Kancelář

Co nevíme, to si domyslíme • Máme pochopení pro vše excentrické
Detektivní služby • Diskrétní zacházení • Domácí malinová šťáva!

Moderátor: Eternity

Re: Kancelář

Příspěvekod Lucius Malfoy » pon pro 28, 2009 4:14 pm

Ale drahá, vy mě zkoušíte... žertovně na ni zahrozí prstem Na tohle jsem vám přece už odpovídal, a není to tak dlouho... kdepak, tak starý ještě nejsem, abych trpěl zapomětlivostí... vzpomeňte si... neměl jsem na výběr... každý, kdo to chce někam dotáhnout, by se měl stát Smrtijedem... no, už si vzpomínáte? (předchozí stránka)
Mám velmi jednoduchý vkus. Spokojím se vždy s tím nejlepším...
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Eternity » pon pro 28, 2009 4:39 pm

aaa - máte pravdu. omlouvám se. zčervená a je jí trochu trapně to neměla být zkouška vaší pozornosti a paměti. je to moje chyba - asi jsem se přiotrávila tím svinstvem proti hmyzu... nebo je to to Vaše neodolatelné fluidum... nevím, čí jsem zkouší se z toho vymluvit a horečně listuje v papírech a hledá tu správnou otázku
tak tohle by snad mohlo být ono: Jak si myslíte, že Smrtijedy vnímá současná kouzelnická majoritní společnost?
a jako omluvu a poděkování za schovívavost zase dolévá skleničky - než to dojednají, budou pěkně nalití :)
„Jakýkoli náhled na realitu, který není zvláštní, je lživý.“ Nail Gaiman
Eternity
VIP Member

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Lucius Malfoy » úte pro 29, 2009 8:58 am

lehce se ukloní, jako že jí to odpouští, a napije se Nu, drahá přítelkyně, to byste se měla zeptat spíš té majoritní kouzelnické společnosti. Někteří nás asi vnímají negativně, ale to je jen z nedostatku informací. Očišťujeme přece naše společenství od mudlovských šmejdů a od těch, kteří nejsou hodni přežít. Je to důležitá a záslužná práce a všichni by si to měli uvědomit. Nutno ovšem poznamenat, že to neděláme pro zábavu! Jestli má být náš kouzelnický svět zachován, je nutno ve jménu vyššího dobra udělat čas od času nějaký ten omlazující řez. Ale, upřímně řečeno nakloní se k Eternity je mi úplně jedno, co si o nás majoritní část myslí uchechtne se
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Eternity » čtv pro 31, 2009 7:43 pm

usměje se na něj tak trochu jsem podobnou odpověď čekla. ale nesnažte se mi namluvit, že vás to nebaví? smysl pro povinnost je jedna věc a mít z práce koníčka zase druhá. a nedělala jsem si starost, že by vás ovlivňoval přehnaný zájem o mudly nebo obyčejné kouzelníky.
upije a pilně zapisuje poznámky. a když Luciusovi spadne do vlasů lísteček zlatého jmelí, zamrká a dělá jakoby nic.
Nosíte při sobě kromě hůlky nějakou další zbraň?
Eternity
VIP Member

Příspěvekod Lucius Malfoy » sob led 02, 2010 6:27 pm

zatřepe hlavou a z vlasů mu vypadne lísteček jmelí. Zvedne ho z podlahy mezi dvěma prsty, zkoumavě se na něj podívá a pak ho odhodí Že by mi na hlavě rostlo zlato? Nu, možná je moje hlava přeplněna skvělými myšlenkami a začíná se to dostávat na povrch... mrkne na Eternity Tedy, milá přítelkyně, tou nejsilnější zbraní jsem já sám. A hůlka je mojí součástí. Spolu dokážeme všechno na světě. Nic dalšího nepotřebuji. Eufemisticky řečeno, každá část mého těla je zbraní sama o sobě... lehce se pousměje
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Eternity » pon led 04, 2010 6:23 pm

s úsměvem na něho zírá a poslouchá, zcela unešena jeho hlasem a sebevědomím. skoro to vypadalo, jakoby na vás to zlato rostlo, Luciusi, poznamená tak trochu v tranzu. nepatřil Midas k vašim předkům?

potom pokračuje v dotazech
Co si myslíte o tetování? (znamení zla)
Eternity
VIP Member

Příspěvekod Lucius Malfoy » pon led 04, 2010 7:05 pm

Nu, král Midas měl trochu jiné problémy, pokud mi moje znalosti mudlovské historie dovolují podotknout. A na jeho místě bych rozhodně být nechtěl, ani bych se pořádně nenajedl. Ale k Vaší otázce: znamení Zla není žádné tetování. Je to znamení vytvořené kouzlem při rituálu přijetí mezi Smrtijedy a je trvalé. Tetování se sice podobá, ale jeho podstata je magická. Proti tetování jako takovému celkem nic nemám, pokud je provedeno esteticky. Rozhodně mi vadí dámy, které si přes celé břicho nechají vytetovat jméno svého miláčka nebo perly typu "šoupni mi ho tam", to je opravdu nevkusné. Tetování může podtrhnout osobnost nositele nebo ji úplně zabít. Prostě - to, jak vypadáme, o nás hodně vypovídá pročísne si prsty hedvábné vlasy a setřese si z klopy smítko
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Eternity » úte led 05, 2010 6:52 pm

prodělává rychlokurz sebeovládání pro pokročilé, když se snaží udržet klidnou tvář při představě, že by se Luc nejen nenajedl, ale ani bez následků nevyčural. pak se ale skutečně zakucká, když Luc mluví o tetování - nápisu
hmmrrmm, pardon, nádech- výdech to jste skutečně viděl? podobné nápisy? netušila jsem, že práce pro Poradnu Pentagramu je takhle náročná...

a když se uklidní, položí další otázku:
Jaký vztah máte k hadům?
Eternity
VIP Member

Příspěvekod Lucius Malfoy » úte led 05, 2010 7:19 pm

nakloní se k ní To byste nevěřila, milá přítelkyně, co všechno si dámy nechávají vytetovat. To jsem uvedl jen ty nejmírnější příklady... znovu se zakloní v křesle Tedy můj vztah k hadům je veskrze kladný, nakonec Zmijozel má hada ve znaku a za těch sedm let studia v Bradavicích mi tak nějak přirostl k srdci. Tedy ten znak. Živí hadi mi nevadí, mám je ale raději ve formě šperků a jiných doplňků. A golux je přímo miluje; v jejím pokoji to už vypadá jako v teráriu. Takže ano, mám rád hady, živé i neživé. Ale pokud bych měl nějakého živého hada doma, což nepřichází v úvahu, rozhodně bych si někoho najal, aby se o něj staral. Péče o druhé jaksi není moje parketa.
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Eternity » úte led 05, 2010 8:14 pm

vykulí oči ale věřila, Luciusi - prosím, vyprávějte! zvědavě ho přemlouvá

a potom se dál ptá:Jaký dojem na vás dělá teorie relativity?
Eternity
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Holistické detektivní kancelář Decidela & Eternity