Kancelář

Co nevíme, to si domyslíme • Máme pochopení pro vše excentrické
Detektivní služby • Diskrétní zacházení • Domácí malinová šťáva!

Moderátor: Eternity

Re: Kancelář

Příspěvekod Isamun » pát kvě 07, 2010 11:57 am

Angelaina: kouká se na ni, jako by se zbláznila. jestli si tu někdo něco nalhává, tak já to nejsem. jak ti mám vysvětlit, abys to pochopila, že mě už dávno nezajímáš? jsi krásná, nádherná žena. ctitelé se kolem tebe jenom hemží. tak proč jsi zaměřená na mě? co si od toho slibuješ? nemám ani vliv, ani majetek, který by tebe mohl zajímat. nemám nic, co bych ti chtěl nabídnout. nechci s tebou žít. popravdě už tě nechci ani potkat. udělám, co po mě chceš a pak už ti přeju v životě všechno nejlepší a hlavně beze mě.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod Angelina » pát kvě 07, 2010 12:08 pm

°Velice nespokojeně a uraženě na něj hledí.° No, jak myslíš. Myslím, že k tvým slovům se ještě vrátíme. A nebudu to já, kdo bude litovat. Přejděme tedy k rituálu. Se smlouvou souhlasím. je tam sice pár drobností... Ale abys neřekl, že jsem malicherná. °Pokrčí rameny. Už se neusmívá. Podepíše smlouvu a podá ji Isamunovi.° Tady. Podepsala jsem. A teď - rituál. Prosím, pane svědku. °Ironicky se otočí na Morfea.°
Diamonds are a girl's best friend!
Angelina
NEaktivní

Příspěvekod Morfeus » pát kvě 07, 2010 12:26 pm

ujme se rituálu. zapálí svíci, několik drahokamů ponoří do vody, rozestaví ostatní kamny po stole a Angelina doprostřed položí prsten. oba další stojí kolem stolku spolu s ním. Morfeus pronese pár slov. týkají se slibu dodržet smlouvu a naplinit závazek krystalu. ten si potom vezeme Isamun. prosté, stručné. a spečetěné.

tak, to by bylo. loučím se s vámi, madame. podívá se na Angelinu a pohledem ji vybízí k odchodu.
je to ne tobě, Same. poplácá ho po rameni. a ukidí předměty, které použili do velkého černého sametového sáčku. všechno v něm zmizí, i voda. a vypadá, že je prázdný. složí ho do proužku a zastrčí si ho za opasek. a to je vše, přátelé... usměje se.
Existuje na světě člověk, který nesní? Kdo v sobě neskrývá nepředstavitelné světy?

Pravda nemusí mít nutně oporu ve skutečnosti. Legendy a sny jsou stínové pravdy, které přetrvají dávno poté, co fakta zpráchnivějí a propadnou se do zapomění.
Morfeus
Mág

Příspěvekod Angelina » pát kvě 07, 2010 12:29 pm

°Celou dobu mlčí a přihlíží. Už se neusmívá a je vidět, že bez úsměvu jí zbývá jen zlomek kouzla. Když Morfeus skončí a loučí se s ní, jenom mu kývne hlavou a zahledí se na Isamuna.° Dobře. Očekávám výsledky. A jsem velkorysá - kdykoli mě můžeš navštívit a informovat mě o průběhu. Anebo mě jenom navštívit... °Podívá se na něj vybízivě, ale bez úsměvu.°
Angelina
NEaktivní

Příspěvekod Isamun » pát kvě 07, 2010 12:36 pm

kývne na Morfa. díky, Morfe. vezme si prsten a sevře ho v dlani. je to zvláštní pocit mít kámen po takové době u sebe. pak si ho vlaoží do náprsní kapsy košile.
Angelina: informovat tě budu podle daných pravidel v přítomnosti svědka. máš to ve smlouvě. do té doby sbohem. odchází z místnosti a nechá ji tam stát.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod Angelina » pát kvě 07, 2010 12:40 pm

°Beze slova odejde. O poznání méně sebevědomě než přišla.°
Angelina
NEaktivní

Příspěvekod Morfeus » pát kvě 07, 2010 12:41 pm

se zamyšlaným úsměvem za Angelou jde zamknout vchodové dveře. pak se přesune za Samem do separé.
Existuje na světě člověk, který nesní? Kdo v sobě neskrývá nepředstavitelné světy?

Pravda nemusí mít nutně oporu ve skutečnosti. Legendy a sny jsou stínové pravdy, které přetrvají dávno poté, co fakta zpráchnivějí a propadnou se do zapomění.
Morfeus
Mág

Příspěvekod Eternity » pon říj 11, 2010 2:56 am

všude vyvěsí plakáty, ať je kancl a prostory aspoň k něčemu dobrej.

Obrázek

Obrázek
„Jakýkoli náhled na realitu, který není zvláštní, je lživý.“ Nail Gaiman
Eternity
VIP Member

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Eternity » ned lis 28, 2010 3:07 pm

má tady klid na papírování. dá se do toho a hromada listů docela ubývá. některé důvěrné spisy strčí do trezoru a připraví se na organizační schůzku v jiném světě. většina aktivit kanceláře se teď odehrává prostě mimo tenhle svět. a těší se, že si dojdou s Morfeem někam v klidu na oběd. až dokončí oba nějakou práci... ach jo. přemístí se tedy na schůzku.
„Jakýkoli náhled na realitu, který není zvláštní, je lživý.“ Nail Gaiman
Eternity
VIP Member

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod lucca vialli » ned led 02, 2011 8:04 pm

+Zaklepe a vejde do kanceláře.+ Dobrý den! Je tu někdo?...+rozhlíží se po prázdné místnosti.+
Jen život v luxusu nám může poskytnout ty pravé požitky.
lucca vialli

PředchozíDalší

Zpět na Holistické detektivní kancelář Decidela & Eternity