Kancelář

Co nevíme, to si domyslíme • Máme pochopení pro vše excentrické
Detektivní služby • Diskrétní zacházení • Domácí malinová šťáva!

Moderátor: Eternity

Re: Kancelář

Příspěvekod Eternity » ned led 02, 2011 8:35 pm

zaslechne hlas a přejde z kutlochu do kanceláře.

dobrý den! ano, tu a tam tu někdo je. posaďte se a povězte mi, co vás přivádí. ukáže mu na křeslo a sama se posadí naproti.
„Jakýkoli náhled na realitu, který není zvláštní, je lživý.“ Nail Gaiman
Eternity
VIP Member

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod lucca vialli » ned led 02, 2011 8:38 pm

Fata: Dobrý den, slečno...Jmenuji se hrabě Gianlucca Vialli a přivádí mě k vám doporučení, že jste bezkonkurenčně nejlepší kancelář, která mi může pomoci při pátrání po ztracené osobě.+ Mírně se slečně ukloní a usedne do nabízeného křesla.+ Vy račte být slečna Eternity?
Jen život v luxusu nám může poskytnout ty pravé požitky.
lucca vialli

Příspěvekod Eternity » ned led 02, 2011 8:45 pm

Lucca: ano, to ráčím, pane Vialli. a jsme nejen bezkonkurenčně nejlepší, ale toho času i jediná kancelář. ale i tak si troufám tvrdit, že se budeme všemožně snažit vám pomoci. kývne a trochu se usměje. zase aby neztratila dojem solidnosti :D . dáte si něco k pití? ukáže k prosklenému minibaru. poslouchám vás.
Eternity
VIP Member

Příspěvekod lucca vialli » ned led 02, 2011 8:52 pm

Eternity: Velice mě těší. A děkuji..vidím, že jste skvěle zásobení koňakem. Sklenkou bych nepohrdl.+ Usměje se na ní.+ Víte, madam, jde o takovou cholostivou záležitost...radil jsem se v tomto ohledu i s bystrozory...tedy konkrétně madam Postrachovou. A nyní se obracím na vás. Hledám dívku - no, vlastně nyní již ženu jménem Madeline Hohesteinová.
lucca vialli

Příspěvekod Eternity » ned led 02, 2011 9:00 pm

Lucca: nalije jim oběma sklenku a tu jeho přisune po stole k němu. aha. dobrá. sáhne po bloku s poznámkami a tužce. napíše si řečené jméno. a paní Postarchová vás odkázala na naši kancelář? nejde tedy o nic, abych tak řekla, úředního? proč vlastně tu dámu hledáte, smím-li vědět? a pokud mi můžete sdělit ještě další podrobnosti o ní. tohle jméno tu není veřejně známo. asi vystupuje pod jiným, ne?
Eternity
VIP Member

Příspěvekod lucca vialli » ned led 02, 2011 10:36 pm

Et: Madam Postrachová vás též doporučila, ale první anonci na vaši kancelář mám z podniku, kde jsem se ubytoval - z Mýtinky. Jakási mladá dívka, pracující tam...jméno si bohužel nevybavím - velmi živelná, abych tak řekl...o vás hovořila první. A ne, moje záležitost není úřední. Jedná se o soukromou akci. Pokud je Madeile zde a vy ji jménem neznáte, opravdu bude asi vystupovat pod jiným jménem. No, kde bych ve vyprávění o ní začal...+upije zamyšleně ze sklenky+...pochází ze starobylé velmi vážené a dobré rodiny...
lucca vialli

Příspěvekod Eternity » ned led 02, 2011 10:43 pm

Lucca: zdvořile naslouchá, přikyvuje a dělá si poznámky. zatrne jí, když vypráví Lucca o Mýtince a očividně o Tir. naštěstí z toho nekouká žádná větší ostuda. pak si pomyslí, že z významných rodin je tu každý druhý, ale ne čele to napsáno nemívají. mírně ho přeruší. víte, hodně by pomohlo, kdybyste měl její fotografii nebo portrét. i z minulé doby... a já bych ráda věděla, proč ji hledáte. asi jsem vás na to dost zřetelně neupozornila, ale my si případy vybíráme. a potřebujeme takové věci vědět. naši diskrétnost zaručuji. ovšem nemohu stoprocentně zaručit, že se případu ujmeme. musí být naplněna podmínka jistého morálního souladu vyšetřujícího s úkolem...
Eternity
VIP Member

Příspěvekod lucca vialli » ned led 02, 2011 11:02 pm

Eternity: +I on zdvořile naslouchá a pak přikývne.+ Jistě...chápu...je to pochopitelné. Hledám Madeleine proto, že ji miluji. Miluji ji již mnoho let a jsem si téměř jist tím, že strádá. Víte...byla provdána, v dohodnutém sňatku za muže, který byl pro ni nevhodný a choval se k ní hanebným způsobem. Zda je ještě s ním, či zda ne, nevím. Ale pokud tento muž je stále po boku Madeleine, rád bych řekl, že ho budu nucen vyzvat na souboj. Toliko k mým úmyslům. Co se týče platby vašich služeb, pokud se případu ujmete, žádná cena pro mě není vysoká...A portrét..No, vlastně mám jen kreslenou podobenku - velmi starý obrázek. Pokud Madeleine v něčem nevynikala, bylo to v výtvarném vyjádření. Toto jsem od ní dostal na památku...+vytáhne pomačkaný obrázek+
lucca vialli

Příspěvekod lucca vialli » ned led 02, 2011 11:03 pm

Obrázek
lucca vialli

Příspěvekod Eternity » ned led 02, 2011 11:13 pm

(aha, pokývá hlavou. modré oči, černé vlasy s neformálním účesem. a nezmínil jste se, že má zvláštní znamení - jakési iniciály v obličeji. jde snad o tetování? a to, čím vyniká, se nám na obrázek ani nedostalo. a člověk by řekl, že když jse o bustu... hmmm, hmmm...)

Lucca: dšěkuji vám... převezme obrázek, mrknutím oka jej zhodnotí. ano, to je materiál spíš pro grafologa nebo arteterapeuta, než podoba, ale stejně děkuji. myslím, že s tím něco uděláme. zvedne hlavu od podobenky. tedy si myslíte, že ji manžel utlačuje. no, to není zrovna pěkné. chápu, že máte chuť na souboj. ale jak to vnímá ta dáma? nikoho přeci nelze vdát násilím - pak by byl manželský slib neplatný. jste si jist, že ona to vnímá stejně, jako vy?
a co její vzdělání, záliby, vkus? to vše by nám pomohlo v pátrání. vlastně detaily bývají nejdůležitější.
Eternity
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Holistické detektivní kancelář Decidela & Eternity