vzít s sebou rozhodně nesmí, a to jsou písemné pokyny Pána Zla. Jednak se ihned po přečtení samy zničí, a kdyby ne, mohly by padnout do nepravých rukou. Co se týká nezbytného vybavení, je nutno vzít s sebou hůlku. A s hůlkou už správný Smrtijed dokáže cokoliv. Jinak běžné vybavení, kartáček na zuby, čisté ponožky... pokud si to nepřičarujete na místě. A pokud jedete do ciziny, vezměte s sebou atraktivní tlumočnici, která zajistí, že se nebudete nudit ani v noci.
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Eternity » čtv pro 10, 2009 8:48 pm

+ušklíbne se+ to jistě, pokud sličná tlumočnice předvede histerický záchvat, tak se jistě nudit nebudete, ani po nocích.
+zvedne hlavu a podívá se na něj+ představovala jsem si, že právě v noci máte nejvíce práce s úkoly od Pána zla. chápete, co myslím? tajné aktivity pod pláštěm tmy...

a dál: Jakému oblečení dáváte při misích přednost? A jakému mimopracovně?
Eternity
VIP Member

Příspěvekod Lucius Malfoy » čtv pro 10, 2009 9:29 pm

ušklíbne se Jistě, nočních aktivit mám nepočítaně... a občas se dá spojit i příjemné s užitečným. Ale k Vaší další otázce: oblékám se pořád stejně. Většinou si nechám oblečení šít na míru, ale svého krejčího Vám neprozradím tajemně se usměje , stejně byste ho nepřeplatila. Rád se oblékám pohodlně, ale přitom do kvalitních věcí z kvalitních materiálů; to snad nemusím zdůrazňovat. Ostatně, mise pro Pána Zla rozhodně nejsou založeny na tom, co máte na sobě... a pokud se něco zničí, je to riziko povolání.
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Eternity » čtv pro 10, 2009 9:59 pm

+všimne si, že dopili+ mohu Vám ještě něco nabídnout? další sklenku? něco nealkoholického (musíme přeci oba hydratovat, kvůli pleti :) ), něco menšího na zub? +přinese chlebíčky a nějaké zobání, asi kaviár, lososa, humry a tak. a ukáže na bar - dokonce i na jejich kancelářskou malinovku - snad se Lucius neurazí.+

nelze si nevšimnout Vašeho ošacení - je to radost, kvalita a profesionalita z něj přímo čiší. a sluší vám. +kriticky si ho prohlíží+ já bych sice na tom sem tam něco - hmm - udělala jinak, ale naprosto respektuji a obdivuji Váš styl. ale jak jste promerlina přišel na to, že bych potřebovala Vašeho krejčího? Morfeus si tyhle věci naštěstí vyřizuje sám...
ale je milé slyšte, že se najde někdo, kdo neoperuje v maskáčích a těžkých botách +usměje se+

Podstupujete očkování pro cesty do zahraničí? Nebo nějakou jinou ochrannou proceduru?
Eternity
VIP Member

Příspěvekod Lucius Malfoy » pát pro 11, 2009 8:33 pm

Tedy co se týče pití, dal bych si další whisky... a tentokrát se sodou, s tou hydratací máte pravdu... ďobne si nějakýho toho humříka
To s tím krejčím byl jen žert... chtěl jsem tím jen zdůraznit svou jedinečnost, ale věřím, že jste to pochopila. Do mudlovských hadrů bych se nenavlékl ani omylem; to opravdu nemám zapotřebí pohrdavě se ušklíbne
A do mudlovských výmyslů patří i očkování. Jakou to má logiku, vpravit si do těla nějaký virus? Copak smyslem toho není si právě ten virus do těla nevpustit? Anebo je to podle zásady - poznej svého nepřítele? To by určitou logiku mělo. Ovšem já tyhle praktiky nepodporuji. Necestuji do tak exotických zemí, abych potřeboval nějakou speciální ochranu. Koneckonců, když se někam přemisťuji, není to proto, abych se tam někde promenádoval. Provedu to, co mám za úkol, a přemístím se zpátky. Nejsem jako mudlové, abych kvůli nějaké jednohodinové akci trávil někde tři dny jenom kvůli problémům s přepravou.
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Beatrix » pon pro 14, 2009 11:53 pm

(Dezember donese poštu a dotáhne i balík s dortem)
Děkuju za přání a dárečky! (Bohužel ale nevidím obrázek, takže pokud ho máš uloženej a mohla bys ho vložit třeba znova...)
Beatrix

Obrázek
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Eternity » úte pro 15, 2009 4:31 pm

připraví mu podle přání pití a sama si taky něco dá. v tom přiletí opeřenec s Beuščím narozeninovým medovníkem - tak ho taky nakrájí a nabídne
berte si. to je z Mýtinky, vyhlášená delikatesa. a s úsměvem odmítne Luciusovi námitky, že si musí hlídat linii ale no tak, spoléhejte přeci na svou dokonalost. to se ztratí, medovník - určitě máte prený program ve vašem poradenství.
a vůbec zamlouvá, jak v ní hrklo, když se Luc zmínil o svém krejčím. ale naštěstí snad neví, že ho Et a spol. dávno znají a co víc, uplatily ho, jako zdroj informací.

ano - poznat nepřítele a nacvičit strategii boje s ním - to přesně obnáší očkování. opět trefa do černého.

v tom sem zaletí havran Matouš. a když vidí, že má Et návštěvu, jenom jí dá Věštce a vypadne. jak Et prohlíží otázky, zalítne jí oko i na články z věštce ale to snad... hmmm... podá Luciusovi noviny už jsme zase populární. a nejsme v tom sami...
Eternity
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Holistické detektivní kancelář Decidela & Eternity