Buzny, vole, bordel! ač to nevypadá, to je taková silná mantra , kterou Deci ulovila na svých cestách vesmíry. zatím neznáme silnější... také se v jistých kruzích používá místo pozdravu, něco jako požehnání . to jsem zvědavá, jestli to projde u admina...
Deci: no jo, jsem si koledovala - chtěla jsem vědět, co předvedeš! a je to tady - tak povídej, já jsem si nic neužila...
JARLA: ale jo, chlapi asi časem dorazej. teď mají nějakou práci jinde. co vím, tak alespoň jeden dva by se brzy mohli objevit. těžko říct, koho si přitáhne Deci...
„Jakýkoli náhled na realitu, který není zvláštní, je lživý.“ Nail Gaiman
No tak to je potřeba použít obsáhlejší formu pozdravu: Čau buzny, vole, co je to tady za bordel? Asi se to nedá pochopit pokud nevidíte toho borce co takhle mluvil..
no jo, tak Deci si přivede Lamu - to je ti, Jarlo, chlap... nech si o něm vyprávět - skoro si myslím, že došlo k nedorozumění ohledně té !mantry" to se vysvětí, přeci všechny čteme Pratchetta, ne?
souhlasím. tohle měl být vtip, ale nevyšel. no, ať to vysvětlí Deci sama. je mi líto, jestli tě to, Jarlo, uráží. tak to rozhodně nebylo myšleno - alespoň jak to vidím já.
Čoveče, ani nevím, která z těch dvou.. Je to promiskuita, no.. Hoši to měli zařízeno od přítele Alba, který chtěl, aby se dali dohromady. Což se předpokládám podaří. Je to ale sága, už to čtu třetí den.
Lamu bych sem asi nezvala, on není zrovna decentní typ..