Kancelář

Co nevíme, to si domyslíme • Máme pochopení pro vše excentrické
Detektivní služby • Diskrétní zacházení • Domácí malinová šťáva!

Moderátor: Eternity

Re: Kancelář

Příspěvekod Lucius Malfoy » úte pro 15, 2009 6:27 pm

listuje Věštcem, ale nikde nevidí článek o sobě No nevím jak kdo, ale já se tady nevidím. Možná jim úcta nebo strach nedovolí o mně psát... a tuhle delikatesu ochutnám, ale jen trochu. Všude se teď podává cukroví a sladkosti, abych to nepřehnal... vezme si kousek medovníku
Mám velmi jednoduchý vkus. Spokojím se vždy s tím nejlepším...
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Eternity » úte pro 15, 2009 8:57 pm

(žalovat se nemá, ale ohlástt se to musí ;) )

"Lucius Malfoy si kupodivu osobně došel do sídla detektivní agentury a svým typicky nadutým způsobem odpovídá na otázky šéfové Eternity. Jelikož na přímé otázky dává přímé odpovědi a nedává Et prostor k hlubšímu rozebírání, dostali se ze všech čtyř nejdál, i když zatím neřekl nic světoborného."
ukáže mu odstavec ve věštci INTERVIEWS SE SMRTIJEDY viewtopic.php?f=85&t=435
navrhuji společnou odvetu. něco elegantního a účinného. Tirage a fatamorgana už kontaktovaly naše právníky a prý i kata. jak to dostane do ruky naše právní firma, končí legrace.

ale to je pro nás teď méně důležité, než dokončit rozhovor. tak tedy:
Proč jste se stal Smrtijedem?
„Jakýkoli náhled na realitu, který není zvláštní, je lživý.“ Nail Gaiman
Eternity
VIP Member

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Lucius Malfoy » pát pro 18, 2009 8:59 pm

koukne do Věštce Vy myslíte tohle? Nechápu, proč se kvůli tomu všichni tak rozčilují. Je mnohem horší, když se o člověku nepíše. Jak někdo není dlouho v médiích, jako by nebyl. Proč si myslíte, že se tisku říká sedmá velmoc? pozdvihne obočí a vrátí jí noviny Náhodou mě popsali docela hezky, tak nějak výstižně...
Ale k Vaší další otázce: Abych pravdu řekl, neměl jsem na výběr a ani by mě nenapadlo se Smrtijedem nestat. Naopak, je to pro mě čest pracovat pro nejmocnějšího čaroděje všech dob. Jistě po tom ve skrytu duše prahne spousta čarodějů. Toužit po moci a po slávě je přece normální, každý člověk se zdravým sebevědomím a touhou to někam dotáhnout to musí tak cítit. Kromě takových jako je ten ztroskotanec Weasley... státní služba, Merlin chraň! kroutí hlavou Stát se Smrtijedem ovšem náleží jen vyvoleným nafoukne se, div nepraskne, a pak dopije whisky
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Storm » pát pro 18, 2009 9:29 pm

(Luciusi, asi tě miluji :D Aristokrat se nezapře ;) )
Storm
Čarodějka

Příspěvekod Lucius Malfoy » pát pro 18, 2009 11:07 pm

(nijak mě to nepřekvapuje, drahá přítelkyně. Spíš by mě překvapilo, kdybyste mě nemilovala... :twisted: )
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Eternity » sob pro 19, 2009 6:07 pm

když se Luc vyžívá ve čtení o sobě a je naprosto spokojen, že o něm píší i jak, Et lehce protáhne xichtík. ale ať, pomyslí si.
když to říkáte, Luciusi. určitě máte s popularitou mnohem větší zkušenosti, než já a vybaví si pár případů exkluzivní ostudy. většinou šlo o Tir a její blbosti, které musely řešit. ale i její vlastní excesy.
proč se tisku říká sedmá velmoc? hmm. my si dáváme hádanky? moje hádanka zní: proč říkáme sedmá velmoc Pentagramu a o Věštci se zmiňujeme jako o drbně a pochybném plátku? co myslíte? ( ;) ) zašlkebí se jako spiklenecky
... smr-ti-je-dem - jenom - vyvole-ným. dělá si Et poznámky a jak píše a podtrhává některé úseky, tak slabikuje :) ano, ano, je mnoho povolaných, ale málo vy-vole-ných. dopíše, zvedne hlavu, jestli Luc ještě něco nedodá. a pak položí další dotaz:
Jaký význam mají, či jakou roli hrají podle Vás ženy v řadách Smrtijedů?
Eternity
VIP Member

Příspěvekod Eternity » sob pro 19, 2009 6:16 pm

Storm píše:(Luciusi, asi tě miluji :D Aristokrat se nezapře ;) )

(teda to je horší než trpaslíci a D&E dohromady. ty potvory vám vlezou všude! a to jí nestačí, ještě vrká s Malfoyem!!! :lol: )
slyší podivné bzučení, ale nic nevidí. po chvíli jí to znervózní tak, že zaběhne někam vedle a přinese si sprej. pro sebe si mumlá tada tenhle svět... na ozvěny jsem si už zvykla, ale že to bude tolik hmyzu a jiné havěti - nebo mi jen bzučí v uších?
Obrázek
Eternity
VIP Member

Příspěvekod Eternity » úte pro 22, 2009 3:37 pm

Lucius si asi nad wizourem rozmýšlí další otázky. a Et zatím velmi nenápadně rozvěsí po kanclu jmelí. to by se na to podívala, aby ji k vnocům nepolíbil :). až vyjde článek v Pentu, to by se pak už taky nemusela dočkat :)

a ve vzduchu se vznáší otázka?:
Proč jste se stal Smrtijedem?
Eternity
VIP Member

Příspěvekod Lucius Malfoy » pon pro 28, 2009 9:33 am

Ženy v řadách Smrtijedů... inu, není jich mnoho,většinou na to nemají žaludek. Proto je Pán Zla nerad přijímá do svých řad; mají tendence v kritickém okamžiku selhávat. Ale, jak už to tak bývá v čistě mužských povoláních, pokud je vykonává žena, pak je mnohem schopnější a mnohdy i šílenější než muži. Jako příklad vám může sloužit moje švagrová. Myslím Bellatrix samozřejmě. Někdy si myslím, že je zralá na Svatého Munga. Ale Pán Zla ji má v oblibě a já to plně respektuji. Svým ženám jsem pochopitelně členství v řadách Smrtijedů zakázal; myslím si, že péče o domácnost a o moji maličkost je může zaměstnat mnohem smysluplněji koukne se nahoru na jmelí a přemýšlí, jestli v něm náhodou nejsou škrkny
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Eternity » pon pro 28, 2009 3:56 pm

(jistě, že nejsou - Et to tu přeci celé proběhla s biolitem - kvůli těm hmyzům z Věštce :) )

ano, také si myslím, že starat se o vás je velmi zodpovědné... hmm ... poslání (nechce říct nahlas "větší rachota než makat pro Amona" :) )
ale jak jste se vy, Luciusi, stal smrtijedem - a proč?
Eternity
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Holistické detektivní kancelář Decidela & Eternity